jv1 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 zdravím majitele panoramatické střechy. Jaké máte praktické zkušenosti? Volili by jste tuto výbavu znovu? Zkoušel jsem to na předváděčce a je to zajímavé. Rozum velí nebrat - zbytečnost s možností problémů, žena a především děti velí jedině s prosklenou střechou. Má smysl střechu vůbec mimo slunečné teplé dny zatahovat? Zkoušel jsem to teď za sluníčka a vůbec mi nevadilo. A jak v létě? Pálí slunce nesnesitelně jak ve skleníku nebo je to třeba při panorámatech v horách na klobouk a klimoška to stačí vychladit? Předem díky za vaše postřehy. Citovat
ChouLu Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 V létě je v tom teplo, v zimě ti od toho mrzne hlava... Pohled je z toho super, ale jelikož jsem neustále řidič, tak trošku k ničemu ale na autě se mi to prostě líbí Citovat
NiceOne2 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 + vypadá to dobře + prosvětluje interiér + nemusíš voskovat střechu, stačí setřít stěrkou +- asi se to líbí těm vzadu, ale tam já nejezdím, jako řidič z toho vůbec nic nemáš, protože okno začíná mimo tvé periferní vidění - v létě to musí být zatažené, je to jako ve skleníku a i když je to zatažené tak se interiér zahřívá víc než u auta s obyčejnou střechou (asi záleží na barvě) - když jedeš v blbém úhlu proti slunci, tak to stejně musíš zatáhnout - hlavně se to nesmí rozbít, to by ses asi nedoplatil - dražší havarijní pojištění (u některých pojišťoven) Závěr: kdyby to nebylo v ceně výbavy, kterou jsem chtěl, tak bych za to určitě nepřiplácel Citovat
Návštěvník Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 zatim nemam zkusenost v lete, ale jinak esteticky jsem hodne rad, ze to mam - romantika v noci s pohledem na hvezdy Citovat
Onkel Konrad Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 ostatní tím oslníš (doslova), ale jako řidič z toho máš prd:D Působí to velmi esteticky a na mytí je to pohoda, jen tak to nepoškrábeš, narozdíl od laku. Jinak zde vše důležité bylo řečeno Citovat
Mishanthrope Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Je to fajn, osobně bych ji určitě volil znovu. Zatahuji ji jen při parkování na ostrém slunci, při jízdě ji mám vždy odtaženou, jinak dostávám záchvaty klaustrofobie . A navíc je přes ni super výhled na horní semafor, pokud stojíš přímo pod a třeba přes náklaďák nevidíš na semafor na kraji cesty. Citovat
dodo407sw Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 za 4roky som odtiahol clonu mozno 10krat cez den pecie slnko, v noci blikaju svetla z poulicnych lamp, v zime sa mozu polamat tie plastove posuvy tak uz vobec to neodsuvam takze nic moc... ale ked veziem niekoho kto este taku strechu nevidel, tak mam take male bezvyznamne + Citovat
Pacho69 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Taky bych ji znova volil, i když jako řidič z ní nic nemám, posádce se to líbí. za slunce se s tím moc jezdit nedá, obzvláště v létě. Nemyslím, že by to nějak víc prohřívalo interier, ale mě vadí že mi to svíti na hlavu. V létě otevřu střechu jen v noci a to je pak opravdová paráda. Anebo když spíme v autě, pod hvězdami, je to jak pod širákem, naprostá nádhera (na ráno doporučuji zatáhnout, jinak vstáváš za svítání...) Citovat
elton Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Je uplné na h.... , jsem rád, že ji nemám a nikdy ji nechci. Citovat
martinecondrej Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 už nikdy nechci auto bez prosklený střechy a užívám si jí i jako řidič. V zimě pořád roztaženo a v létě při slunci zatahuju. Dětem se moc líbí a každou jízdu s nimi se roletka projede tam a zpátky a všechno šlape jak má. Druhou 5008 jsme koupili hlavně kvůli sklu nad hlavou (a hezké ceně) Citovat
cogina Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 My taky máme panoramu, a já ji zatahuji jenom když dětem vadí sluníčko, převážně snad jen v létě, jinak je standardně odtažená. Mně se to líbí i když jako řidič si ji neužiju, už se nám stalo, že děti viděly podvozek letadla při přistání . Neřekla bych, že je v létě v autě více teplo, ale zase nemám srovnání, v autě bez prosklené střechy jsem už nejela ani nepamatuju . Citovat
Martinsk Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Určite presklenú strechu. Aj Eltonovi sa páčila. Citovat
cogina Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Co to plácáš nikdy To náhodou vím, Eltonek nikdy panoramu nechtěl, ta vyžraná myš by se prý pod tím sluníčkem mohla hodně potit a pak by mohla být divně cítit :papa. Citovat
cogina Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Ta ikonka je náhodou moc pěkná, tak mi to nedalo . Citovat
fatboy605 Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Šel bych do toho znova.Jako řidič z toho sice nic nemám,ale pohledově a pro posádku je to bomba.Mám ji pořád otevřenou,kromě horkých a slunečních letních dní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.