lufrik Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Ahoj všem, mám dotaz. Jak poznám, že je baterka špatná? Nešlo mi nastartovat auto, tak jsem dal baterku do nabíječky. Po nabití jsem to bez problémů nastartoval, ale po dalších dvou dnech už zase ne. Dal jsem ji znova do nabíječky, abych s tím dojel ke kamarádovi na proměření. Bohužel jsem to nenastartoval, tak jsem vytáhl baterku a dojel za ním jiným autem. Změřil ji voltmetrem, ukazovala něco přes 12V a říkal, že je vadný článek. Mě jen není jasné, když je vadný článek, proč naměřil 12V? Logicky mi z toho vyplývá, že pokud by byl vadný článek, musel by přeci naměřit méně než 12V. Nebo se pletu? Nevím, jestli mám koupit novou baterku nebo to bude něco jiného, proto budu rád za každou radu. Díky moc. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Baterku nabij, nech jí pár hodin odstát a změř napětí (ale přesně), Pak změř kolik je napětí při nastartovaném motoru. A napiš jaké máš rádio. Citovat
Návštěvník Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Správně nabitá baterka má mít minimálně 12,6V Pokud má míň je to špatně. Citovat
vendelinek Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 na zátěžáku jí měl ?tam by to poznal hned jestli je baterka v pr.... a jak je stará ta baterka [upravil dne 4.1.2014 19:52 od vendelinek] Citovat
lufrik Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 On naměřil něco přes 12V a řekl, že je to určitě špatný článek. Kontrolky normálně svítí, auto centrálem otevřu. Jen to pomalu točí a nechytne to. Jako by byla vybitá baterka. Baterka je stará necelé tři roky. Proto by mě zajímalo, kdyby byl špatný článek, jakou hodnotu by naměřil, jestli něco přes 12V nebo nižší. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 OK, tak jsme si to zopakovalia co dál? Údaj \"něco přes 12V\" je nepoužitelný. Máš možnost to změřit? A co to rádio? Citovat
lufrik Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 Když má baterka 6 článků a každý má 2,1V, tak logicky když mi umře jeden článek, tak bych měl naměřit hodnotu menší než 12,6V, a to znatelně, nebo se pletu? Rádio mám origo. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 baterka se dá změřit jen zátěžákem, ostatní měření je k ničemu-rozumíš? Citovat
vendelinek Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 volty můžou bejt dejme tomu:myslim ale ampery budou jinde:( na amperech záleží [upravil dne 4.1.2014 20:56 od vendelinek] Citovat
P607Olda Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Lufrik: představ si, že máš 6 kusů 20-centimetrových cihel na sobě. Unesou hodně. A pak ti někdo horní cihlu vymění za molitan (= zeslábl jeden článek baterie). Celkově to má zase 1,2 metru, ale jak to zatížíš, tak se zmáčkne a má jen 1,0 metru. Chápeš, proč se to musí měřit pod zátěží? Jestli máš rezervní auto tak si půjč z něho baterku, anebo ti známý půjčí baterku, tak tam zkus jinou baterku. [upravil dne 4.1.2014 21:20 od P607Olda] [upravil dne 4.1.2014 21:22 od P607Olda] Citovat
Agrafik Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Jakou máš nabíječku?. Na tohle jsou ideální staré, kde si nastavíš nabíjecí proud ručně. Jednu baterii, kterou jsem nabíjel elektronickou co pár dní, jsem nabil párkrát pořádně ručně a vydržela v klidu ještě dva roky. Jo a změř si hodnotu elektolytu a jestli máš dobrou hladinu. Citovat
vendelinek Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 nejdřív bych zkusil jinou baterii a pak dělal pokusy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.