Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked je immo ok musi po otoceni klucika svietit cervena led a potom jak zadas spravny 4-miestny kod tak zasvieti zelena a cervena zhasne vtedy mozes srtartovat ,ak ti svietia obe sucasne tak je tam porucha to sa stalo mne ked sa mi kabliky pri tom konektore klavesnice prelamali ,najprv skuste odpojit baterku a znova zapojit (aj to sa mi raz stalo) ak budu svietit dalej obe led sucasne tak ako som uz pisal nieco je s kablami u konektora

Guest servisman
Odesláno

chce to zkontrolovat káblíky, protože klávesnice se vyklápí a tím dochází k lámání a pak přerušení kabelu. psáno na foru o imo klávesnici plno. Nehledě u 406 bych ji klidně odpojil

Odesláno

Jestli ti svítí obě diody, tak máš ještě naději. Zkus odpojit baterku na delší dobu, vyzkoušej různé způsoby restartu ŘJ, případně bych zkusil odpojovat kontakty, jestli vypadají některé zlomené. Každopádně je to prekérka a nejjednodušší je ta druhá ŘJ.

Guest servisman
Odesláno

druhá řj?? to by musela býti odblokovaná či do ní vědět kod

Odesláno

Za predpokladu ze immo nerozchodi

zistit kod,odblokovat povodnu RJ na dia(ak sa to da )alebo na inom aute,vo svojom aute najprv odpojit konektor potom zalozit povodnu odblokovanu rj

[upravil dne 4/2/14 19:45 od krtek 2]

Guest servisman
Odesláno

Dá se řj odblokovat uplně ale něco to stojí , myslím že to dělají někde u Opavy co jsem měl odkaz

Guest servisman
Odesláno

pokud koupí jinou řj tak k ní nemáš kod či by jsi ji musel taky odkódovat a cena new řj a dalšího je věc podle mne dražší než 60 euro ;)

Odesláno

ja myslim ze ten kod je v RJ a nie v klavesnici cize ak sezenes inu rj tak natukas kod ten ktory tukal ten co ti ju predal,mam pocit ze to tu niekde na fore uz bolo a pisal to asi feery ze ked to auto chces ukradnut tak ti tam staci prehodit svoju Rj a natukat svoj kod od svojej Rj a mas zelenu

tady na stranke cislo 5

[upravil dne 4/2/14 20:39 od krtek 2]

Guest servisman
Odesláno

pokud tak dá řj odblokovanou tak kod nemačká , ale řj nesežene za hubičku ta něco stojí kluk ji sehnal za 3000 ,vyměnil a startoval ,takže těch 60 euro jak se zde píše to jde, pokud neexistuje jiný způsob

Odesláno

Krtek 2 píšeš strašné bludy.

Mam to v 605 a je to super vec.

V Prievidzi je chlapík co mi to odblokoval.

Keby si čítal návod, tam je popis aj v automatickom režime.

Stlacis Do, a štartuješ. pokiaľ je to v auto automatickom režime.

V rucnom sa kód zadáva vždy pred štartom.

Od výroby sa kód 0000, 1234 nedával.

Pokiaľ to bolo originál aj v peugeote by to malo byť k autu vedené. Jasné pokiaľ sa nemenil.

Skús zamknúť a počkať kým nabehne čas. Asi do 2 minút. Potom odomknúť a otec kľúčom na 2 polohu, zhavenie. Ak zasvieti zelená startuj.

Odesláno

Pokud svítí obě diody tak je někde problém na systému imo (většinou už vzpomínané přelámanné drátky), tudíž nemožno zadat korektně kód i když jej znám. Takže by šla varianta: Sehnat auto se stejným imo, dát do něj zablokovanou jednotku a na funkční klávesnici zkusit naklepat nějaké jednoduché kódy (0000,1111,1234 apod.), pokud se to povede tak odpojit za provozu klávesnici a vyndat odblokovanou ŘJ. Tu následně zadělat do svého vozu kde se už klávesnice samozřejmě odpojila. Auto by mělo být funkční.

2mmartinkovic: Ne u všech 406 s klávesnicí toto šlo. Pokud byla dálka na infra tak ani náhodou. ;)

[upravil dne 4/2/14 22:17 od Dave_k]

Odesláno

martinkovic -to ze sa da prepnut automaticky rezim to viem jeden cas som to mal takto prepnute(ale u mna je to uz len poloimobilizer staci aby mi bracha cajznul kluce )a automat rezim mu nerobi problem lebo mu svietia obe led ,ak by mal prepnuty automat a nemal problem s imo tak toto vlakno neexistuje ,davno by sa vozil ak to tebe vyhovuje ok si to nechaj ja som to odpojil a tesne predtym som si zmenil kod na 4-nuly keby ze do buducna budem potrebovat ten kod tak si ho lahko zapametam, zmena kodu trva cca 2 minuty takze tam moze byt hocijaky kod takze ziaden blud inak co si myslis preco tam niekto odpojil imo? mal to v rucnom rezime a zacalo to strajkovat tak to odpojil ,az sa ti to posere niekde v lese(vonka -15stupnov) potom si spomenies na svoj vyrok jak je to super vec :)

[upravil dne 5/2/14 00:41 od krtek 2]

Odesláno

Automatický režim jde jen u radio dálky, pokud má infra tek to NEJDE, to za prvé, za druhé kod z vyroby je 1111.

Kod je zapsán v jednotce, už se to tu psalo milionkrát, dřive se to dělalo tak za 4000,- a nikdo krom par lidí to neuměl, dnes to umí vice lidí a cena bude nižší, ale je potřeba hledat, ono že někde pišou že umí odblokovat jednotku tak to neznamená že umějí P406.

Tohle by stalo za to zkusit, ten Romanky to už dělal, možná by stalo za to pokusit se ho kontaktovat, i když už tu chvili nebyl -

[upravil dne 4/2/14 23:58 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mam auto 6 rok, a klávesnica funguje.

Neviem prečo by sa to malo kaziť. Kód poznám.

pokiaľ sa to používa tak ako ma, nevidím dôvod na odpajanie .

Keď s tým niekto stále špekuluje, potom sa nieje co čudovať.

Mne to funguje tak to.

Automaticky režim- odomknúť diaľkovým, do 30 môžeš naštartovať.

Potom zápas kód, alebo musíš zamknúť a odomknúť.

Ručný režim - vždy zadas kód. Ak mám náhradný kľúč, vždy musím zadať kód.

Servisný režim - dá sa použiť keď ide auto do servisu, aby si im nemusel dávať svoj kód.

Tvojim kódom sa servisný zruší.

Asi toľko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...