Guest StibTo Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Chvíli jsem přemýšlel, kam to vůbec dát ... no posuďte sami. Ještě že to má jen 9 minut http://www.agresori.com/26112-o-slovenskych-cikanech-zijicich-v-osadach.html
elton Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Pro přehrání toho videa je nutné být registrován a přihlášen............................. a to se mě nechce
Guest StibTo Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 a takto ? http://www.agresori.com/embed.php?vid=26112 download - pokud na to mate zaludek - http://www.agresori.com/vd/20140105/zigeuner.flv [upravil dne 6/1/14 22:06 od StibTo]
Šalda Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Tak už jsem to zhlídl, chce to granát, moře granátů.
punkac Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 nemam na to žaludek, zase se mi chce zvracet Byli jednou dva cigáni......... kurwa to bylo krásně
Guest StibTo Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Nejlepsi je asi v pulce videa jak nataceci tym projizdi okolo modre desky Evropska unie ... Neuveritelny. Nastesti takhle si dovolenou kdysi na Slovensku nepamatuju.
punkac Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 dajtě mi 100 korún na chleba..... Nene pani, chudoba cti netratí.....
Lubos91 Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 ale všetci sa nám čudujú ako je možné že sme si Kotlebu zvolili
GhostBoxer Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 To je to video, jak na to byly v televizi upoutávky? Od jakési té Zlatušky? Však se nemají špatně, denně jim tam jezdí zásobování. Na zdech tapety a gobelín. To nemám ani já doma.
JakubkoSK Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Bolo to natáčané na východe a spomenul tam ten degeš keď vravel o psoch asi najhoršie osady. Keď zídete z dialnice v Širokom prejde vás idilka krásnej prírody a hôr okolo.
Medvěd Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 ale všetci sa nám čudujú ako je možné že sme si Kotlebu zvolili Áno, zvolit si do svého čela náckovskýho kokota můžou jen podobně \"kvalitní\" lidé. Taky jsme měli v parlamentu Sládka, naštěstí už je to ale \"jen\" temná minulost. Stejně mně neustálý vytahování rasisticky zaměřených témat nepřestane s*át. [upravil dne 7/1/2014 14:28 od Medvěd]
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Co je na tom rasistickeho ? Takhle to tam proste chodi a je jedno jestli ta spina jsou cikani nebo treba asiati nebo cesi Me treba zase neprestanou sr*t temata o tom jak zas nekdo umrel
Guest Lubk0 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 ale všetci sa nám čudujú ako je možné že sme si Kotlebu zvolili Áno, zvolit si do svého čela náckovskýho kokota můžou jen podobně \"kvalitní\" lidé. Taky jsme měli v parlamentu Sládka, naštěstí už je to ale \"jen\" temná minulost. Stejně mně neustálý vytahování rasisticky zaměřených témat nepřestane s*át. [upravil dne 7/1/2014 14:28 od Medvěd] Medved, ono sa to veľmi ľahko hovorí, keď si sedíš v klude v Prahe, v byte a nesusedíš zo žiadnymi takýmito \"občanmi\" ... Keby mesto nasťahovalo do bytov okolo teba 4 takéto rodiny, a začali by ti robiť zo života peklo, to by sa potom ukázalo, koho by si volil ... Mal by si na výber jedného, ktorý romsku otazku absolutne nerieši a je všetko v poriadku, podľa neho, a aj ked nie je, nevie s tým nič spraviť, alebo by si volil práve takéhoto človeka, ktorý má minimálne plnú hubu rečí riešenia tejto otázky. PS: Ja nehovorím, že Kotleba, niečo vyrieši, otázka skorej znie, koho by si v takejto situácií volil ty ... Lebo ono sa to všetko veľmi ľahko s klídečku od klávesnice posudzuje, ale keby si mal ustavičné problémi, ktoré nevie vyriešiť polícia, hodnota tvojho majetku by klesla na polovicu a aj tak by ho nikto nekúpil, tak potom by si mal aj ty iný názor ...
hardhouse.trip Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Já sice s nimi nesousedím, ale v naší ulici jich je jak s****k, takže vím o čem mluvíš....
Guest Lubk0 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Ano, ľudia ktorý s nimi prichádzajú do styku, vedia o čom hovorím. Snáď \"ikonický\" je prípad z Malaciek, ktorý bol už stokrát v hlavných správach ... Kto si chce o tom niečo prečítať, tak stačí pogoogliť. Jedná sa o pána \"DOBROVODSKY\" z \"MALACIEK\" ... Bol tam sám minister, ktorý dal inštalovať kamery na jeho dom, a aj tak mu to \"hovno\" pomohlo ... Vo finále jeho dom stratil hodnotu, nikto ho nekúpi asi za desatinu trhovej ceny, policajti problém nevyriešia, obec ho nevyrieši, vláda ho nevyrieši, a tak chudák prišiel o nervy, peniaze, a nechcem vedieť o koľko rokov života kvôli tomu stresu. Keď sa to snažili ludia riešiť sami protestami, samozrejme prišla policia, a romov musela ochranovať. A skús takému človekovi povedať, že je \"k*k*t\" keby volil kotlebu ...
OK406 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Bohužel, to je daň z demokracie. Toto dříve před rokem 1989 nebylo !!!
Recommended Posts