Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel,když tam ještě byla 60 pro všechny tak mě vždycky neskutečně dokázalo nasr... ti co tam radší jeli 40-50km/h aby nááhodou nejeli moc rychle. :roll

Odesláno
pokud si nevěřím nelezu za volant :P:D

Horší varianta jsou ty, co si naopak věřej a večer jsou na NOVĚ, jako \"borec nakonec\", nemyslíš? :aut

Odesláno

To je prima ze ty se z toho Medvede neposeres nicmene ja jsem od doby co vim o te dodatkove tabulce ucinil rozhodnuti ze tam budu jezdit (tachometrovych) 60 ale v PRAVEM, POMALEJSIM pruhu .. pak mi muze kazdej akorat prdel polibit. Pokud nekdo neumi cist znacky a sere se do leveho a \"diktuje\" ci \"skoli\" ostatni .... chapu, ze se to s uspechem ci nadsenim nesetka ... ;)

Odesláno

StibTo - nepsal jsem ani že tam jezdím 60 ani že tam někoho školím, jen jsem napsal, že dojedu-li někoho, kdo tam těch 60 v levém jede (a třeba mně i zbrzdí) nijak mně to nerozhodí, páč po pár sekundách zase pojede oněch povolených 80 (a zhusta i víc). A rozčilovat se, nadávat do debilů, problíkávat, vytrubovat a kousat do volantu stejně nic krom vyššího tlaku nepřinese.

[upravil dne 2/2/2014 23:13 od Medvěd]

Odesláno

To se mi tam nikdy nestalo i kdyz jsem se treba na chvili vydal do leveho stejnou rychlosti ..:) Maximalne se na me nekdo na chvili nalepi nicmene ten usek je tak rychle \"pryc\" ze to ani nemam cas nejak resit ... A navic se to pak kralovsky rozsiri na 3 pruhy :)

Odesláno

Kuci, a kde je ta hranice, od kdy by se to mělo řešit? 500m to teda nejni.. Je to snad kilák? Nebo 5? Nebo 50? Prostě se to nedělá... a pěkně si od plic ulevit není na škodu, ba spíš naopak... :-D

Odesláno

No jasně že se to nedělá, nicméně zrovna tady jede pomaleji většina lidí, často je prostřední pruh plný - uhnout se hned nedá a zprava najíždí další.... Pak je tam zvlněný esíčko... tak proč si trhat žíly když mě to omezí max o pár vteřin :bojim

Odesláno
Scratch, Goldinka - no a co?

Dojedu v Praze na okruhu auto, jehož řidič jede 500 m v levém pruhu 60 km/h, když já bych mohl valit ohromujících 80 km/h ??? Sorry, ale fakt se z toho nepo*eru - prostě uberu a ten půlkilák za ním pojedu s klidem angličana. Spočítal sis už kolik jsi vlastně za celý svůj řidičský život svým neustále DŮRAZNĚ prezentovaným agresivním stylem jízdy nahnal pikosekund ??

[upravil dne 2/2/2014 21:08 od Medvěd]

Mě na tom otráví akorát nutnost podřadit, protože 80 jedu na pětku, kdežto na 60 musím dát 4. Jinak je mi to celkem buřt...

Odesláno

tak v tom pripade jsem ji nemel ani duvod ani moznost registrovat :)

Odesláno
A mě by třeba zajímalo, jestli jste někdo někdy registroval tu padesátku, co byla cca uprostřed tohodle úseku ;-) ?
Krtku, kdybys řádně četl příspěšvky, už jsem to tu psal, že tam to omezení bylo... Hehehehe... ;-)
Guest Scratch
Odesláno

kolik jsem toho nahnal? Rozhodne vic, nez jsem ztratil kvuli takovym individuim, kteri proste v levem i zdrzuji.......

a jako ridicum nam muze byt uplne jedno, jestli v levem jedu 160 nebo 80. Nikdo z ridicu nema pravo nekoho vychovavat. Od toho je policie.......

Zavedl bych i sankce za klepani se na celo. Tyhle exoty miluju, jedou 130 v levym, zbrzdi te a kdyz je predjizdis, tak si tukaji na celo....... no blbci jsou, ale takhle verejne to prezentovat :D

Mimochodem me dneska ridic nakladaku po predjeti vyblikaval zelenym laserem, a pak cumel, ze ho odstavil policejni superb.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...