Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel nejsi jediný kdo ho shání. Už minimálně od jednoho člena tu vybral peníze a dělá mrtvého brouka... Pokud je to i Tvůj případ, dej mi vědět...

Odesláno

je to smutný ,že se to děje i tady,ale může být v nemocnici nebo se něco stalo tak nedělejme závěry....

snad se to vyřeší;)

asi bych někomu kdo má 19 příspěvků neposílal peníze předem ,když u něj není nějaká historie prodejů:myslim

[upravil dne 4/1/14 10:07 od Charlie 1]

Odesláno

Může být i v nemocnici, ale popravdě ta pravděpodobnost je docela malá, zatím nikdo z těch, kdo se po zaplacení přestali ozývat, v nemocnici nebyl. Jeden se tu kdysi dokonce nechal prohlásit za mrtvého...

Odesláno

Jo ta šance,že je na dovolené nebo má s něčím problémy je možná,ale spíš je větší šance že to zanedbává.

A mě ani tak nejde o aktivitu i když člověk má větší důvěru pro toho kdo má aktivitu tisíc.Ale když jdeš kupovat na bazos,tak tam to asi moc řešit nemůžeš že.A dneska už chtěj všichni platit předem.Hold najdou se i vychcánci.

Odesláno

S tím bazošem, nedávno jsem tam prodával pár věcí a docela mě překvapilo, že sami kupující navrhli platbu předem. Asi to tak hrozný pořád není...

Odesláno

Opravdu je to hodně o štěstí na koho narazíš,klidně tě můžou oškubat i v krámu,když si nekontroluješ účtenky jako mě v Ikea.Moje blbost,nezkontroloval jsem si to kvůli kvaltu a na dálnici jsem si toho až všiml,ale bylo to 40Kč,takže jsem to neřešil,protože to bych jenom projel na naftě cestou zpátky :D

Hold člověk musí být pořád ve střehu.

Odesláno

I tady na klubu zaplatíš a nic ti nedojde, nebo necháš poslat na dobírku a je tam něco jiného... stejně jako i na klubu koupíš stočený auto a nebo vědomně zatajenou bouračku. Je pravdou, že je hodně smutný když věhlasného člena upomínáš o platbu několik týdnů, ale to je realita.

Na druhou stranu jsou tu magoři (jinak to nazvat neumím a doufám, že mi to ten člověk odpustí :D) kteří jsou schopní ti tady na klubu věřít a poslat telefon za 10k na otestování aniž by chtěli zálohu nebo tě znali. Tak to zase není tak špatný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...