Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Než to někdo zamkne, napiš co jsi mu napsal ty ;) myslím, že si nemáte co vyčítat a tohle vlákno zrovna v tvůj prospěch nemluví :bojim

[upravil dne 17/2/14 20:20 od koblih69]

Odesláno

proč by se to zamykalo? já mu nepsal nic, toto je celá konverzace;)

EDIT: kecám, odepsal jsem mu ze ON nabízel ze prijede

[upravil dne 17/2/14 19:21 od Mohy]

Odesláno

samozrejmě, je vlastně drzost chtít vědět cenu a původ starožitnosti....Koblihu ty se mi snad taky jen zdáš

Odesláno

Mohy, taky by mě zajímalo co jsi mu napsal Ty, od něj jsou 2 příspěvky a od Tebe jen jeden, něco ještě muselo následovat předtím, a to by mě ( nás ) zajímalo.

Odesláno

uboziak, nech sa paci... :D

sak len pravdu som napisal...

radsej nebudem clen, ako byt clenom s takymi ludmi ako si ty!!

zbytocne komentare, urazky atd...

toto forum ide tak dole vodou, koli ludom ako ty, ze koniec...

[upravil dne 17/2/14 20:25 od dodo407sw]

Odesláno

šaldo jak mám vysvětlit že JÁ mu nepsal, že jeho zpráva je první?:o:grr

milý kolega mi tu zprávu napsal sám od sebe. PRVNÍ

Odesláno

TY hňupe, ja chtěl vědět jen cenu a původ inzerujícího zboží, to se ti zdá zbytečné?:roll:roll:roll

ad to ostatní: aha na skle to resit jak maly chlapec nebudeš ale urážkama soukromně to vyřešíš...

Odesláno

Tentokrát :D to je výstižný...

já netrvdím, že je to jeho vina, ale poznámky o tatínkovi a rejpání do inzerátu tam byly taky, takže si takovéhle vlákno měl odpustit. Ano je pravdou, že chybí cena = neplatný inzerát...

Odesláno

cena chyba lebo som tu knihu dal ocenit do asi 15 antikvariatov na SK a CZ kde je zatial ohodnotena od 100eur do 700eur!!!

tak sa neodpisem hned tym ze napisem cenu! je tu dost vela ludi, ktory sa tym mozno zapodievaju a mozno by mali zaujem... ked budem predavat volant tak napisem ze 20eur ale nie pri tomto...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...