Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. 4. 2014 - minisraz Polabí - zámek Bon Repos + muzeum soc. aut s projížďkou TRABANT NAHRAZEN MALUCHEM

Recommended Posts

Odesláno

Před chvilkou jsem s Kitty dorazil domů. Doufám, že se všem líbilo, jen škoda, že se nás moc v restauraci večer nesešlo, byly připravené obložené talíře, jako malé překvapení. ;)

Něco na příště určitě vymyslíme. Majitel Tatry navrhoval, že příště bychom mohli udělat kolonu: VB, Tatra 603, Tatra 613, VB. Prostě udělat projížďku v těchto vozech naráz. :)

Jdu zapíchnout čumák do polštáře, zítra mě čeká GP Číny. :D

[upravil dne 19/4/14 22:54 od MilanF1]

Odesláno

Taky jsem si to velmi užil, vše včetně počasí vyšlo parádně ! :)

Btw speciální vzkaz pro Poldiss : ta Tvoje se tam velmi okatě nudila už od úplného začátku :D

Odesláno

tak já byl doma asi první :aut ,ale nebyl čas na PC

posílám velké poděkování pro MilanaF1,Kitty( určitě mu pomáhala),mccolora s jeho paní :papa a taky Pavlíkovi(Medvídě),že si hrál s Šimonem a občas jsem měl od něj klid (v muzeu);)

[upravil dne 19/4/14 23:35 od Gabriel 307]

Odesláno

Jediná věc mě mrzí, vysoké vstupné do zámku, kde toho moc k vidění nebylo. :( Areál pěkný, jen to nesplnilo moje představy - s Kitty na zámky jezdíme velmi rádi, hlavně kvůli interiérům.

Ale snad jste alespon vytvořili hezké fotečky, včetně té hromadné. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...