Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gábo, nastavíš si tam kalendáře, které chceš zobrazovat. Já mám nastaveno 8 různých kalendářů, které používám. Google, Samsung i Microsoft Exchange. Po dlouhé době jsem tedy kouknul do nastavení a mluví to na mě česky ;)

Odesláno

google kalendář mi nevyhovuje. Mám ho předinstalovaný. Za prvé nemá náhled na celej rok, a ten potřebuju, pak mi listování v něm prostě nevyhovuje. Zobrazování je naprd. Používal sem ho dlouho, ale ten calengoo je lepší, tak sem na něj přešel, ale pořád hledám dál, protože mi to nesedí

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Potřeboval bych aplikaci, kde vyfotim mašinu, do fotky nakreslim kóty a napíšu poznámky a uložim, případně pošlu dál. Máte někdo nějakou ověřenou?

Odesláno

To já nevim, já potřebuju něco ověřenýho, co dovolí kótovat v obrázku, ale i bez obrázku. Potřebuju to do práce, když někomu chci napsat, že trubka je dlouhá tak a tak, tamle je ventil, čerpadlo typ xy apod...

Odesláno (upraveno)

Právě, to je aplikace (nejrozšířenější) na poznámky. Takže Tvé požadavky na kótování bez fotografie 100% splňuje, jen nevím, jestli jde dělat poznámky i do fotografie. Já používám od Samsungu S Note, takže evernote neznám.

Vyzkoušet to je otázka max. 5 minut, aplikace je zdarma.

EDIT:

Hmmm, tak jsem to zkusil a nejde mi to :(

EDIT2:

Tak snad tohle: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio

EDIT3:

S Note to pochopitelně umí, záleží co máš za mobil (tablet):

post-1123-0-33266900-1458982053_thumb.jp

PS: Poznámka o kryse nepatří Tobě, on(a) ví :D;)

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Díky, ty aplikace od bosche vypadají rozumně. Já teď nainstaloval "CLARISKETCH" a ten v trochu jednodušší formě dělá, co potřebuji, tak ho prozkouším.

Odesláno
  • tak clarisketch má jednu zásadní vadu a to, že neukládá do obyčejnejch obrázků, ale pouze sdílí přes server ve formě odkazu, takže → delete
  • bosch pro změnu neumí ruční kreslení do obrázku a poznámky ukládá jako odkaz, takže se musí otevřít, takže → delete
  • obecně je málo aplikací, kde se dají dělat kóty a zároveň kreslit rukou, případně vložit chlíveček s poznámkou
  • zatím vyhrává "imagine measures", ta to všechno umí

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsol.dmeasures&hl=cs

post-48033-0-92410800-1459003333_thumb.j

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Mám takovej menší dotaz.. koupil jsem z číny kryt na na sony xperia m4 aqua s okénkem na hodiny. jenže sony má ty hodiny jinak.. nemáte nějaký osvědčený wigdet hodin na zamčené obrazovce? mám sice v mobilu wigdetLocker kde jsou hodiny přesně tak jak potřebuju ale nevím proč ale neudrží je na obrazovce,pokaždé se po chvili znovu zobrazí systémové hodiny

foto jak to má vypadat a jak to pokaždé dopadne :D

post-41548-0-04926300-1459853170_thumb.p

post-41548-0-95296700-1459853285_thumb.p

Upraveno uživatelem brixtr
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...