John Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Bohužel,když tam ještě byla 60 pro všechny tak mě vždycky neskutečně dokázalo nasr... ti co tam radší jeli 40-50km/h aby nááhodou nejeli moc rychle. Citovat
Edison Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Těžko ale určit, co je bezdůvodně. Pokud si nevěřím, tak taky mám důvod, ne?To není důvod, ale nezpůsobilost... ;-) Citovat
Neon Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 pokud si nevěřím nelezu za volant Horší varianta jsou ty, co si naopak věřej a večer jsou na NOVĚ, jako \"borec nakonec\", nemyslíš? Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 To je prima ze ty se z toho Medvede neposeres nicmene ja jsem od doby co vim o te dodatkove tabulce ucinil rozhodnuti ze tam budu jezdit (tachometrovych) 60 ale v PRAVEM, POMALEJSIM pruhu .. pak mi muze kazdej akorat prdel polibit. Pokud nekdo neumi cist znacky a sere se do leveho a \"diktuje\" ci \"skoli\" ostatni .... chapu, ze se to s uspechem ci nadsenim nesetka ... Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 StibTo - nepsal jsem ani že tam jezdím 60 ani že tam někoho školím, jen jsem napsal, že dojedu-li někoho, kdo tam těch 60 v levém jede (a třeba mně i zbrzdí) nijak mně to nerozhodí, páč po pár sekundách zase pojede oněch povolených 80 (a zhusta i víc). A rozčilovat se, nadávat do debilů, problíkávat, vytrubovat a kousat do volantu stejně nic krom vyššího tlaku nepřinese. [upravil dne 2/2/2014 23:13 od Medvěd] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 To se mi tam nikdy nestalo i kdyz jsem se treba na chvili vydal do leveho stejnou rychlosti .. Maximalne se na me nekdo na chvili nalepi nicmene ten usek je tak rychle \"pryc\" ze to ani nemam cas nejak resit ... A navic se to pak kralovsky rozsiri na 3 pruhy Citovat
Edison Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Kuci, a kde je ta hranice, od kdy by se to mělo řešit? 500m to teda nejni.. Je to snad kilák? Nebo 5? Nebo 50? Prostě se to nedělá... a pěkně si od plic ulevit není na škodu, ba spíš naopak... :-D Citovat
koblih69 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 No jasně že se to nedělá, nicméně zrovna tady jede pomaleji většina lidí, často je prostřední pruh plný - uhnout se hned nedá a zprava najíždí další.... Pak je tam zvlněný esíčko... tak proč si trhat žíly když mě to omezí max o pár vteřin Citovat
skuci Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Sem nečekal takovou debatu kvůli jedný dodatkovy tabuli Citovat
skuci Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 hele radši se zeptám na blbost, než abych pak na odboru dopravy vysvětloval, proč jsem tam jel tolik a tolik... Citovat
Krt€K Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 A mě by třeba zajímalo, jestli jste někdo někdy registroval tu padesátku, co byla cca uprostřed tohodle úseku ;-) ? Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Scratch, Goldinka - no a co? Dojedu v Praze na okruhu auto, jehož řidič jede 500 m v levém pruhu 60 km/h, když já bych mohl valit ohromujících 80 km/h ??? Sorry, ale fakt se z toho nepo*eru - prostě uberu a ten půlkilák za ním pojedu s klidem angličana. Spočítal sis už kolik jsi vlastně za celý svůj řidičský život svým neustále DŮRAZNĚ prezentovaným agresivním stylem jízdy nahnal pikosekund ?? [upravil dne 2/2/2014 21:08 od Medvěd] Mě na tom otráví akorát nutnost podřadit, protože 80 jedu na pětku, kdežto na 60 musím dát 4. Jinak je mi to celkem buřt... Citovat
Krt€K Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Jojo, cca uprostřed, za svodidlama, ale vidět byla :-D Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 tak v tom pripade jsem ji nemel ani duvod ani moznost registrovat Citovat
Edison Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 A mě by třeba zajímalo, jestli jste někdo někdy registroval tu padesátku, co byla cca uprostřed tohodle úseku ;-) ?Krtku, kdybys řádně četl příspěšvky, už jsem to tu psal, že tam to omezení bylo... Hehehehe... ;-) Citovat
Krt€K Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Já příspěvky od tebe ignoruju :-D ;-) Ne, vážně, to jsem si nevšiml... díky za upozornění Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 kolik jsem toho nahnal? Rozhodne vic, nez jsem ztratil kvuli takovym individuim, kteri proste v levem i zdrzuji....... a jako ridicum nam muze byt uplne jedno, jestli v levem jedu 160 nebo 80. Nikdo z ridicu nema pravo nekoho vychovavat. Od toho je policie....... Zavedl bych i sankce za klepani se na celo. Tyhle exoty miluju, jedou 130 v levym, zbrzdi te a kdyz je predjizdis, tak si tukaji na celo....... no blbci jsou, ale takhle verejne to prezentovat Mimochodem me dneska ridic nakladaku po predjeti vyblikaval zelenym laserem, a pak cumel, ze ho odstavil policejni superb..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.