Přejít na obsah

Matěj.13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Matěj.13's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tvůj problém je ve křivých nábojích....... Popíši jak k tomu došlo a proč ti originální kotouče neházeli..... K poškození nábojů a kotouču dojde při dotahování kola bez momentového klíče na větší moment (hlavně pneuservisy použivají vzduchové utahovačky)...... Tím dojde k mírné deformaci nábojky a kotouče součastně....... A do okamžiku, než demontuješ kotouče, tak není žádný problém....... Když dáš nové kotouče na poškozené nábojky, tyto kotouče jsou zpravidla nějakou dobu bez problému. Ale až dojde k většímu zahřátí kotouču, ty se zdeformuji podle nábojky a ty začnou házet..... Takže jediné řešení je buď si nechat už součastné kotouče stočit na nábojkách (na vozidle), nebo výměna nábojů a kotoučů......... Myslím si, že by neměl být problém si sehnat servis, který disponuje soupravou pro obrobení kotoučů na nápravě...... A do budoucna velmi doporučuji dotahovat kola jen předepsaným momentem......
  2. Matěj.13

    odklapeni zrcatek

    Jestli mohu poradit, nech si někde přes diagnostiku na zimu deaktivovat přiklápění zrcátek. Předejdeš problému s přimrznutím zrcátka a zničením mechanismu. Je to pak poměrně dražší oprava než platba za deaktivaci. Provádí se to pomocí diagnostiky v menu BSI....... Jinak na samotný motorek a promazání se snad nedá vůbec dostat. Nechápu, jak to vůbec vyrábí a kompletují.....
  3. Matěj.13

    STOP kontrolka

    Zdravím, pravděpodobně se bude jednat o nefunkční první rychlost ventilátoru chlazení. Chyba by mohla být v napájení (pojistce) motorku ventilátoru nebo v předřadném odporu první rychlosti (což je pravděpodobnější). Zda-li se jedná o tuto závadu poznáš, když před nastarováním vypneš klimatizaci (kompresor). Správně by se ti kontrolka neměla rozsvítit. Potom po nastartování zapni kompresor a v případě že se ti hláška znova objeví, je problém objeven. Objednací číslo odporu je 1267E3 (černý) nebo 1267A9 (šedý). Obvykle dojde ke spálení teplotní pojistky na odporu. Který odpor je pro první rychlost jsem si nikdy nezapamatoval.
  4. Je to kontrolka otevření víčka nádrže (V4320)....... [upravil dne 28.10.06 Matěj.13]
  5. Matěj.13

    hdraulický podvozek

    Všechny verze nemají elektronické pérování. Záleží na verzi vybavení.............
  6. Matěj.13

    hdraulický podvozek

    607 bohužel (nebo naštěstí) nemá hydraulický podvozek...... a proto se nemůže ani přizvedávat. Možná máš na mysli elektronické pérování (tlumiče)?
  7. Matěj.13

    Automatické převodovky

    Mám Citroen Xantia II, r.v. 1998, 1,9 TD, dovoz z Německa, nejeto 310 000 km a automat (AL4) naprosto bez problému, jízdní komfort naprosto parádní, dnes bych už nic jiného asi ani nechtěl. Ale také to může být i náhoda.....
  8. Matěj.13

    Bavme sa o 407

    Zatím se závada stěračů řeší výměnou motorku stěrače řidiče. Je tam nový (upravený) program. A vše zatím funguje dobře......
  9. Displej domontovat lze, jen je problém v konektoru do displeje (těžko se shání). A je nutné rovněž do displeje natáhnout multiplex (data + data bare) a plus VAN. Také je nutno nakonfigurovat přítomnost disoleje v BSI. Jinak palubní PC má každé multiplexní auto, pro zobrazovaní je nutné minimálně dislpej A. Pro ovládání je nutné mít COM2000 s palubním PC (některé COMy - Valeo lze jednoduše předělat). Není nutná ani aktivace přes diagnostiku v servise.
  10. Nemusí se s tím vůbec točit. Funguje to automaticky podle teploty nafty. Pokud je studená, ohřívá se nafta od chladící kapaliny. Až dosáhne nafta určité teploty, ohřev se omezí.
  11. Vážení, chtěl bych vám všem odpověděť, co to doopravdy je na fotografii. Jedná se o bimetalový termostat, který řídí otevírání předehřevu nafty podle teploty.
  12. Matěj.13

    Hadice do nadrze ... nahradni dil

    Ten \"manik\" v Peugeotu ti to objednal dobře, protože ten díl je na INFOTECu překódován na číslo 1505YX. A pokud ten díl není ve Francii, těžko ho budou shánět někde jinde. Bohužel asi \"soudruzi\" ve Francii někde v zásobování udělali chybu.
  13. Matěj.13

    Kabel levých dveří 306

    Objednací číslo opravářského kabelového svazku do předních dveří je \"6542VQ\". Cena je 2740 Kč včetně DPH.
  14. Přestavba karoserie je možná pouze tehdy, je-li původní a nová (dovezená) karosérie stejná. Tzn. musí mít shodné objednací číslo dle katalogu. Tím je jasné, že karosérie pro pravostrané řízení má jiné objednací číslo než levostrané řízení. Tudíž Peugeot ČESKÁ REPUBLIKA nedá souhlas s přestavbou. Není ani přípustná přestavba např. 3-dveřová za 5-ti dveřovou (205, 309, 307) nebo 3 nebo 5-ti dveř za kombi.
  15. Bohužel tento problém neskončil s 306-kou a vstřikováním SAGEM, ale bohužel trvá dodnes. :bojim U nás v servise jsme bohužel měnili už i počítač vstřikování MM1AP, protože zákazníkovi bylo líto investovat cca 5000 Kč do výměny cívky a tak s tímto občas poškubavajícím autem (nebo špatně držícím volnoběhem) jezdil několik měsíců až došlo k poškození okruhu regulace volnoběhu v počítači a k nutnosti výměny jednotky. Tak ho to vyšlo nakonec na nějakých 25000 Kč (diagnostika psala trvalou závadu okruhu regulace volnoběhu). Samozřejmě, že nevím přesně co výše uvedená 206 píše na diagnostice, ale raději bych s tím zajel někde na diagnostiku. On paradox je v tom, že pokud probíjí (ruší ECU) vadná cívka, obvykle to žádnou závadu nenapíše. A pro Milhaus65, pokud je problém na vstřikovačích, motor jede na 3 válce. V 95% odchází vstřikovač u spojky.
×
×
  • Vytvořit...