Kakamil205 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Zdravim všechny,nemáte někdo kontakt na člena Coudys? Už ho chvilku shánim a na SZ nereaguje.Děkuju moc za pomoc. Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Naposledy aktivní 14.12.2013 v 12:57. Třeba jel na svátky na hory Mail má ve svém profilu: http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=coudys Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Proč ho shaníš?? [upravil dne 3/1/14 20:10 od Radek Hurvajz] Citovat
Schreek Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Bohužel nejsi jediný kdo ho shání. Už minimálně od jednoho člena tu vybral peníze a dělá mrtvého brouka... Pokud je to i Tvůj případ, dej mi vědět... Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 PROSÍM VŠECHNY ČLENY, KTERÝM ČLEN COUDYS DLUŽÍ NĚJAKOU ČÁSTKU, ABY MI NAPSALI ZA CO TO BYLO A KOLIK, DĚKUJI Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Ne, že by se mě to týkalo Ale komu se tedy má psát? Schreekovi nebo Choulovi ? Citovat
Krt€K Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 To bude asi fuk, nakonec se to dostane ke mně ;-) Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Přesně tak.. takže pokud někomu něco dluží, tak hurá poslat SZ.. Citovat
Kakamil205 Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 No je to tak jak píšete.Zaplatil jsem mu za věci a ty zatim nikde. ChouLu: posílám SZ Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 je to smutný ,že se to děje i tady,ale může být v nemocnici nebo se něco stalo tak nedělejme závěry.... snad se to vyřeší asi bych někomu kdo má 19 příspěvků neposílal peníze předem ,když u něj není nějaká historie prodejů [upravil dne 4/1/14 10:07 od Charlie 1] Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Může být i v nemocnici, ale popravdě ta pravděpodobnost je docela malá, zatím nikdo z těch, kdo se po zaplacení přestali ozývat, v nemocnici nebyl. Jeden se tu kdysi dokonce nechal prohlásit za mrtvého... Citovat
Kakamil205 Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 Jo ta šance,že je na dovolené nebo má s něčím problémy je možná,ale spíš je větší šance že to zanedbává. A mě ani tak nejde o aktivitu i když člověk má větší důvěru pro toho kdo má aktivitu tisíc.Ale když jdeš kupovat na bazos,tak tam to asi moc řešit nemůžeš že.A dneska už chtěj všichni platit předem.Hold najdou se i vychcánci. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 kdybys to vzal ode mě nebo od Odiieho už to máš doma:P:D:D Citovat
Krt€K Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Já například chtěl spínačku a nikdo jiný se neozval..takže pak se tohle moc řešit nemůže. Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 S tím bazošem, nedávno jsem tam prodával pár věcí a docela mě překvapilo, že sami kupující navrhli platbu předem. Asi to tak hrozný pořád není... Citovat
Kakamil205 Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 Opravdu je to hodně o štěstí na koho narazíš,klidně tě můžou oškubat i v krámu,když si nekontroluješ účtenky jako mě v Ikea.Moje blbost,nezkontroloval jsem si to kvůli kvaltu a na dálnici jsem si toho až všiml,ale bylo to 40Kč,takže jsem to neřešil,protože to bych jenom projel na naftě cestou zpátky Hold člověk musí být pořád ve střehu. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 I tady na klubu zaplatíš a nic ti nedojde, nebo necháš poslat na dobírku a je tam něco jiného... stejně jako i na klubu koupíš stočený auto a nebo vědomně zatajenou bouračku. Je pravdou, že je hodně smutný když věhlasného člena upomínáš o platbu několik týdnů, ale to je realita. Na druhou stranu jsou tu magoři (jinak to nazvat neumím a doufám, že mi to ten člověk odpustí ) kteří jsou schopní ti tady na klubu věřít a poslat telefon za 10k na otestování aniž by chtěli zálohu nebo tě znali. Tak to zase není tak špatný... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.