Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud tomu dobře rozumím tak máš 50 km od výměny spojky. Napadá mě třeba, že servisák neočistil umaštěný setrvák :myslim rozhodně bych to chvíli nechal. Když jsem měnil spojku já tak se mi taky stalo, že jsem v kopci ucítil lehký prokluz. Ale to bylo snad prvních 200 km. Od té doby (už ani nevím kolik jsem najel ale 10 tis. určitě) je vše OK.

Odesláno

najeto mám asi tak cca 2 tisíce km a den co den to dělá víc a víc.. a nikdo neví co s tím je.. teď mi bylo řečeno, že to může dělat elektronický plyn, řídící jednotka, podtlakové ventily, turbo, elektromagnetické ventily atd atd.. takže asi mohu vyměnit celý motor ne..?? :)

Odesláno

Ne u mechanika a když jsem mu to dal na reklamaci, tak mi vyměnil baterku a ještě ve předu jak jsou podtalkové ventily na trubce sání s klapkami tak tam mi něco opravil.. takže jsem dal za spojku se setrvákem a výměnou 22 tis a k tomu tohle 5 tis takže jsem v tom za 27 tis a změna žádná. Proto hledám radu někde jinde.. jinak bych mohl sypat dál a dál...

Odesláno

Spojka je čistě mechanická záležitost mezi motorem a převodovkou. Nemá sebemenší souvislost ani s baterkou, ani se sáním, ani s diagnostikou, ani ostatními kravinami. Ten \"mechanik\" tě akorát tahá za nos.

Odesláno

No takhle, pokud ti ten člověk dobíjí baterku a dělá podobné ptákoviny tak tě buď chce oblafnout a nebo je to takový neumětel, že při výměně Bůh ví co podělal. To co jsi zaplatíl navíc v žádným případě s tvojí závadou nesouvisí, takže ať kouká vrátit peníze za to co neopravil...

Odesláno

Člověče, co je nejasného na tom co psal Oddie nebo Já? Pokud prokluzýuje spojka je to spojkou, ani baterkou ani nafoukáním gum ani autorádiem, ale spojkou. Takže ani sáním, ani jinýma ptákovinama. Kolik na té spojce máš najeto?

Odesláno

neee:D tak znova..:D vyměnil jsem spojku se setrvákem..najel jsem cca 50 km a začlo to dělat znova. Mechanik mě řekl at jezdím dál, že se to srovná.. nesrovnalo.. po ujetí asi 4 tis jsem to dal znovu k mechanikovi, vyměnil mě baterku, protože byla prej špatná a udělal něco s tím sáním jak jsem psal. Jde mi ztuha spojkový pedál a tak mě řekl že by to mohl dělat spojkový váleček, a nebo ty věci co jsem psal. K dnešnímu dni mám najeto cca 6 tis km a den co den to lítá víc a víc

Odesláno

z toho, co píšeš, mi vychází, že tomu lautr nerozumíš a tím pádem jsi vhodná kavka pro mechanika :), ale to je tvůj boj..., když s tím budeš jezdit, spojka odejde tak, že bude třeba fungl novou

Odesláno

Ozzy trefil jsi to.. přesně jak říkáš.. já jsem si myslel, že to dělá ta spojka, ale když ji vyměnil a začlo to dělat znovu tak jsem uznal, že tomu fakt nerozumím...:) každopádně jak tak to tady čtu, tak mu to tam dám znovu ať to znovu rozebere jestli neudělal chybu když tam dával tu spojku. Pže dát 22 tis za opravu a za půl roku dávat znovu novou spojku za dalších 22 tis fakt nechci.. Takže chápu to dobře..???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...