Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam mensi problemim z riadenim ako mi auto stalo cca 3 mesiace po buracke tak riadenie ide nejak z tuha (po buracke som isiel na aute domou a riadenie islo normalne) ked ho mam cez noc v garazi a idem von tak ide lahucko jednym prstom mozem normalne tocit ale ako nahle mam auto niekde vonku na mraze tak riadenie ide uplne z tuha a niekedy ho doslova prisekne a musim silou potocit potom ako keby skoci a ide zase nermalne su take 2-3 miesta kde to sekne ridavam aj fotky oleja v servo nadobke ale ten olej sa mi nejak nezda mozno taky ma byt :)

jedna sa o 306 XS 1.6 r.v.97

qbf68rrtrmvp5fw450es_thumb.jpg

y311sfc5sz3270ghtag3_thumb.jpg

dalej by ma zaujimalo kolko oleja tam asi pojde ked ho budem menit viem ze ma ist Dexron II ale chcel by som vediet nejaku dobru znacku co nebude robyt problem v zime a pri nizsich teplotach

[Edited on 31/1/14 07:51 by juraj4522]

Odesláno

este ma napadlo ci to nemoze robyt to ze ked je olej vlasne studeny tak je moc husty a preto mi ide tak tazko riadenie ???

lebo dneska ako bolo u nas 5 stupnou tak riadenie iso bez problemovo ani som nevedel ze som mal den pred tym problem

Odesláno

no len aku znacku je najlepsie tam dat aby som nemal cez dalsiu zimu taketo problemy u nas v servise mi povedaly ze pouzivaju Starline Dexron II ale neviem ci starline je najlepsia volba

• O 2 týdny později...
Odesláno

Využiji tohohle vlákna. :) hledám negativní recenze na eshop 123-olej. Neslyšel o nich někdo něco? na netu jsou samé klady. Včera mi kamarád nasadil brouka do hlavy, že za tyhle ceny to nemůžou být originály.

Odesláno

Nevím zda-li je to už pasé,ale na xantiích občas zlobí klubek na volantové tyči a dělá to přesně totéž co co popisuje Juraj!! a oprava, pkd jde ještě zachránit kloub,prostříkat WDéčkem hooodně chvíli jezdit pak opět prostříkat a nakonec důkladně prostříknout vazelínou ve spreji (takto jse to vyčetl),já to prostříkávám občas konkorem a to tak že hodně,!!

Odesláno

problem bol aj v oleji ale aj v klbe

olej ked bolo chladno strasne hustol ten som vymenil a stale tam bolo citit take zaseky tak som to najskor nastriekal odhrdzovacom a nasledne este WD a potom olej a vazelina a problem zmizol

ja som z autom behal iba pocas leta ked bolo 30C tak to citit nebolo potom som mal tu buracku a auto stalo 3mesiace bola zima tak sa zacal ukazovat zly olej a ako auto stalo sa volantom netocilo a trocha to zacalo chytat hrdzu a ked som spravyl postup co som napisal vysie problem zmizol nadobro

Odesláno

loziska tlmicov?horne ulozenie tlmicov? v akom je stave mne to zadrhavanie sposobovalo prave toto a nadobro ti to nezmizne vrati sa to zadrhavanie,ked si to len postriekal wd

[upravil dne 10/2/14 19:24 od krtek 2]

Odesláno

ale dal som tam olej a po celom tom klbe som dal este aj vazelinu a zatial problemi nemam a horne ulozenia aj lozicka idu zatial dobre ziadne cudne zvuky to nevydava a ani to tam nezasekava pri otacani

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...