Guest minimaxa Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Tak jsem právě dorazil domu. A jaký mám pocit za srazu? Mám Vás všechny moc rád, a jsem velmi š?astný že znám takovou bezva partu lidí jako jste Vy všichni P.S. fotky prosím kdo už ví jak, tak posílejte na FTP klubu. Díky:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Tak jsem taky právě dorazil domů, a chci velice poděkovat všem, kteří se podíleny na jakým koliv způsobem na organizaci tohoto supr srazu. Ještě jednou díky...:super:super P.S. fotky co jsem nafotil umistim hned jak budu moc na FTP clubu a i na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa JJ byl to fakt sssuuuuuuppppppeeeeerrrrrrr sraz sice muj první velkej, velikej dík všem co se na něm podíleli lituju fšech kteří nemohli dorazit a užít si ho s námi :aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Posádka Driver/Aceman206 taky musí pochválit pořadatele, sraz byl bezva, orien?ák byl bezchyby, nádherná projížďka (obvzláš? ty serpentiny ), prostě super zábava. [upravil dne 11/9/05 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Musím se taky připojit a hlavně pogratulovat pořadatelům za skvěle zvládnutej sraz:papa Nemělo to chybu:super:super:super PS: Ten, kdo objednal počasí to taky zvládl na jedničku:super:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Stučně a jednoduše: Bylo to super. Díky všem zúčastněným organizátorů, a zúčastněným členům. P.S. Fotky ode mne už jsou na serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremenak Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Též se připojuji, pochvala organizátorům. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 taktez dekuji, bylo to super, pekny orientak, dobre jidlo, dobre piti, dobra atmosfera, fakt dik i pocasi pralo dest jsem potkal az cestou na prahu, ale zato poradnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 No co k tomu srazu dodat??? Snad jen tolik, že každej sraz je značně závislej nejen na tom, Jaké békárny pořadatelé vymyslí, ale především na tom, jací lidé se na sraz dostaví - A TO, CO SE DOSTAVUJE NA SRAZY PEUGEOT - CLUBU JE ELITA ČLENů. Takže za stranu pořadatelů Vám všem skláním poklonu a děkuju, že jste tolerovali i menší zádrhele, které se v průběhu srazu vyskytly (zavřené náměstí v Novém Městě, nezvládnutí testů silničního provozu a nedodržení časového plánu - něco z toho se dalo ovlivnit, něco nedalo = vyvodíme důsledky pro příště, ALE ZCELA BEZCHYBNÝ SRAZ BY ZASE SMRDĚL ŠÍLENOU NUDOU). Uzavřel bych to asi tím, že když jsem viděl to množství usměvavých a spokojených lidí, začaly se mi v hlavě líhnout zase další piškuntálie a rád zase někdy někde (a? už s klukama - pokud budou mít čas, nebo třeba sám) další sraz spunktuju. Ještě jednou dík, taková akce se pro Vás dělá sama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Taky musím pochválit organizaci. Mimo to jsem se dozvěděl, že v Praze dobře pršelo (v sobotu) a to tak, že to trochu zatopilo metro. Jinak opravdu díky pořadatelům za pozvání do tak krásného kraje. Moc se mi tam odtud nechtělo, odjížděl jsem jako poslední a kemp se plnil cyklisty. A to jidlo - to byli hody možná že i švédské stoly. Výborně připravené. Jen škoda, že došla malinovka. M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Díky všem organizátorům za prima sraz. Bylo to fajn. Už se těšíme na další. Jídlo nemělo chybu a orienták se také zdařil-krásný kraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Domů jsem dorazil až kolem 22. hodiny, byli jsme ještě s VVITTYM a s Bohoušem na Dobrošově (mimochodem super a díky za tip, Petře) a bral jsem to ještě přes Pardubice. No a co se týče srazu, byl můj první, rozhodně ne poslední a od první chvíle, co jsem se s ostatníma sešel za Prahou jsem si to moc užíval. Organizace byla perfektní, díky moc za super víkend. Poučení do dalších orien?áků - couvat, couvat, couvat :P:P:P:papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 celý sraz měl jedinou chybu: celé to uteklo nějak strašně rychle:D ale bylo to super mk:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Tak já s přítelkyní a bráchou se také připojujeme k všeobecným gratulacím. Matýsek nám po příjezdu domů zalehnul a probudil se až před malou chvilkou :D Jinak Vertexův názor na pevnosti potvrzuji. Vertex - dalo se to zvládnout i bez couvání, ale ty 2 kuželky hned na začátku mě štvali dost dlouho...... :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Tak já s přítelkyní a bráchou se také připojujeme k všeobecným gratulacím. Matýsek nám po příjezdu domů zalehnul a probudil se až před malou chvilkou :D Jinak Vertexův názor na pevnosti potvrzuji. Vertex - dalo se to zvládnout i bez couvání, ale ty 2 kuželky hned na začátku mě štvali dost dlouho...... :D:D Copak, ze by se Matysek utahal tim behem po poli za myskama? Jinak fotky hodim snad uz vecer vcetne pevnosti nekam na web... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: Vvitty Copak, ze by se Matysek utahal tim behem po poli za myskama? No já myslím, že byl po celém víkendu zdravě unaven - stejně jako já. :papa PS - dnes mám dovolenou :aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Vvitty Copak, ze by se Matysek utahal tim behem po poli za myskama? No já myslím, že byl po celém víkendu zdravě unaven - stejně jako já. :papa PS - dnes mám dovolenou :aut:aut tak uz mi to nepripominej, sycaku taky jsem byl docela unavenej, jsem to jeste protahnul pres Zamberk usnul jsem hned po vylozeni veci z auta (fuj, vytahat 4 novy disky dalo zabrat ) a do prace jsem dorazil na 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Já i Pé?a se též připojujeme k pochvalám a gratulacím, za bezchybný a velmi pěkný sraz a víkend. Myslím si, že o zádrhelech o kterých píše Méďa, nemá cenu ani mluvit, nebo? na celý sraz neměli vliv. Děkujeme :D:D:D:D:D:D:D:super:super:super:super:super:super:super:super:super:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa [upravil dne 12/9/05 Tazman] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Přiznávám se, že i já mám dobrý pocit, hlavně z lidiček, kteří přijeli. Jste opravdu SUPER. Jediné, co mi dnes zkazilo radost, je nehoda, která se stala Pavlovi při návratu domů (doufám, že se nezlobí, že jsem to sem napsal, nebyla to jeho vina - druhý Peugeot 205 nedobrzdil). Pavle jak to vypadá s autíčkem? PS: Fotky, výsledky a další doplním buď večer nebo zítra. Včera jsem úplně vytuhnul. PS2: O nehodě se píše už jinde, zase nejsem první [upravil dne 12.9.05 Peta] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Peta : musel jsi bejt tuhej už při cestě domu, potkali jsme Tě v Jaroměři a asi jsi si nás ani nevšimnul (asi teda). Jel jsem pár aut za Bohoušem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts