Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 stahují do servisu kvůli výrobní vadě...

Recommended Posts

Odesláno

Mě už to také přišlo. Docela jsem měl strach nebo? to bylo až podezřele zajímavě napsané a pak jsem se podíval sem. Už je mi to jasný. Jenom bych se chtěl zeptat, při jaké rychlosti vám to vibruje. Mně tak 140 km/h, možná 120 km/h ale tak nějak. Ale mám strach že když se do toho začnou rejpat ODBORNÍCI z ARTcom v Olomouci tak to bude ještě horší, nebo? jejich ručičky určitě zlatý nejsou!!! Asi pojedu s tím do Zlína.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

2 Destiny a Bigi : Jaký to máte rok výroby a verzi?

Ne verzi, ale modelovou řadu, blbě jsem se vyjádřil. Soráč. Rok 2001 měl možná víc modelových řad, např. od 09/01 do ... a končilo to asi 10/02.:myslim

Odesláno

Já mám březen 2003, dneska jsem tam volal a je to kontrola elektroniky a kabelů. Kvůli té Scandinávii.

Jo a infolinka Peugeot je pěkně na pi**!!! Nic mně tam neřekli proč ty auta stahují. Že nic neví. Ale dealer už to říkal.

307 SW 2.0 HDi

Odesláno

Jedná se o kontrolu elektrické instalace (konektoru) na elektrickém čerpadle posilovače řízení (odborně nazývaného GEP). Kontroluje se jeho těstnost a poškození, aby se zabránilo oxidaci. Nic víc- nic míň.

Takže SORRY, žádné vibrace pneumatik.

:roll

Odesláno

Tak teď zvažuji, jestli tam vůbec jezdit! Když jsem volal do Peugeota, tak jsem se ptal, čeho se to týká a bylo mi řečeno, že se to týká posilovače řízení a když jsem se ptal dál, jestli to má spojitost s vibracemi volantu, tak mi bylo řečeno že ano a že to potřebují zkontrolovat a pokud mi to vybruje, tak že mi to odstraní! Tak teď nevím, kdo si tam ze mě dělal prdel!!! Evidentně tam neví levá ruka, co dělá ruka pravá.

Pokud je to fakt pravda a s vibracema to nemá nic společného, tak si tam teda pěkně vyslechnou! Ku..a, koda že si nepamatuju jméno toho typa, co se mnou mluvil po telefonu!!! :xvul :xvul :grr

Odesláno

Tak mě řekli, že se jedná o preventivní kontrolu elektroposilovače, prý došlo k pár případům že to za jízdy přestalo posilovat.Ale do chorvatska mě s tím klidně poslali, že to prý stačí zkontrolovat až potom.(mají tam pevná svodidla tak o nic nešlo ne?)

Na výslovný dotaz jestli je to kvůli těm samovznícením 307 ve Švédsku řekli, že se to toho netýká. Co s tím dělali stejně nevím.

Odesláno

Mě teda řekli že se to týká těch samovznícení!!§ Je to hrozná banda. Ani se mezi sebou nemůžou domluvit co vlastně kontrolují a volal jsem na infolinku a tam vůbec o ničem nevěděli!!

Odesláno

No oni přejímací technici jsou speciální sorta. Já myslím, že maj zhruba 10 různých výroků o závadách a ty podle typu závady používaj. Když mi zkolaboval softw. a vybila se současně baterka, tak mi to po opravě zdůvodnil tím, že zůstalo viset žhavení. Když jsem se ho zeptal, kde má benzinová 1.6 žhavení tak koukal jako bluma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...