Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

(východní) Evropa

Recommended Posts

Odesláno
ale všetci sa nám čudujú ako je možné že sme si Kotlebu zvolili :D

Áno, zvolit si do svého čela náckovskýho kokota můžou jen podobně \"kvalitní\" lidé. Taky jsme měli v parlamentu Sládka, naštěstí už je to ale \"jen\" temná minulost.

Stejně mně neustálý vytahování rasisticky zaměřených témat nepřestane s*át.

[upravil dne 7/1/2014 14:28 od Medvěd]

to že je nácek tvrdí kto....novinári?...na jeho zvolenie mi stačili Live diskusie v telke nepotrebujem vyťahovanie rómskej problematiky

ono každý hovorí že je len plna huba kecov ale takí tam boli aj doteraz tak prečo neskúsiť zmenu?....už je v úrade mesiac a Poľsko sme ešte nenapadli...zato zhorelo auto na ktorom sa vozil

[Edited on 7/1/14 19:49 by Lubos91]

Odesláno

I u nás je několik lidí, kteří jsou ochotní věřit slibotechnám typu DSSS - naštěstí ale nemají sílu cokoli z jejich \"programu\" prosadit (a jsem za to rád).

Odesláno

Méďo, ještě že jsme v cirku :) Stejně jako se tobě nelíbí (i mně) nepřizpůsobivý magor blikající a troubící a nakonec blbě předjíždějící na Nuselku, tak se nelíbí hlučný soused (nepřízpůsobivý), který bydlí nade mnou. Nájem platím, jemu ho platí sociálka (takže my všichni do práce chodíc). Čím jsem si to zasloužil, že mám takovýhleho sráče nad sebou? Vím, žiju v kdysi hezkém městě, kam se v posledních dvou třech letech začal stahovat šmejd z celé ČR. Alias nějakej pražskej vychcánek koupí v Praze barák s tímhle póvlem... Nabídne (ze zákona musí) náhradní ubytování ( které za babku koupí tu v severních Čechách) a nepřizpůsovýho pěkně přestěhuje. Čím jsem si zasloužil to, že byty jsou tu tak levné, že se spekulantům vyplácí je ve velkém skupovat a dělat pro póvl hromadně ubytovny a ničit tím normální lidi, který nemají na to koupit si byt v \"krásné\" Praze?

Já osobně jsem rezignoval a jdu na vesnici - proč si myslíš, že nemám auto? Protože všechny prachy, které vydělám, rvu do baráku, abych měl klid. Prohrál jsem svůj boj s těmito lidmy, neumím bojovat s morem, který nemá žádné hodnoty. Který si ani nechápe to, že CHUDOBA CTI NETRATÍ a nemusím se chovat jako prase.

Rád bych, aby sis sundal růžové brýle a až sem zase někdy zavítaš (a doufám, že si to kafe někdy tu v ÚLu dáme) se podíval trošičku více kolem sebe :papa:papa:papa:papa

PS: lidi zkrátka štve to nicnedělání a neřešení problému těchto lidí našimi zastupiteli, neustálý vytváření neziskovek s programama, který jsou úplně k hovnu - jsou totiž ušitý na normální lidi, ale ne na ty na který platí jen bič a hůl.

Odesláno

Punki - vadí mi ta předpojatost. Stejně jako všichni v Audinách nebo bavorákách nejsou prasata za volantem, stejně tak nejsou všichni cikáni nepřizpůsobiví (ale stejně nepřizpůsobiví můžou být i bílí, nebo černí, nebo vietnamci ...). Já prostě na člověka hledím prvoplánově jako na člověka a až když mi nějak svým jednáním začne vadit, tak řeším kdo to je. Jinak i v Praze máme různé problémy s různými lidmi a nejsem si vůbec jist, jestli jich je víc u Vás na severu nebo v centru Prahy, kde mají podstatně jednodušší pohyb (mezi davy lidí nejsou tolik vidět).

