Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to prostě tak, že všude jsou \"jen\" lidi a tak je potřeba i k obchodu mezi klubáky přistupovat obezřetně. Nejraději (a to třeba i na aukru) obchoduju z ručky do ručky nebo s lidmi, které jsem měl možnost lépe poznat - poslat někomu, kdo zde na fóru má 19 reakcí, peníze předem je podle mně velké dobrodružství = udělal bych to pouze u částky, která by mně nijak zásadně nebolela (řekněme pár stokorun) a byl bych velice šťastný, kdyby mi objednané zboží dorazilo. Proč sis to nenechal poslat na dobírku?

Odesláno

jo dnes mi přišel email od jednoho kokota co jsem mu prodal blatník vyfotil jsem ho zblízka v rozlišení 8mpix. at se podívá na stav a pak napíše chtěl ho tak jsem mu ho poslal a dnes mi píše že jsem ho podvedl...

napsal jsem mu že je kokot...at to pošle zpátky i když není důvod stav viděl a souhlasil...že až dojde zkontroluju a pošlu peníze na účet...a on že to pošle na dobírku.....je to s lidma sranda...posílal jsem mu asi 4 fotky....:D:D

Odesláno

Nikdy si nenechávej zboží poslat zpátky na dobírku , zažil jsem týpka kterýmu jsem prodával základní desku do počítace (deska samozřejmě plně fukční ) a jemu najednou nešla , tak jsem souhlasil , aby to poslal zpátky na dobírku a borec mi poslal zpátky jeho nefunkční základní desku!! :bojim

Odesláno

přišla mi fotka od borce jak mu došel blatník,podotýkám že byl zabalený v kartonu a i kdyby někde spadnul byl tam karton tak se podle mě roh nemohl normálně ohnout,to muselo jemu nebo poště spadnout z velký výšky....

co by jste dělali vy?myslí si že jsem mu ho takhle poslal...což je nesmysl...

řekl jsem že to musí reklamovat na poště bylo to pojištěný na 1000kč....:myslim

post-26804-14109634826935_thumb.jpg

Odesláno

S tím tě každej pošle do háje. Měl si to při přebírce zkontrolovat. Každý přepravce je povinen počkat na to až si to zkontroluješ. Včetně pošty. Pokud to neudělal tak má smůlu.

Odesláno

No ono ot jinak nejde, u ČP může poškození reklamovat jen Adresát !!! Nicméně myslím, že je to nějak omezené časově (max 2-3 dny). Pokud byla zásilka poškozená zvenčí a bylo to viditelné tak se na něj vykašlou, protože to měl reklamovat hned. Jediné co by mu pomohlo je vzít ten obal, nafotit, že vypadá nepoškozený a uvnitř to poškozené bylo, ale to je u tohohle nesmysl. Kolega nedávno uplatňoval a bylo to OK, ale ta krabice byla skutečně nepoškozená a uvnitř to bylo na kusy... u tohohle nemá šanci, ale pokud si to tak přebral tak je to jeho problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...