Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute chci se zeptat zda-li je nekde poblyz Brna nekdo nebo spis nejaka firma ktera repasuje vstriky?

Slysel jsem ze staci vymenit poze trysky?

[upravil dne 9/2/14 15:45 od lud3k]

Odesláno

tato otazka byla trochu zbytecna nee?! Otazku mam v modelech PEUGEOT 406 tak na trabanta asi tezko.

Omlouvam se jednalo by se o peugeot 406 HDI 66Kw r.v 00

Odesláno

Pokud ti nedochází, že se i 406 dělala v poněkud více motorizacích, tak ano, máš pravdu, TVÁ otázka je tak trochu zbytečná, pokud neuvedeš, na kterou se konkrétně ptáš. Teď, kdy už jsme se posunuli alespoň někam, bude bohužel ještě třeba upřesnit, zda se jedná o Bosch nebo Siemens.

Odesláno

www.Bazos.cz

atd,atd a znamej me nabizel s bouracky a 1500kus.

tak nevim zda bude lepsi si je nekde zrepasovat nebo koupit nekde jety

Odesláno

Bosch jdou repasovat, cena za repasi jednoho dle stavu od cca 1500 do cca 4tis. Kupovat jeté za 1500 kus je kravina. Na to, že potřebuješ repasovat či vyměnit vstřiky jsi přišel přesně jak, stejně spolehlivou metodou jako u té \"nutné\" výměny turba?

Odesláno

pokud Vam nekdo rekne v servise ze je turbo spatne tak prece nemam duvod zjistovat priciny jeste nekde jinde snad nebo to takhle nedko dela? pokud bych tomu dotycnemu neveril snad tam ani nejezdim a myslim si ze nikdo to takhle nedela a snad ani nedelal nee?!

mam nejraci takovi reci. Tak jako stim turbem nidko vtom aute nejel nevidel atd a kazdej je chytrak ze to tim neni a nebude atd atd

Ano vstriky jsem zjistil stejnou metodou jako turbo! vydel jsem hodnoty tech vstriku.

a podotykam nemam duvod neverit svemu mechanikovi

Odesláno

nechapu proc bych mel nekomu delat kavku jako?

Ja se nebudu tady dohadovat skrz p.....u ! jako ze reknu znamej vlastni servis tak uz zeme dela blbca atd a tim to neni a toto nikdo vtom aute nejel nevidel a kazdej bude chtyrej!

Ja se na neco ptal a chtel jsem slyset odpoved a nee pritroubli rady jak to tim neni jak kamos odrbava a ja nevim co to si KAZDEJ NECHTE tam ke svim!! ja nemam duvod.

TECKA

Odesláno

Tak je nech udelat v tom servisu kde jsi mel auto, spatne vstriky se poznaji bezpecne jen na stolici. V Brně to delaji v Bosonohach AUTO ZM ale cena nic moc. Kdyz koupis stare tak stejne nemas jistotu jestli jsou OK

[upravil dne 9/2/14 19:58 od Vítek1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...