Odesláno

Nikomu bych nepřál moje osobní zkušenosti s těmito \"lidmi\", zažil jsem toho opravdu hodně, hlavně z dob kdy mě bylo 10 až cca 20 let, vážně nechcu aby to stejný potom ochutnali i moji synové, od malých \"rvaček\" v 10ti letech na hlavasu o svačinu a 5.- na šalinu, až po ty velký rvačky ve 20ti kdy jsem hájil svoje osobní věci, peníze, mobil, řetízek a podobně, tohle mě prostě našinci nikdy neudělali, s našincema jsem se pral vesměs jen v hospodách a podobně, ale nikdy mě žádnej bílej nechtěl okrást, zato 99% černých ano. Vůbec mě nevadí asiati, černoši a podobně, protože z 99% pracují, nebo se o to aspoň snaží, ale prostě 99% cigánů dělá přesnej opak, dělají bordel, kradou, hulákají a využívají naši sociální jistoty, proč jsem nikdy neviděl na sociálce nebo pracáku nějakýho asiata či černocha, ale vždycky jen cigány.

Růžový brýle mě byli sundány už v cca 10ti letech a už je nikdy nenasadím zpět, pro mě je to verbež a hotovo.

Odesláno

Jo na to se hodí jen napsat kdesi čtené či odposlechnuté že \"Budeme tak dlouho ustupovat, až už nebude kam\" ... Btw Medvěde chtěl bych Tě vidět, kterak jedeš někam na východní Slovensko do osady plné negramotů a budižkničemů hledat ty, kteří NEJSOU nepřizpůsobiví. Hodně štěstí ;)

Odesláno

Onoooo u nás v kraji Kotlebu volili aj rómovia...presne tí ktorí pracujú majú pekné domy a vadia im asociáli...a že to bola 3/4 dediny aj starosta bol prekvapený

Odesláno
I u nás je několik lidí, kteří jsou ochotní věřit slibotechnám typu DSSS - naštěstí ale nemají sílu cokoli z jejich \"programu\" prosadit (a jsem za to rád).

Neviem prečo to k tomu prirovnávaš ...

Ani za mak o tom nemáš prehľad, jedine tak z článkov nejakých bulvárnych novín ...

Nikdy som nebol nácek, ani nič podobné, napriek tomu som rád, že z kandidátov v 2 kole, teda on a Maňka vyhal práve Kotleba ...

Odesláno

Neviem prečo to k tomu prirovnávaš ...

Ani za mak o tom nemáš prehľad, jedine tak z článkov nejakých bulvárnych novín ...

Nikdy som nebol nácek, ani nič podobné, napriek tomu som rád, že z kandidátov v 2 kole, teda on a Maňka vyhal práve Kotleba ...

práve ten bulvár robí najväčší bordel....preto sa chce s nimi aj súdiť....pred voľbami nepovedal ani raz že narobí poriadky s čiernymi ale že sa posnaží aby sa zvýšila bezpečnosť v rizikových oblastiach a pokúsi sa ponúknuť im odpracovať si to čo teraz dostávajú zadarmo...bez ohľadu na farbu pleti

ale je jasné že človek žijúci mimo kraja ktorý všade vidí len extrémista fašista a podobne si názor hneď vytvorí

[Edited on 8/1/14 10:23 by Lubos91]

Guest Džůny
Odesláno

Nechte svoje děti vyrůstat ve Vítkově, Ostravě, nebo na Cejlu. Pak si povíme. Já svůj názor radši ani nebudu psát, protože jsem \"v centru dění\" vyrůstal a zkušeností s nimi mám víc než dost. Takže jen odkážu na to, co psal Šalda.

Ale z teplíčka a klídečku v Prahéé se nám to pěkně komentuje a odsuzuje, že. Nejvíc o tomto tématu vždycky melou lidi bez dlouhodobých zkušeností a sebemenšího povědomí o realitě problému.

