Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Super, akorát to není vtip ale krutá realita.

Ještěže nejsem konzument eurosrágor, normálně se sprchuju a piju vodu z kohoutku

jo TV nevlastním :cool:

Odesláno

No né že by se se spoustou (možná většinou) věcí nedalo souhlasit. Nicméně pokud člověk tráví čas zvracením takových blogů, tak je mi ho vcelku líto. Nic na tom nemění ani pokus o ozvláštění v podobě toho slangu. Připomínám mi to výlevy typu \"Ross Hedvíček\" který už mě naštěstí svými moudry přestal obtěžovat.

Odesláno

Husákovy děti jsou děcka zrozená po 1970,takže těžko budou o generaci starší, na genaraci se počítá rozdíl 20 let, at už to psal kdokoli, má v něčem pravdu, ale jako vždy o svém životě rozhoduje jedinec...

Guest Džůny
Odesláno

Vy z toho máte srandu, ale co my, co s takovými lidmi \"vyrůstáme\" a musíme s nimi pracovat, komunikovat a celkově je trpět řádově déle a více? :D

Je to zhovadilost, henten konzum. Nenaděláte s tantrickýma masážema nic, kromě kfalitního bojkotu.

+10 bodů za fajnou a povědomou písemnou formu.

Odesláno

Jen technický údaj - v roce 72 mi bylo 15 let.

Ale když teď vzpomínám na dětství, tak to bylo fajn, pořád venku, na kole, nebo s kytarou, bez alkoholu a drog, ale zato ve těsném kontaktu s děvčaty.

A nepředváděli jsme se, kdo má dražší toto nebo značkové tamto.

S kamarádem jsme dělali i v dílně, repráky, zesilovače, rádia.

Je to tak, nynější vývoj nejde změnit ani ovlivnit, tak jen vzpomínka, že \"lépe už bylo\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...