Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

antiradar Cobra

Recommended Posts

Odesláno

Že jako hovada bude díky penězům a konexím vždy jezdit určitá skupinka nepostižitelných je realita, s kterou nikdo nic neudělá. Pokud ale jako hovado může jezdit každej ušmudlanej jouda s děsně \"důležitou\" prací typu prodej kdejakýho smetí, všichni kvůli tomu padněte na pr*el, JÁ JÁ JÁ jedůůůů a nic mě nezajímá, je to špatně. A právě na to ten bodovej systém je. A funguje teda ještě zatraceně málo, ale aspoň trochu.

Odesláno

Ducatista : na sedanu mám antireflexni čelní sklo a ten Bel co mám funguje dobře i v něm... v coupé mám jen zatonovaný klasicky okno a tam to samo chodí taky dobře. Je pravda,že ty levný s tím mají dost problém.

[upravil dne 4/3/2014 09:52 od John]

Odesláno
Že jako hovada bude díky penězům a konexím vždy jezdit určitá skupinka nepostižitelných je realita, s kterou nikdo nic neudělá. Pokud ale jako hovado může jezdit každej ušmudlanej jouda s děsně \"důležitou\" prací typu prodej kdejakýho smetí, všichni kvůli tomu padněte na pr*el, JÁ JÁ JÁ jedůůůů a nic mě nezajímá, je to špatně. A právě na to ten bodovej systém je. A funguje teda ještě zatraceně málo, ale aspoň trochu.
nic ve zlym, ale kdyz jsi takovej Dušín, tak tohle téma číst nemusis, když te to tak vytáčí...

Ja Scratche naprosto chapu a mit zbytecny love, tak si antiradar poridim taky, pro jistotu... :D

Odesláno

Drsný, ale vcelku pochopitelný.

Právě mi na Evropský jeden takový \"spěchal\" v dodávce skoro skočil do kufru, když jsem se rozhodl na oranžovou začít brzdit, abych neprojížděl křižovatku na červenou. Naštěstí byl souběžný pruh volný a tak měl kam uhnout a křižovatkou na čistokrevnou červenou prosvištět s pocitem závodníka. O 200 m dál jsem na dalších světlech stál vedle koho?

Odesláno

me se strasne libi, ze ja se na neco zeptam a dostanu uplne jine odpovedi a uplne o hovne. ja se ptal na antiradar a jeho smysl v pripade znacky cobra. Do meho stylu jizdy je kazdymu uplny houno, tak si reste svuj.....ja vam taky vsude kurva nepisu jezdete rychle......a nezdrzujte mne......

ja vam taky necpu abyste zacli sportovat, jist zdrave, nebo nezdrave protoze to a to a to.....

dekuji !!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Neviem ako u vás v CZ, ale u nás na SK je antiradar zakázaný a zaň mastná pokuta. Tak že aby to šetrenie nevyšlo drahšie ako antiradar. Radšej 5 minút meškať, ako celý život ľutovať.

Odesláno
me se strasne libi, ze ja se na neco zeptam a dostanu uplne jine odpovedi a uplne o hovne. ja se ptal na antiradar a jeho smysl v pripade znacky cobra. Do meho stylu jizdy je kazdymu uplny houno, tak si reste svuj.....ja vam taky vsude kurva nepisu jezdete rychle......a nezdrzujte mne......

ja vam taky necpu abyste zacli sportovat, jist zdrave, nebo nezdrave protoze to a to a to.....

dekuji !

přesně :D :D :D:papa

mhnat : pasivní antiradar mít můžeš ;)

Odesláno

Na sk mi pevny pasivni antiradar \"nacapal\" laser a passata minimalne 5x.

A nejak si toho ani nevsimli.

Nevim jak to vubec zjisti ze ho tam mas,pokud ti ovsem nepipa kdyz te zastavi a vidi ti ho nalepeneho na skle....:D

Odesláno

u 406 pokovene sklo neni , ale 407 uz ma docela velkou vrstvu , ja u C5 mam problem i s GPS

jinak pokud ti antiradar najde laser je uz prevazne pozde a na pasaty to stejne nefunkuje.

kdysi jsem se ucasnil takoveho orientacniho zavodu veteranu, kde cas hral jen okrajovou roli a i kdyz jsme antiradar meli hlasil jen nesmysly (vyzkousel jsme 3 druhy najednou , dle me nejlepe funkoval valentino )

jinak to ze nam vsem jeste nevzali ridicak je spise stesti a nemusi jit o rychlost .

[upravil dne 5/3/14 08:49 od barenst]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...