Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějak jsem ten post domotal.

ELM327 s Bluetooth mám, ale ne do 406, ta má ještě svůj konektor. A netvrdím, že je to nějaká hitparáda, ale chybové kódy to načte a základní věci mi to zobrazí - testováno na novějším autě s OBD2 ;).

Ale právě pro 406 jsem uvažoval o těch verzích za cca 60$. Ty dražší jsem moc nestudoval, a zase to až tak moc nepotřebuji, abych to kupoval. Pokud teda není v okolí někdo, kdo by potřeboval totéž co já?

Odesláno

A to řeším i já. Nicméně dám-li za to 2500,- - 4500,- , tak se mi ty peníze taky musí někdy vrátit. Když si garážník (ikdyž dobrej)z vedlejšího města za to řekne 500,- (myslím diagnostiku), tak já budu chtít ze soucitu alespoň 250,-. I tak nejsem rozhodnutý. Obecně zadarmo ani kuře nehrabe. A zrovna takový přesný popis chyb nebo zobrazení živých korekcí vstřiků ničím nenahradíš a jsou dost důležité údaje.

Odesláno

Bych se číny nebál. Mám ji a funges bez problémů jak s Lex. tak PP. Není nad to když se občas podívám jestli mu něco nechybí :D. Skouknu korekci vstřikovačů, tlak turbíny, regenerace FAPu a spím mnohem klidněji ;). A návratnost je vcelku rychlá.

Odesláno

já koupil před 2 měsíci na ebay za 1800,-Kč, poštovné bylo zdarma do celého světa, na CD Lexia a Diag a různé prográmky, kabel B - akorát s instalací byli problémy ale nakonec asi po týdnu nervů a nadávání to šlape jak má. Dokonce na kabelu B jde i diag 7.4 což je paráda, jsou tam nové modely. Sice se píše že B chodí je do 5.29 ale mě to maká i na 6.0 i 7.4. Já jsem spokojen, co jsem čekal splnila, C1,C2,C8 a kamarádův P 106.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja som sa tiez uvazoval o PP2000, a z uuctech.com mi chodi newsletter, tak som pisal ze co a ako maju.

Tak PP2000/Lexia 3, Diagbox s kablami na vsetky auta, adapter \"C\" za 70 USD + 30 USD doprava.

Tiez neviem preco je rozdiel 120 a 60 USD za to iste. ale biznis je biznis. a ak to je \"C\" nevidim dovod platit 120 USD, ked inde to je za 70 USD.

Odesláno

Hw je viac verzi napriklad Verzia 1 starsia verzia ktora ani nieje komplet osadena

verzia1.jpg

Alebo takata verzia ktora sa predava v sucastnosti za \"60USD\"

verzia2.jpg

Alebo najlepsia hw verzia full pcb

verzia3.jpg

Lenze sw sa musi hlasit ako \"C\" verzia Peugot a nie ako B alebo Inconnue

fw.jpg

Odesláno

Inconnue - Nezname zariadenie, nemusi fungovat plnohodnotne ak tam mas PEUGOT diagnostika sa sama aktualizuje ak nahrajes update. Chinan nevie programovat na verziu \"C\" PEUGOT :D:D

Odesláno

Po přečtení různých témat, jestli jsem to správně pochopil, tak čínská diagnostika napíše vždy u Reference serial \"C/ Inconnue\" oproti originálu, která napíše \" C/ PEUGEOT\", ale ta je za jiné peníze, je to tak?

Pokud budu kupovat čínskou diagnostiku tak jedině verzi C s plně osazenou deskou. Máte prosím nějakého ověřeného prodejce v Číně od kterého jste to kupovali, poslal skutečně plnou verzi a s našimi vozy to funguje? Poslední funkční odkaz co jsem tu našel a vypadá dobře je tento:

http://www.aliexpress.com/item/HKP-Quality-A-Serial-921815-C-With-Full-Chip-Diagbox-7-32-Psa-30Pin-Cable-Lexia/1576717292.html

Ty kabely co u toho jsou umožňují diagnostiku starých i nových modelů aut (moc se neorientuji jaké rozhraní má který ročník)?

post-7269-14109636308153_thumb.jpg

Odesláno

Leo : pro všechny auta od roku cca 99 je klasika OBD2 konektor pro starší třeba 406old model je ten hranatý konektor 30pin. A pro úplný ,,pravěk\" je pak ten s 2kleštěma a 2pinem.

Jinak s prodejcema je to loterie...jako Ccko plný ti pošle každej který to tam opravdu píše a nabízí s obrázkama rozdělanýho interface.

Ja teď třeba kupoval pro sebe plně osazený C a prvni kabel nefungoval korektně a druhý funguje jak má.Takže asi tak je to prostě loterie.Ale případná reklamace se dá jen musíš s číňanem komunikovat a občas chce vidět důkaz,že to opravdu nekomunikuje s autem atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...