Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, ohledně mého problému jsem zkoušel hledat, ale nic nenašel. Mám problém u 206 1.4 HDi. Je v něm automatická klimatizace (display). Po nastartování se rozsvítí, vše se na něm ukáže, ale topení nefunguje. Když přepnu na klimu, tak kompresor sepne, ale také nic nefouká. Můžu prostě přidávat stupeň foukání jak chci a nic. V pohodě se auto zahřeje, jinak žádný problém. Nemohla by to být třeba pojistka v BSI ? Díky za typy.

Guest servisman
Odesláno

Pokud auto netopí jako první se kouknout na hadice k chladiči , zda tím nestojí termostat .Teplota motoru je OK? Pokud nic nefouká ventilátor točí se?

Odesláno

Ano, motor se zahřeje jako vždy na svou teplotu, hadice od chladiče je teplá. Ventilátor se nerozběhne, jak velký tak ani kabinový. Jakoby to nedostalo signál k sepnutí..

Guest servisman
Odesláno

Jedině se podívat na pojistky , zda není špatná na ventilátor kabinový , sahara s ím nemá nic společné.

Odesláno

Právě hledám jaká pojistka to může být. Jojo klima je plná a nemá na to vliv :) Dřív auto topilo bezvadně, pak to občas blblo a teď netopí vůbec.

Tak jsem našel, že by to měla být pojistka F40 - Ventilátor topení.

[upravil dne 24/1/14 15:01 od dvestesest]

Odesláno

Pojistka č. 18, hodnota 40 A, v motorovém prostoru.

Uvedený obrázek je k roku výroby 01/10/2006 - 30/06/2007.

Ty ovšem nepíšeš, jaký máš rok výroby.

post-3499-14109635167432_thumb.jpg

[upravil dne 24.1.2014 19:26 od P607Olda]

Guest servisman
Odesláno

Co jsem našel tak píše jinde Vlastním P 206 1.4 HDI r.2003 najeto 110tis. km

Odesláno

R.v. 03 má pojistky taky stejně, jak je na obrázku.

Píšu to tak výslovně, protože pisatel má knížku a koukal do ní ale nějak se v tom nevyznal (Pojistka 40)

[upravil dne 24.1.2014 19:51 od P607Olda]

Guest servisman
Odesláno

podle knížky jsem do ní koukal taky na schéma a je tam F40 ;)

Odesláno

Jestli blbne jen ventilátor tak by to taky mohla dělat spínací skříňka. Zkus zahýbat klíčkem, jestli to začne něco dělat. Dělalo mi to už na dvou pažoutech a vždy to byl špatný kontakt na spínačce.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak opět zdravím, problém sám vymizel, až teď to zase začalo blbnout. Vyměnili mi komplet ventilátor topení s tím že to je určitě ono. Dva dny po té co jsem s tím jezdil, opět ten samý problém..Jak píše ice-man, je zde tedy ta možnost špatné spínačky ?  :myslim  Nebo ještě jiné rady ? Díky 

Odesláno (upraveno)

Když to začne blbnout, tak zavaklej klíčkem, jestli je nějaká odezva. Raději si přitom zastav, kdyby to chcíplo.

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...