Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Uživatelská příručka v češtině na nový model

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni. Předem se omlouvám, zda bude v mé registraci nějaká chybička. Já a PC nejsme moc dobří kamarádi. Již asi rok sleduji tohle skvělé fórum. Již 14 roků jsme s rodinou jezdili pouze naftové Xantie, ale přišel čas, kdy jedno auto nestačí. Přes známého co dělá v servise Peugeot sem se dostal k možné koupi 406 Hdi Break 80Kw. R. v. 2003. Neváhal jsem ani minutu. Vůz koupen nový v ČR, pouze jediný majitel, nehavarovaný (ba ani škráblý ), plná výbava ( vše funkční ), do posledního km řádně vedená serv. kniha, vždy autor. servis s orig. díly. Do této doby sem nevěřil, že se dá téměř 10tileté auto koupit v takovémto stavu. Nechci, aby to vyznělo jako chlubení, jen se snažím trochu popsat své auto a to i proto, že je to můj první příspěvek. A nyní k věci. Nevím jak to, ale i přesto, že vůz byl prodán jako nový u nás, uživatelská příručka byla dodána ve franc. jazyce. Není to tak dlouho,co jsem ji tady na fóru viděl (blbec sem si ji nestačil stáhnout ), bohužel je již soubor smazán. Proto bych chtěl někoho z vás, co ji máte poprosit, zda by byl tak hodný a poslal mi ji, nebo nějak umístil na fóru. Na oplátku pošlu litr kvalitní moravské slivovice. Mějte se a zatím ahoj.

Odesláno

mockrát děkuju. Ještě takovej blbej dotaz. Ten MUX model je jako nový nebo to značí jinou ( novější výbavu )? Můžeš mi prosím poslat adresu, ať ti můžu poslat tu flanděru?

Odesláno

406 se dělily na old a new model.New model se vyráběl od konce roku 1999.Mux model je model který se vyráběl,přesně to nevím,ale asi od roku 2001.Jestli je to rok 2003 tak určitě to je mux.

Odesláno
Peta, možno predbehnem s otázkou eda.dusan-a, ale môže si ju za takú cenu kúpiť aj hociktorý člen fóra, či len riadny?

Za 10,--Kč to má neřád, řádný člen zdarma. Vždy plus poštovné.

EDIT: Děkuji servismanovi za upozornění.

[upravil dne 19.1.2014 14:36 od Peta]

Guest servisman
Odesláno

napsal jsi to zle za 10 Kč každý člen a řádný člen zadarmo .Vždy plus poštovné .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...