Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, jedna k tematu zadní náprava.. dneska po cestě ve 4 lidech cca 160km jsem zjistil že se mi zadní levé kolo asi posunulo a je dost blízko zadní části podběhu....asi tak blízko že se tam nevejdou ani prsty...netuší někdo čím to? jedná se o 306 break 1.9 D z roku 1999

Odesláno

tyjo...tak do toho se mi moc nechce :D...kamarád říkal že to prý měl taky a snad jen silentbloky nebo co...mrknu na to a uvidím no...

Odesláno

Jenže tam neni Ačko, vypadá to spíš jak kdyby se levé zadní kolo posunulo trochu dozadu...když se podívám na zadek auta tak kola sice nejsou úplně I-I ale neni to rozhodně A.

Odesláno

Ještě mě napadla jedna možnost (hledám to co bude finančně bolet nejmíň :D )...jelikož je to jen na jedný straně, tak je možný že by to mohl být v háji tlumič? přeci jen na 306 jsou snad trochu pod úhlem dozadu ne? takže by to jakoby přitlačilo kolo dozadu? :)

Odesláno

jojo mrknu na to :)...a vím že tlumič tlumí...ale jak jsem koukal tak je na 306 trochu jiná náprava než na většině aut...tlumiče tam nejsou spojený s kastlí že :)...tak mě tak napadlo že když by ten tlumič umřel tak že už by nápravu nedržel \"napnutou\" a kolo by se mohlo jakoby posunout

Odesláno

neříkám že kolo se hejblo...jak jsem na to včera narychlo na heveru koukal tak mi přijde že levý zadní kolo je jakoby slabě natočený předem doleva...netušim jak je to možný ale jako mezi kolem a podběhem je cca 1-1,5 cm místa a na plastu podběhu je vidět že při přejetí nějaké nerovnosti to škrtlo...nevim jestli to řešit nebo ne...zkusim sundat kolo a brzdu a podívat se na to...jinak když sem měl kolo dole a auto zvedlý tak jsem za to zkoušel vzít a žádná vůle tam neni...tlumič drží jak bejk...ještě mě napadlo nouzový řešení...koupit menší rozšiřovací podložky a ty kola trochu vytáhnout...páč to škrtá vnitřní stranou kola vzadu...a dál je místa o trochu víc..ale to fakt až jako v nouzi...radši bych to vyřešil nadobro :)...a ještě jsem měřil vzdálenost zadních kol od rohu prahu pod zadníma dveřma...a obě jsou stejně daleko takže je to fakt divný...předchozí majitel říkal že do něj někdo ťuknul kdysi zezadu ale nic hroznýho to ani podle fotek nebylo...teda nevypadalo to tak že by byla hnutá kastle :D

Odesláno

to že se mi to nechce nechávat repasovat :D, je to druhý auto...takovej ten rodinnej dělník, kterej navíc půjde z domu za chvilku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...