Milan+ Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 před 50 minutami, MilanF1 napsal: Jsem v práci denně od 7:00 do 17:00. Někdy jdu domů dříve, někdy později, podle práce. Baví mě to a když toho udělám víc, dostanu víc peněz. Minulý týden jsem se jeden den tak těšil, že jsem byl v práci už v 5:30. Jsem myslel, že prodáváš auta. Citovat
parizov Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 No, tak nakonec to vypadá na kompromis... Omlátím stěny (taky by to na výslovné přání udělali, ale já rád ) a použijí se konstrukční desky na terče. Výhoda je, že se nemusí čekat na vyzrání omítky a lze lepit obklady hned druhý den. Desky jsou lehké, rovné, různá síla, zároveň izolace, na povrchu už perlinka a omezí to i případné praskliny ve starém domě): Něco tak: http://www.konstrukcnidesky.cz/clanek/montaz-konstrukcni-desky-na-pevny-nosny-podklad Citovat
MilanF1 Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 před 3 hodinami, Milan+ napsal: Jsem myslel, že prodáváš auta. Dělal jsem všechno možný, ale prodej ne. Nyní jsem autolakýrník a to už snad bude konečná stanice. Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 Jako že budeš už nafurt lakýrník? To není moc zdravý... Citovat
MilanF1 Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 Práce jako každá jiná. Se všemi pozitivy i negativy. Citovat
Hafity Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 před 23 hodinami, parizov napsal: Tak mě to taky baví, jen ten čas...[emoji4] To by jeden udělal práce, kdyby nemusel do práce.... Jenže bohužel to nějak nende.... Citovat
parizov Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 Tak já už do práce nechodím, ale stejně by mi to všechno trvalo mnohem delší dobu. Navíc byl bych na všechno sám, teď chodí dva a to je někdy hodně znát... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.