Kirbyova Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Zdravím všechny, volala mi teď zoufalá kamarádka, že jí na novej rok někdo zvojtil zámek u její 206 a ráda by od vás radu či pomoc jak si ho nechat opravit, aniž by musela do servisu a platit za to moc peněz. Takže kdyby ho někdo měl třeba doma a nudil se, chtěl by krásné princezně pomoci v nouzi, dejte echo:) Děkuju za rady papa:papa Citovat
PAJA106 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 To by možná chtělo nejprve fotku, aby i princové mohli posoudit krásu:D Záleží na stupni poškození zámku, pokud se ho někdo snažil vypáčit šroubovákem, či jinou násilnou metodou, tak bude nejspíš ko a pak je asi nejlevnější z vrakáče sada zámků a vyměnit. Sice bude mít 2 klíče (1 do dveří, 1 do spínačky), ale levnější, než si objednávat dle VIN. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 na skodovku vyrobeni jednoho zamku stalo 1000 Kc kolik to muze stat u peugeota ?? kdyz uz klice z vrakarny tak vymenit uplne vsechny ! Citovat
Kirbyova Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 tak to vyřeší odborně. asi je fakt lepší si připlatit a mít klid. koukám, že jeden blbej zámek a kolik je to starostí. každopádně jsem zas o něco chytřejší děkuji za pomoc:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Ja neviem, ked mi dakedy takto mechanicky \"rozmrzdali\" zamok na Fiat Punto, kupil som len jeden kus toho zamku, a bol som v obchode kde se specializuju na klucovu sluzbu a ten zamok mi \"prestavali\" na môj klúč. Takže som nemusel vobec meniť celu sadu a ani som nemusel mať 2 klúče ... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Já jsem to taky řešil u Peugeota. Platil jsem 2200,-. Objednaj ti to na základě VIN kodu, takže nemusíš mít 2 různý klíče, bude moct na to použít ty klíče co už má, a ještě dostane záložní planžetu. Jen ta čekací doba je cca 2-3 týdny... Citovat
mxmen Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 zámek bych kdyžtak měl a o víkendu budu v Praze Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Tak jen bacha, aby to byla fakt princezna a ne žába Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 ... zůstane žábou a navíc se jí už nezbavíš Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 No jo, ale máš naději, kdežto když se začnou princezny měnit v jejich mámy tak máš už peška Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Ježiš tak to je snad přeci jasný, že ženskou je třeba vybírat především podle toho, jak vypadá její máma! Citovat
Driver FH12 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Ježiš tak to je snad přeci jasný, že ženskou je třeba vybírat především podle toho, jak vypadá její máma! Ještě pořád jsme na Peugeot fóru? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.