Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj střelci. Jsme si bebyli dlouho picnout, co? Co kdybychom... Mohu vzít s sebou 5 stříkaček... CZ50/7,65, W-PPK/7,65, CZ85/9L, NP22 (SIG226)/9L a 1911/.45ACP. Pak kdyby toho bylo málo, něco je k zapůjčení i na střelnici. Nejraději AVIM.

[upravil dne 11.1.2014 12:39 od Edison]

Odesláno

To je nabídka, která se neodmítá. :o Ale jsem stále v práci, volno až od února, jinak zastřílet bych si šel, byť nemám zbraň, ani průkaz. Ale střílel jsem už z několika zbraní a zrovna 1911/.45ACP mě uchvátil, jednou si ho pořídím. :)

Odesláno

Tak doufám, že by to teď nebylo naposled. Já zítra zajdu malou sétii vystřílet, tak mě právě napadlo, jestli by někdo šel taky. Už jsme byli s Krtkem a... Krtku, kdo že to s náma byl?

Jinak já jsem si 1911 pořídil právě proto, že se mi líbí a navíc z nostalgie. Mám ji v inovovaném provedení WWII, ktrerý byly pak ve výzbroji US army ještě dlouho, třeba i ve Vietnamu. Nosím a střílím ovšem něco jinýho...

[upravil dne 11.1.2014 18:31 od Edison]

Odesláno

Kucíí.. já jindy, než o vejkendu nemůžu... :-( Jsem mimo rep. A dnes už mám rezervaci... tak kdyby snad.. někdo... Od 16:15... Za chvilku vyrážím a beru jen jeden kus železa... když jste se neozvali.. Tak snad zase příště... :-) Rád vás uvidím.

[upravil dne 12.1.2014 15:10 od Edison]

Odesláno

Jako známému pacifistovi se mi chce zvolat: Svět se zbláznil. Do té doby, než byla povinná vojenská služba zrušena se většina \"kluků\" snažila vojně vyhnout a podnikala kvůli tomu různé složitosti (největší borec byl ten, co mohl zamávat \"modrou knížkou\", ale ani\" pětimetr\" nebo \"civilkář\"si na pomyslném žebříčku úspěšnosti mezi vrstevníky nevedl špatně). Dnes už ZVS povinná není a najednou tu máme \"mračna\" lidí, pro které je úžasným zážitkem běhat po lesích nebo starých továrnách s xichtem nazeleno a pálíc po sobě kuličkami jako malá děcka. Fakt občas nechápu života běh

[upravil dne 12/1/2014 16:16 od Medvěd]

Odesláno

Pacifismus je luxus, který si ve společnosti dopřávají ti, kteří se nechávají ochraňovat ostatními.

Souhlasím, svět se zbláznil... Ale to už hodně dávno, když se na světě vyskytl člověk. My se tomu jen přizpůsobujeme, neb Bůh stvořil lidi silné a slabé. A tento problém vyřešil až Samuel Colt.

Jinak my tu nemluvíme o běhání s flintama po lese, ale poklidných procházkách s prostředkem k případné obraně po městě. V momentě, když se něco semele, je lepší mít .358 na opasku, než 158 na drátě, protože oproti zbrani si policajta s sebou nosit nemůžem. V kontextu s dojezdovými dobami jednotek jsou snad výhody zcela jasné. A ve spojení s tím, že je lepší mít a nepotřebovat, než nemít a potřebovat... A takhle bych mohl pokračovat a pokračovat...

[upravil dne 12.1.2014 18:16 od Edison]

Odesláno

Jestliže jsi pacifista, pak nechápeš, že připravenost ji \"kdykoli použít\" je nesmysl. O použití se držitel rozhoduje až na místě, za dané konkrétní situace. Ono totiž nikde není psáno, že když zbraň nosím, že bych ji MUSEL použít. To je přeci hloupost.

Připravenost k tomu zbraň kdykoli použít přísluší spíše nájemným vrahům, žoldákům, do jisté míry vojákům...

mimochodem... se mi líbí, jak pacifisti a zejména ti \"zapřísáhlí\" píšou do vlákna s pozvánkou na to si zastřílet na střelnici.

A ještě doplním, že střelba není jen obrana, nebo nedej bože útok, ale taky sběratelství, rekreace, sport...

[upravil dne 12.1.2014 18:27 od Edison]

Odesláno

naposled jsem sice střílel z 58 na 400metrů ale bavilo mne to :D

střelnice mne laka dlouho ale sam se tam neodvazim ikdyz vim ze tam instruktori jsou

[upravil dne 12/1/14 18:31 od Pe.Tr]

Odesláno

tak samozrejme jako jiz klasicky se zde objevi tema \"pojdte zastrilet\" a k tomu reakce \"strileni je hrich\" ... je nutne se k tomu vyjadrovat, pokud je mi po tom hovno ? myslim, ze ne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...