Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pruzkum-zajem o nahr. dily na P605?


Marcos

Recommended Posts

Zdravim vsechny. Chci se jen tak zeptat, byl by mezi vami zajem o nejake pouzite dily z udrzovaneho Peugeotu 605 2.1td, 93 r.v.? Mam ji moznost koupit za zajimavou cenu a jde mi o rychlou navratnost. Nechci na tom nijak vydelavat, jde mi jen o par drobnosti a ostatni bych rozprodal za velmi rozumne ceny. Fakt za hubicku. Jen aby se mi vratily naklady, tot vse. Nechci to mit dlouho v garazi, zima se blizi a potrebuji nekde parkovat. :o) Vim jen, ze tam uz neni vodni chladic, ten fous pod predni svetla, expanzka, vstr. cerpadlo a hlava, a motor je ko-praskly blok. Jinak je vse ok, temer nove gumy, tlumice atd atd. Tak co vy na to? :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prevodovka, kompresor klimatizace... !!! Skoda, ze si tu prevodovku nebudu moct poslechnout...nevim abych zase nekoupil zajice v pytli, ale prevodovku potrebuju, ale uz konecne funkcni :( dve predtim co jsem koupil z vrakace staly za houby, klepaly, nebo slo radit prez suby:roll

[upravil dne 7/9/05 rimmer]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Zadní náboj s ložiskem. Spíš levý, pokud je v dobrým stavu (nemá hrk :cool: )

2. Snímač na otáčky kol (ten plastovej bazmek, co z toho leze taky náhon k tachometru). Vypadá to, že mi odešel nadobro.

3. Mřížka na výškový reproduktor u spolujezdce

4. Kryt na horní uchycení pásu u řidiče (ale myslím, že jsou stejný na obou stranách)

5. Dvířka na zadní popelník s neurvanejma pantama

...a třeba si ještě na něco vzpomenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rimmer: Hm, ten motor uz neni v chodu jak jsem psal, takze poslechnout asi nepujde. Zkusim vyjit vstric... treba se nejak domluvime, ze by jsis tu prev. vzal, nahodil a kdyz bude ok, tak by jsme to pak nejak financne doresili... ? A kompresor klimy mam, kdyby jsi mel zajem. Chtel jsem to do auta zabudovat, ale je to takovy opruz, ze mne to preslo.

Petr605: Ten zadni naboj mam, i bez koupe tohoto auta, jak jsem psal. Zjistim, jestli je ok, a dam vedet.

V kazdem pripade tedy to auto asi vezmu a nejak to pak poresime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marcos: To by bylo fajn. Hele je na tom autě ještě ta chromovaná lišta pod světlama? Já ji mám svařovanou a ten svár je zakrytej samolekou a ta je už dost otrhaná. Nechce se mi to řešit nějakým leštěním nebo chromováním - nevim, kam bych to měl dát a tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak Kubbacher me psal, ze neni problem, tak to bychom prijeli zrovna k tobe domu a hned bych se podival na ten vrak co z toho vyrabovat :) Akorat tento tyden me to uz nevychazi, mam doma odpoledne praci, takze asi pristi tyden. Kolik ma to auto najeto ? netusis ? jestli ma pres 300, tak to asi nema o te prevodovce smysl uvazovat, pokud ji teda nekdo nemenil uz tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petr605: Poslal jsem ti email. Zapomel jsem ale dopsat, ze ten plast k te sedacce je k.o. Jako asi u vsech aut, mne nevyjimaje. A ta chrom lista na naraznik je, ale lehce pomackana. Poslu ti foto mailem.

Rimmer: Jasne, klidne pristi tyden muzete prijet ke me, a dorabovat zbytek auta. Monterky s sebou... :o) Jo, na tom tachometru je pres 300 tis., ted je otazka, zda nebyl meneny tachac, nebo prevodovka, nebo to je puvodni stav. Vsak uvidis.

Fusion: Toto auto ma cernou palubku + plasty a takove sede calouneni a sedacky. Ale jeste mam jinde cely bezovy interier vcetne palubky + bezove calouneni a sedacky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dress: Mlhovky to nemelo, a v zadnich dverich repra asi nebyly, ma to ten tapecirunk bez tech vystouplych oddelavacich krytu. Kola tam jsou normalni plechy, ale mam jedny orig. peugeot al-kola 15. Josu normalne jete, takze nake skrabance tam jsou. Jen kdyby nahodou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pak hledám tydle maličkosti:

1. kryty tlačítka se symbolem - výstražný, vyhřívání, obě ke střešnímu oknu (pokud nejsou totálně doškrábaný jak ty moje) a tlačítka stahování oken kdyby byly v automatickým provedení

2. spodní kryt motoru

3. kryt výškovýho repráku na palubce u řidiče

4. můžu zarezervovat levou poloosu? budu vědět až podle toho co mě řeknou v servisu

5. kdyby náhodou byla elektrická anténa v ok stavu

6. zadní popelník kdyby ho Petr náhodou nebral :)

7. vrchní kryt řídící jednotky

8. vystlání kapoty kdyby taky bylo v dobrým stavu (nemám vůbec)

9. tan plastovej kryt těsně před předním oknem (jak je nálevka ostřikvačů)

ještě popřemýšlím :myslim

jaká je barva kastle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fusion: Tak z toho vseho asi jen ten kryt vyskace od ridice, kryt nalevky ostrikovacu, kryt rid. jednotky. A tu poloosu samozrejme necham bokem, az ji sundam, budu 100% vedet, zda je ok. Jinak stresni okno to nemelo, kryt motoru taky ne, antena ne, a vystlani kapoty k.o.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...