Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. 4. 2014 - minisraz Polabí - zámek Bon Repos + muzeum soc. aut s projížďkou TRABANT NAHRAZEN MALUCHEM

Recommended Posts

Odesláno

Dvanácet troska snad jedině pohřebák, který prý měl nějaký kvalt na dlouhé funusy a jelo to krokem, aniž se auto uvařilo :D

Ale zase kdo by do toho auta na penály lezl :D

Odesláno

O 1203 jsi tu projel jenom ty, Radime. Pokud bych zařadil do výběru Tatru, nevím, kam bych dal 1203 - aneb, co bych vyřadil, aby byl zajímavý výběr. :myslim

Odesláno

Máš pravdu, ten můj text je fakt divný. :D

O víkendu budu chytřejší, budu mít schůzku přímo v muzeu a poté bych měl podat konkrétní a přesné informace. :papa

[upravil dne 22/1/14 19:25 od MilanF1]

Odesláno

Ahoj.

K těm Velikonocům:

V našich končinách (severní Čechy) a asi i další, se celé Velikonoce změnili na bohapusté žebrání o vajíčka. S tradicemi to už nemá vůbec nic společného, tedy kromě datumu.

Za mě tedy - než odhánět žebrající \"hnedočechy\" - tak hurá na výlet.

A vajíčka si klidně vezmu s sebou.:D

Odesláno

Jižní Morava, navíc s tchánem, to je jiný kafe... (pokud jde o Velikonoce). Sraz tedy bohužel bez nás, ale chápu :papa

[Edited on 22/1/14 23:49 by Veverka]

Odesláno

Dneska jsem byl v muzeu a v restauraci.

V muzeu se máte nač těšit, má tam pěkné kousky. Cenu za půjčení Tatry mi ještě nesdělil, protože ta není ve vlastnictví muzea, je zde zapůjčena od někoho jiného. Brzy bych však měl vědět, zda půjde půjčit a za kolik, bude to nejspíše od 2 000 Kč za hodinu.

Škodu 1000 MBX vlastní muzeum, ta by stála 1 500 Kč za hodinu, ale jízda s ní je prakticky stejná jako s klasickou 1000 MB, tudíž MBX bych nechal jen jako stacionární vůz.

Důležité ale je, že pokud by bylo možné zapůjčit nějakou Tatru (603 nebo 613), není možné ji řídit. Jen být jako pasažér. Za volant MBX by nás taky nepustili, tudíž opravdu ji necháme jako stacionární.

Pokud by bylo možné půjčit si Tatru, byl by u Vás zájem o jízdu na sedadle spolujezdce? Vůz lze naplnit 3 pasažéry. Za 10 km okruh (15 minut) bych po každém pasažérovi mohl chtít 100 Kč (celý vůz 300 Kč). Berte to jako předběžnou cenu.

Ostatní vozy bych viděl za výrazně nižší cenu. 50 Kč, ale platí jen řidič.

Prosím debatu k cenám za 10 km okruh.

--------------------------------------------

V restauraci U Bohuslavů dnes měli zvěřinové hody, s Kitty jsme si naplnili pupky k prsknutí. :mad:

Podle počasí budeme buď na terase nebo v salonku. Bude pro nás připraveno polední menu, s majitelem jsme vybrali tyto pokrmy:

Kachní stehno, zelí, knedlík - 99 Kč

Hovězí kotlík, bramboráčky - 95 Kč

Kuřecí řízek, štouchaný brambor - 87 Kč

Kuřecí soté, hranolky - 93 Kč

Hovězí rajská, knedlík - 82 Kč

K pití si můžete dát malinovku 0,3/0,5l za 12/20 Kč.

Odesláno

Tak to je nemilá zpráva, fakt jsem to chtěl řídit.... V tomhle případě stačí, když nás pustí dovnitř a budeme se moci vyfotit alespoň za volantem :(

Škoda no.... Těšil jsem se na řazení pod volantem.....

Odesláno

Takže nejsi ochoten dát 100 Kč za jízdu, aniž bys řídil.

Tohle je por mě důležité, zda vůbec má smysl tu Tatru objednávat k projížďkám.

Odesláno

nevím, fakt jsem chtěl sedět za volantem, tohle mě moc neláká.... Ono v něčem jet nebo to řídit je kardinální rozdíl, alespoň pro mě

Odesláno

Právě se ke mně dostala informace o zapůjčení Tater.

Nelze si vyzkoušet řízení, jen být jako spolujezdec.

Lze vyjet jen za opravdu dobrého počasí.

Zapůjčení minimálně na 2 hodiny.

Tatra 603 - 2 500 Kč / hodina

Tatra 613 - 2 000 Kč / hodina

Projížďka by byla na 10 km - cca 15 minut.

Pokud bychom si zapůjčili jeden z těchto vozů, po každém pasažérovi ve vozidle (max. 3) bych požadoval částku:

Tatra 603 - 120 Kč

Tatra 613 - 80 Kč

A zároveň navýšil cenu u běžných vozů na 80 Kč, kterou by ale platil jen řidič.

Jste ochotni si zaplatit výše uvedenou částku za jízdu v Tatře? Ale musí nás být dostatek (24), abychom tu Tatru zaplatili.

Odesláno

Pokud bychom byli schopni naplnit 2 hodiny jízd, musíme si jednu z těch Tater vybrat.

Možná by šlo půjčit obě, ale poté by jízda musela stát 120/150 Kč. Ale i v tomto případě by obě Tatry musely jezdit 2 hodiny = 48 zájemců (nebo 24 a každý by si projel obě Tatry) - ale to je podle mě nereálné, i vzhledem ke zvýšené ceně za tu jízdu.

Odesláno

Zájem o Tatry zjišťuji nyní, ty chci vyřešit do konce února.

Na sraz jako takový se stačí přihlásit klidně týden dopředu. Tedy klidně až v dubnu.

[upravil dne 27/1/14 20:01 od MilanF1]

Odesláno

Tak toto si nenechám ujít ani já. Zatím přihlašuji sebe + dítě.

O řízení moc zájem nemám, ale samozřejmě se budu na nějakém poplatku podílet. Spíš bych dal nějaký fotky prcka v autě

[upravil dne 28/1/14 13:48 od deeper]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...