Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A neměl bys je ještě náhodou? Já že jeden sháním, tak jestli třeba neprodáš. Malá na něj dala nohy a je KO.

Asi jsem je právě sundala.. :) Chci mít auto a né letadýlko... :D jestli je eště zájem mám 2 včetně 4 šroubků..

• O 3 měsíce později...
Odesláno

sklo stojí 23tis s DPH, 19tis bez DPH. Plus práce a nějaká ta těsnění :-)

Jinak si myslím, že to vydrží dost nicméně přes budku bych to neotáčel ;-) A kroupy by asi musely být velikosti golfovýho míčku... No a pád golfovýho míčku z drive asi taky nevydrží :-)

Odesláno

díkec.. :) šlo mi hlavně o sousedovy tašky co mu padaj ze střechy..... :) navrhnu mu aby mi platil pojištění... :)

Odesláno

Ja jsem to nepsal , ale ted (2 mesice) jsem pojistoval moji novou 5008 se sklostrechou a bylo mi to takto z vice zdroju/pojistoven presne takto receno: strecha at je sklenena  nebo plechova , tak pokud se neco stane tak to jde bud z havarijniho pojisteni a ne z pojisteni skel  !!!

Ludek

Odesláno (upraveno)

No ještě napíšu další zkušenost s ohledem na roční období-léto.

Dost to topí a je v podstatě jedno jestli máte zataženou roletku či ne.

Roletka je jen slabá látka=žádná izolace.

Takže je to takový skleník a než se auto trošku vytemperuje na např. 23°C tak to trvá tak 20min. jízdy.

Ale oproti tomu je zase pocit z jízdy=volnost, prostor :)

Upraveno uživatelem Dodo1976
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Já Panoramu miluju a děti taky :-) Ve vedrech jsme ji měli zataženou, ale jakmile jsme jeli večer, hned jsme ji otvírali :-) Ten pocit z prostoru je úžasný, je to úplně jiné auto :-) 

Odesláno

Aha..

Tak nebylo tam úplně nic špatnýho.. Jen že můj bratranec to zhodnotil jako krám k ničemu

• O 1 rok později...
Odesláno

Panoramatická střecha je sice fajn, ale nevím nevím, jestli bych tuto volbu znovu opakoval. Vzal jsem si ji, protože příplatek nebyl nijak brutální. Pro děti vzadu určitě lepší koukat ven na kopce a baráky, než do tabletů. Nicméně mi praskla - vůbec nevím z jakého důvodu. Prostě jednou stáhnu clonící roletku a je na skle prasklina. Výměnu mi to zatím nacenili na 25 tis. + práci. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...