ozzy56 Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 zatím se jim smějeme a nikdo by je nechtěl, hlavně z důvodu bezpečnosti, stejnou srandu si kdysi dělali z japonské elektroniky... http://www.novinky.cz/ekonomika/324829-nadvladu-nad-trhem-s-auty-prevezme-do-peti-let-asie.html [upravil dne 19/1/14 10:51 od ozzy56] Citovat
Medvěd Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Třeba kamarádka má i40ku a je velice spokojená. Mohla si vybrat auto v určitém cenovém segmentu, s manželem zvažovali i 508u a nakonec Hyundai vyhrál výbavou a jízdním projevem Citovat
GhostBoxer Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Také jsem nedávno pomáhal při výběru. Dlouho byla v hledáčku nová Mazda3, ale díky ceně a skutečnosti, že v reálu nevypadá až tak skvěle, nevyhrála. I díky dalším skutečnostem se vybrala i30 s 1.6 a zatím bez problémů. Různí internetový žvanilové bohužel neberou v potaz, jaký mají tyto automobilky progres. Jinak si myslím, že není vhodné se asiatům smát, zvlášť na fóru této značky, že áno. Citovat
pyrone Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 u nas v rodine mam sam francuza a zvysok su korejci (3ks) a zatial spokojnost velmi, v buducnosti asi aj ja budem premyslat na korejcom. ix55 / ix35 sa cenovo maloktora \"stara automobilka\" vyrovna... Citovat
oddie Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Problémem asijské produkce je: - servis (pozáruční, nezávislý - málokdo je dělá) - díly (podstatně menší nabídka aftermarketu, použitých dílů, navíc časté kosmetické změny, horší i dodací lhůty) - prudší pokles hodnoty ojetin Kupec nového na to zřejmě nepřijde, nebo až za hodně dlouho. Obecně kdo chce nové, je to zajímavá volba, pokud si to člověk chce nechat déle. Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Hyundai i40 Success je taky pěkný http://www.hyundai.cz/modely/i40-kombi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Problémem asijské produkce je: - servis (pozáruční, nezávislý - málokdo je dělá) - díly (podstatně menší nabídka aftermarketu, použitých dílů, navíc časté kosmetické změny, horší i dodací lhůty) - prudší pokles hodnoty ojetin Kupec nového na to zřejmě nepřijde, nebo až za hodně dlouho. Obecně kdo chce nové, je to zajímavá volba, pokud si to člověk chce nechat déle. Aj tieto problemi sa zacinaju vytracat ... A casom to bude len lepsie pre korejske znacky ... Uz nasa firma presla zo skodovky na Kiu ... Co dostanu za tie peniaze v Kii, sa zo škodou bohužial zrovnavať nijako nedalo ... Stale viac firemnych aut jazdi korejcov, takže časom bude aj viac a viac ... Citovat
venomcz Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 vendelinek : - prudší pokles hodnoty ojetin Peugeot je možná ještě hůř na tom .. Citovat
oddie Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Lubk0: ano, dnešní kupující nových moc pozáruční servis a aftermarket či díly z vraků zajímat nemusí, a za těch 7 let, kdy jim skončí ta prodloužená záruka, už bude zřejmě zastoupení na trhu větší. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. leden 2014 Autor Odesláno 20. leden 2014 myslel jsem spíše auta z Číny, Indie atd., jihokorejská auta už tu mají dobrou pověst i pozici Citovat
Guest servisman Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Podle mne Peugeot není co bývávalo Citovat
ozzy56 Odesláno 20. leden 2014 Autor Odesláno 20. leden 2014 to se mluví o všem--co svět stojí Citovat
Milan+ Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 V r.96 jsem si z Auto Hammer Dresden přivezl Elantru 93 1,5 i ,prakticky to byl myšák a mohu říci,že to bylo naprosto bezproblémové vozidlo,kupoval jsem ho jako jejich firemní,cca 50000km a pouštěl jsem ji do světa s cca 130000,auto od nich bylo po servisu a já dával baterii,desky,fltr vzduchu,oleje,takže za mě s nima naprosta spokojenost. A to jsem od spousty odborníků slyšel,že jsem se zbláznil,když jsem pro ni jel. A jsou od té doby podstatně dále. Citovat
oddie Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Tak auto od 50 do 130tis km je prakticky nové, to by bylo hodně smutné, kdyby se sypalo... Citovat
Péťa Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Kolega dodnes vzpomíná na Elantru, pak koupil Mondeo a rve si vlasy. Na jaře bude kupovat i30 Citovat
oddie Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Já bych si nového nekoupil asi nic, z dnešní produkce. Citovat
Milan+ Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Tak auto od 50 do 130tis km je prakticky nové, to by bylo hodně smutné, kdyby se sypalo... Další průser je ,že hromada lidí koupí auto v domění,že má třebas tyhle km skutečné o jednou tolik stočené a diví se,že se to sype. Jináč Ulysse je moje první co jsem koupil a bylo na něm 118-120tis.km. Citovat
barenst Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 a ktere aute neni aspon z casti z asie ? z dnesni produkce bych si dokazal vybrat ,hodne se me libi propracovanost nekterych SUV (u tech se jeste tolik neprojevuje snizovani obsahu) , jen me merzi ze konci velke kombi . Citovat
GhostBoxer Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Co je na SUV tolik propracovanější oproti jiným kategoriím? Že to má silnější motor je díky dvěma skutečnostem. Jednak je to těžké, má velký odpor vzduchu a široké pneu. Jednak je to jakýsi pozůstatek skutečnosti, že SUV si kupovali kvůli image podnikatelé jako náhradu velkých sedanů. K čemuž se také zpátky vrací. A ty menší SUV stejně nemají o tolik víc místa na sezení. Jenom sedíš jaksi výše a rovněji. Do terénu s tím stejně nikdo nejezdí, jenom vozíš po celý rok pár set kilo plechu navíc za cenu horších jízdních vlastností. Veskrze tím říkáš okolí, že tě nebaví jezdit a že se ti do toho s pupkem líp nasedá. Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 No ono se i auta do 150 000km sypou...a Peugeot není výjimka,na co je jejich posrana zauka za kterou ještě platís a mas tam spojku omezenou na 40000km protože je z blata a nic nevydrží,v tomhle je korejci nakopou do zadnice.... Když zarka tak na všechno znamej koupil BMW za 1000 000kc a ma full servis na všechno a 5let nebude platit vůbec nic.... Jasný je to schovaný v ceně zaplatí to,ale je to tam,takže když se něco vysype neřeší to a nemá bolavou hlavu z oprav.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.