Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

volala mi teď zoufalá kamarádka, že jí na novej rok někdo zvojtil zámek u její 206 a ráda by od vás radu či pomoc jak si ho nechat opravit, aniž by musela do servisu a platit za to moc peněz. Takže kdyby ho někdo měl třeba doma a nudil se, chtěl by krásné princezně pomoci v nouzi, dejte echo:)

Děkuju za rady

papa:papa

Odesláno

To by možná chtělo nejprve fotku, aby i princové mohli posoudit krásu:D Záleží na stupni poškození zámku, pokud se ho někdo snažil vypáčit šroubovákem, či jinou násilnou metodou, tak bude nejspíš ko a pak je asi nejlevnější z vrakáče sada zámků a vyměnit. Sice bude mít 2 klíče (1 do dveří, 1 do spínačky), ale levnější, než si objednávat dle VIN.

Odesláno

tak to vyřeší odborně. asi je fakt lepší si připlatit a mít klid. koukám, že jeden blbej zámek a kolik je to starostí. každopádně jsem zas o něco chytřejší:) děkuji za pomoc:)

Odesláno

Ja neviem, ked mi dakedy takto mechanicky \"rozmrzdali\" zamok na Fiat Punto, kupil som len jeden kus toho zamku, a bol som v obchode kde se specializuju na klucovu sluzbu a ten zamok mi \"prestavali\" na môj klúč.

Takže som nemusel vobec meniť celu sadu a ani som nemusel mať 2 klúče ...

Odesláno

Já jsem to taky řešil u Peugeota. Platil jsem 2200,-. Objednaj ti to na základě VIN kodu, takže nemusíš mít 2 různý klíče, bude moct na to použít ty klíče co už má, a ještě dostane záložní planžetu. Jen ta čekací doba je cca 2-3 týdny...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...