Mimochodem, ta über-spravedlivá nenávist k náckům (huhé, podívejte se všichni na mě, nenávidím nácky, nahlas to tady vyřvávám, jsem správňák a skvělý člověk) sama přerůstá ve fanatismus. Označení za nácka dnes funguje jako ultimátní způsob diskreditace cizí osoby; stačí párkrát zařvat \"nácek\" a média spolčená s lidovými brannými anti-náckovskými hrdiny se postarají o zbytek. Nebylo by lepší zajímat se o to, proč takhle smýšlející skupiny vznikají a proč vůbec poslední léta nabírají na síle?

Taky mě vždycky pobaví, jak \"ne všichni cikáni jsou nutně špatní\", zato naopak němečtí vojáci za války byli všichni \"za**aní náckové kteří by měli pochcípat\"; dvojí metr hrdinného lidu… Takže co teď. Řešení? Máme zavést \"školské hlídky\", které budou proplouvat ghetty a hledat budoucí Einsteiny?

Hnusí se mi všechny formy extrémismu a fanatismu, ale pěkně mě s…, že se na to nikdo nedívá z OBOU stran. Nic není tak jednoduché. Bohužel to vypadá, že v dnešní době to snad už ani nikomu nedochází. Stačí jednou ročně zařvat \"nesnáším nácky\" a poslušně odvést daně, aby nepřizpůsobiví mohli dál chlastat, vařit perník a množit se.

Guest Džůny
Odesláno

Žádné řešení to nemá. Za současné politické situace ne, zašlo to moc daleko. Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory a můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat…

Odesláno

mě by stačilo, kdyby ty namnožený breberky řádně chodily do školy. Rodiče by dostávali jen stravenky určený k nákupu jen těch nejzákladnějších věcí (spešl stravenky, žádný gastroturky). Nutnost pracovat pro město, ve kterém bydlí. Hlavně úklid okolo těch ubytoven. Za sebemenší prohřešek trest ve dvojnásobku odpracovaných hodin. Hlídali by se pěkně sami, Třeba dvě tři rodinky dohromady - samozřejmě trest by byl pro všechny rodiny i v případu prohřešku jen u jediné. A mohli by chodit pěšky. Nevidím důvod proč oni mají lístek se slevou a já platím plnou cenu, štítim si sednout po nich na sedačku. To samý veřejný koupaliště. Nemam na to tak tam nejdu, případně nepoužiju MHD...

Jestli se jim nelíbí tvrdá pravidla, ať jdou jinam, Indie je pěkné místo

Mohlo by se zavést domovské právo jako bylo za první republiky......

Prostě je trestat prací, ne basou, kterou berou jako dovolenou

Odesláno

jenže tohle nikdy neprojde ač by si to přála většina, protože vždycky se najde nějakej bílej kretén typu Kocába, kterej bude řvát, že to je protiprávní a protiústavní a já nevím jaký ještě proti.... Ale že mě a ostatní to stojí prachy, to protiprávní samozřejmě není.... Hlavně ať se tu nepíše o bílejch zlodějích typu Tykač a že ty dávky jsou proti jejich zlodějinám jen zrnko písku v moři. To je jiná věc, která má taky řešení ;)

Odesláno

Reseni to nema jelikoz dnes ma kazdej plnou hubu politicke korektnosti ale neco s tim uz udelat aby byl pokoj to ne. Nesmi se prakticky ani poradne pojmenovat problem (tj ze cerna svoloc jen vysava statni socialni system a mrvi Cechum naladu tu zit) a pak se divime, ze uz tu mame pomalu rasismus naruby.

Btw od klavesnice v Prahee se to komentuje moc pekne - my tady totiz Kofoly mame tez ! Bohuzel

Odesláno

Šalda: souhlas... tahle menšina lidskýho odpadu nikdy pořádně makat nebude a ti kteří jsou slušný atd. spočítáš na jedný ruce z 1000ostatního odpadu..Já pořád řikám,škoda že ten jeden pán kdysi začal u židů bohužel a ne u týhle splodiny.Možná by se to tak nemnožilo a byl by od týhle splodiny klid. A klidně ať si někteří lidumilé o mě myslí,že je nemám rad nestydím se za to.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...