oddie Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 I když, jestli to vůbec patří do srandiček, když si to člověk přečte... http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/396062/Zkurvena-generace.html Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 ne to nezvladnu to neni napsany ani cesky, ani slovensky ... Citovat
ferinko2 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 ....skôr na zaplakanie,krutá realita doby...... Citovat
punkac Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Super, akorát to není vtip ale krutá realita. Ještěže nejsem konzument eurosrágor, normálně se sprchuju a piju vodu z kohoutku jo TV nevlastním Citovat
Ajdamek Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 ten člověk má asi nějakej komplex, jsme ve \"svobodnym\" světě a at si každej dělá co chce, když je tak spokojen. Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 No né že by se se spoustou (možná většinou) věcí nedalo souhlasit. Nicméně pokud člověk tráví čas zvracením takových blogů, tak je mi ho vcelku líto. Nic na tom nemění ani pokus o ozvláštění v podobě toho slangu. Připomínám mi to výlevy typu \"Ross Hedvíček\" který už mě naštěstí svými moudry přestal obtěžovat. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 tak co vlastně--zkurvená generace, nebo Husákovy děti?? Citovat
barenst Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 Husakovy deti jsou o generaci starsi Tohle je psane neco jako Ostravak . Citovat
ozzy56 Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 Husákovy děti jsou děcka zrozená po 1970,takže těžko budou o generaci starší, na genaraci se počítá rozdíl 20 let, at už to psal kdokoli, má v něčem pravdu, ale jako vždy o svém životě rozhoduje jedinec... Citovat
Guest Džůny Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Vy z toho máte srandu, ale co my, co s takovými lidmi \"vyrůstáme\" a musíme s nimi pracovat, komunikovat a celkově je trpět řádově déle a více? Je to zhovadilost, henten konzum. Nenaděláte s tantrickýma masážema nic, kromě kfalitního bojkotu. +10 bodů za fajnou a povědomou písemnou formu. Citovat
P607Olda Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Jen technický údaj - v roce 72 mi bylo 15 let. Ale když teď vzpomínám na dětství, tak to bylo fajn, pořád venku, na kole, nebo s kytarou, bez alkoholu a drog, ale zato ve těsném kontaktu s děvčaty. A nepředváděli jsme se, kdo má dražší toto nebo značkové tamto. S kamarádem jsme dělali i v dílně, repráky, zesilovače, rádia. Je to tak, nynější vývoj nejde změnit ani ovlivnit, tak jen vzpomínka, že \"lépe už bylo\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.