Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci zeptat, jestli má někdo na berlingu i originál přední mlhovky a jestli je k nim potřeba jiný nárazník, nebo se jenom do toho stávajícího vyřežou díry.

A kde se mlhovky zapínají? Na páčce jako to má 106ka nebo vypínačem jako na 205ce?

Sehnal jsem origo mlhovky i s nějakou kabeláží k nim, ale nevím kam to zapojit.

Schéma zapojení mlhovek z dílenské příručky peugeot/citroen někdo nemáte?

A ještě jedna otázka: opravdu je potřeba pro výměnu žárovky osvětlení SPZ na zadních vyklápěcích dveřích odělat jejich tapec a odmontovat lišlu nad SPZ? To nejde vyměnit zvenku?

Odesláno

Já tedy ještě neviděl na žádným tomhle starším modelu přední mlhovky, na novějším modelu s kulatýma světlama už jsou jsou, ale na tomhle tuším se vůbec nedělali, nicméně tlačítko tam na ně mám, a to jest na vlevo na palubce vedle ovládání motorku světel.

Odesláno

To tlačítko je oranžové a ten symbol na něm jsou něco jako dvě šipky proti sobě? nevim jak to jinak popsat.

Ja jsem viděl dvě berlinga s mlhovkama, bohužel jenom na fotkách na netu v bazaru.

Odesláno

Myslím že to svítí oranžově když to rožnu, a je na tom klasickej znak pro přední mlhy, tudíž znak potkávaček s vlnkou.

Jinak prošel jsem už hormadu fotek ale zatím jsem neviděl ani jednoho, taky už jsem právě uvažoval že je tam dám, ale vpředu v nárazníku je oko na tažení auta, asi se to tam bude blbě dělat.

Odesláno

Aha, tak to si ten znak na tlačítku s něčím pletu.

Ty origo mlhovky jsou \"plug n play\" is rámečkem, ve kterém je i ta díra na tažné oko. Jenom nevím jestli stačí v obyč nárazníku vyřezat ty naznačené díry na mlhy ty tam i s rámečky vsadit.

Odesláno

Máš fotku těch mlhovek?? To by mě docela zajímalo.

Jinak je docela možný že pokud tam máš to tlačítko, protože na páčce je jen na zapnutí zadních mlhovek, tak by tam mohli být už i dráty nachystaný, takhle jsem to měl u první 406 co jsem měl, jen jsem koupil mlhovky, a u nárazníku byli nachystaný dráty s konektorem, takže jsem mlhovky jen zacvaknul a bylo to.

Odesláno

Fotku nemám, ale mrkni na autokelly, tam jsou vyfocené. Jenom teda ta řidičova mlhovka nemá tu díru na tažné oko, ale asi dali jenom zrcadlově otočenou fotku té spolujezdcovy mlhy. Jenom ty ceny jsou :o

Já v autě přípravu na mlhy nemám. Podarilo se mi sehnat nepoužité mlhovky a kabeláž k nim. Jediné co nemám je ten vypínač a hlavně SCHEMA zapojení:(

[upravil dne 6.1.2014 21:36 od colaczech]

Odesláno
Odesláno

Jinak tedy třeba u mě se páčkou určitě nezapínají, mám na mlhovky jen jednu pozici-otočení, a to jest na zadní mlhy, asi záleží na modelu a roku.

Odesláno

s tymito hmlovkami je aj u nas malo aut....je to povodny navrh vyrobcu.....dnes sa da kupit len nahrada a cena je fakt mimo.....no a svietivost ? nic lakave...preto prevazuje vlastna tvorba .....je to lacnejsie , svietivost ucinejsia.....no dizajn nekomentujem....

ovladanie je mozne dorobit zvlast , ako menit tiez nie lacnu packu.....a niekde treba dorobit aj ledku z odporom do pristrojovky....

Šalda , kde ma vypinac na pred. hmlovky , ja mam vypinac airbag u spolujazdca

Odesláno

Jj, to jsem se díval do manuálu, že kdybych měl airbag spolujezdce, tak bych měl tlačítko na mlhy níž, kde mám tu díru, a vypínač na airbag by byl právě tam kde mám teď mlhovky.

Nicméně vypínač dodělat je asi to nejjednodušší, horší je natahat dráty a podobně.

A té svítivosti bych se právě bál, proto to asi nechám tak jak to je, a nebo tam časem dám mlhovky co má novější model, takový ty kulatý.

Odesláno

Šalda- mohl by jsi vytahnout ten vypinač z palubky a podívat se co je tam za konektor a kolik jakych barevnych kabelu do něj jde?

Ohledně kabeláže: jeden svazek pravděpodobně pro vypínač má označení C1814032

druhý co jde z mlhovek do pojistkovky u motoru na řidičově podběhu ná označení C1814031

Nezkusil by ses na to u tebe v autě podívat, jestli tam něco takového máš, když už tam máš přípravu an mlhovky?

Odesláno

Podívám se jak bude čas, možná zítra, podle toho jak budu dlouho v práci, ale stejně sem se chtěl podívat zda tam ty konektory mít budu a nebo ne.

Odesláno

Taky sem nad tím přemýšlel a napadlo mě, že tvarově to vypadá jak 306 Ph2 (před kulatýma). Ale nikdy sem neměl možnost to porovnat.

PEUGEOT-Partner-Kombi-75--1996-2000-.jpg

14059_peugeot306sedan1816v6.jpg

našel sem obrázek těch zapuštěných

citroen-berlingo-i-hdi-multispace-vienaturis-2001-2.jpg

[upravil dne 7/1/2014 16:37 od Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...