koblih69 Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Pokud tomu dobře rozumím tak máš 50 km od výměny spojky. Napadá mě třeba, že servisák neočistil umaštěný setrvák rozhodně bych to chvíli nechal. Když jsem měnil spojku já tak se mi taky stalo, že jsem v kopci ucítil lehký prokluz. Ale to bylo snad prvních 200 km. Od té doby (už ani nevím kolik jsem najel ale 10 tis. určitě) je vše OK. Citovat
Marťa407SW Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 najeto mám asi tak cca 2 tisíce km a den co den to dělá víc a víc.. a nikdo neví co s tím je.. teď mi bylo řečeno, že to může dělat elektronický plyn, řídící jednotka, podtlakové ventily, turbo, elektromagnetické ventily atd atd.. takže asi mohu vyměnit celý motor ne..?? Citovat
oddie Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Ani jedno s tím nemá vůbec co společného. To sis nechal tu spojku měnit v cukrárně, nebo proč se necháš tahat za nos? Citovat
Marťa407SW Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Ne u mechanika a když jsem mu to dal na reklamaci, tak mi vyměnil baterku a ještě ve předu jak jsou podtalkové ventily na trubce sání s klapkami tak tam mi něco opravil.. takže jsem dal za spojku se setrvákem a výměnou 22 tis a k tomu tohle 5 tis takže jsem v tom za 27 tis a změna žádná. Proto hledám radu někde jinde.. jinak bych mohl sypat dál a dál... Citovat
oddie Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Spojka je čistě mechanická záležitost mezi motorem a převodovkou. Nemá sebemenší souvislost ani s baterkou, ani se sáním, ani s diagnostikou, ani ostatními kravinami. Ten \"mechanik\" tě akorát tahá za nos. Citovat
oddie Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Na tom posledním videu žádné prokluzování nevidím Citovat
Marťa407SW Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 teď to dělá už víc, ale je vidět jak ta ručička rychleji vyletí a spadne cca o 100 otáček [upravil dne 16/2/14 14:20 od Marťa407SW] Citovat
koblih69 Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 No takhle, pokud ti ten člověk dobíjí baterku a dělá podobné ptákoviny tak tě buď chce oblafnout a nebo je to takový neumětel, že při výměně Bůh ví co podělal. To co jsi zaplatíl navíc v žádným případě s tvojí závadou nesouvisí, takže ať kouká vrátit peníze za to co neopravil... Citovat
Marťa407SW Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 no, ale čím teď pokračovat..? dát to zpět ať rozebere opět spojku, nebo to může být něčím jiným? Sáním, nebo tak něco? Citovat
koblih69 Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Člověče, co je nejasného na tom co psal Oddie nebo Já? Pokud prokluzýuje spojka je to spojkou, ani baterkou ani nafoukáním gum ani autorádiem, ale spojkou. Takže ani sáním, ani jinýma ptákovinama. Kolik na té spojce máš najeto? Citovat
koblih69 Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Včera sji psal, že na tom máš najeto 50ikm tak to jsi v moci moc nespal, co? Citovat
Marťa407SW Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 neee:D tak znova.. vyměnil jsem spojku se setrvákem..najel jsem cca 50 km a začlo to dělat znova. Mechanik mě řekl at jezdím dál, že se to srovná.. nesrovnalo.. po ujetí asi 4 tis jsem to dal znovu k mechanikovi, vyměnil mě baterku, protože byla prej špatná a udělal něco s tím sáním jak jsem psal. Jde mi ztuha spojkový pedál a tak mě řekl že by to mohl dělat spojkový váleček, a nebo ty věci co jsem psal. K dnešnímu dni mám najeto cca 6 tis km a den co den to lítá víc a víc Citovat
ozzy56 Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 z toho, co píšeš, mi vychází, že tomu lautr nerozumíš a tím pádem jsi vhodná kavka pro mechanika , ale to je tvůj boj..., když s tím budeš jezdit, spojka odejde tak, že bude třeba fungl novou Citovat
Marťa407SW Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Ozzy trefil jsi to.. přesně jak říkáš.. já jsem si myslel, že to dělá ta spojka, ale když ji vyměnil a začlo to dělat znovu tak jsem uznal, že tomu fakt nerozumím... každopádně jak tak to tady čtu, tak mu to tam dám znovu ať to znovu rozebere jestli neudělal chybu když tam dával tu spojku. Pže dát 22 tis za opravu a za půl roku dávat znovu novou spojku za dalších 22 tis fakt nechci.. Takže chápu to dobře..??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.