palec17 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 zdravím mám dvojtlačítkové originál dialkové ovládanie a potreboval by som vedieť ktorá krabička patrí k nemu. Ide mi o to ze keby ho chcem dat na inu 406 tak ktoru krabičku treba prehodiť aby to fungovalo. vdaka za radu Citovat
hardhouse.trip Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 a není lepší spíš tohle? http://www.petrkawa.cz/dalkove-ovladace-c321/obal-klice-klic-peugeot-207-307-406-hit-i540/ Citovat
hardhouse.trip Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 já myslím že stačí přehodit ten obvod co je v tom klíči.ne? Citovat
palec17 Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 neviem skusim to ale cosi sa mi mari ze asi nejaka krabicka by mala byt k tomu aby to fungovalo. Ktosi mi hovoril že ked si to dorabal aby to mal teda na dvojtlacitkovy kluc tak musel aj tu krabicku menit ze by to malo byt sparovane spolu. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Krabička je sám o sobě jenom kus plastu, nemusí být stejný. Stačí ten obvod spolu s těma kontaktama pro baterku, si myslím...a planžetu u klíče můžeš přehodit na ten nový obal. Ale zkušenější ti jistě odpoví... Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Pánové, pokud se nepletu tak otázka není na obal klíčku, ale na možnost propojení daného klíčku s jednotkou centrálu. Tyhle jednotky jsou různé - tedy Infra nebo klasika. Dal myslím taky záleží na tom jeslti měl daný model MUX nebo ne. Kombinovat to mezi sebou moc nejde, ale pořád se bavíme obecně bez znalosti toho o jaké ročníky se jedná... Citovat
palec17 Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 upresním ročník 96 asi teda neMUX (pokial je MUX oznacenie či má auto BSI ).Infra to nie je. A presne ako napísal koblih69 ide mi o to do auta ktoré nemá originálny klúč s dialkou (zrejme uz je stratený) dat klúč ktorý mám z jedného vraku (je dvojtlačítkový so superblokádou) mám z toho vraku aj krabicky čo boli pod polubkou len enviem ktorá príma tie signály z klúca a ovláda centrál. A to je otázka potrebujem aby mi niekto identifikoval ako vypadá ta krabička A planžetu nechám pôvodnú nebudem meniť všetky zámky ide cisto len o to originál dialkové ovládanie centrálu. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Myslím, že s tímhle by poradil nejlépe asi člen Ferry, kdyžtak mu napiš SZ. Old model zdá dobře, palubku měl venku, takže nepochybně bude vědět. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 nějak by to mělo jít udělat když si zajedeš na dia, ne? Citovat
chanchez Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 pokud to dobře chápu a jde jen o to, která krabička ovládá centrál, tak je to taková šedá krabička. dostaneš se k ní tak, že vyndáš kastlík před spolujezdcem (ten drží na dvou plastových osičkách, který vysuneš směrem do leva) a následně odšroubuješ takovej plastovej kryt, kterej uvidíš (ten drží na jednom torxu, jehož velikost ti neřeknu, jelikož se ho nepamatuju) a pak tu krabičku uvidíš. nemůžeš se splést, je to jediná šedá krabička, všechny ostaní jsou černý. pak je ještě možnost se k ní dostat ze spodu, tak ze odděláš ten tapícírunk co má spolujezdec nad nohama (drží na třech plastových kolíkách) i když nevím jestli je dostaneš ven. aspoň ta moje tam drží jak helvétská víra a ven jsem ji prostě nedostal. a připrav se na to, že je tam přístup jak pro gynekologa, pokud teda nehodláš rozdělat celou palubku. Citovat
palec17 Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 super konečne odpoved na ktorú čakám, velká vdaka pojdem sa na to hned mrknúť. Kaslík mám dole, uz som mal aj celú palubku dole takze s tým problém nemám slo mi len o to identifikovat tu krabicku ze ktorá to je. Dakujem velmi Citovat
palec17 Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 no kukal som to a ja tam žiadnu šedú krabičku nemám ale vyskúšal som povymienať krabičky a prisiel som na to ktorá to je, tak prikladám foto možno to niekomu niekedy pomôže. Citovat
Dave_k Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Jen pro upřesnění. Pokud má superblokáda fungovat musíš k tomu mít i správný motorky centrálu ve dveřích. Citovat
palec17 Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 dik za info a ešte doplním tak aby fungovalo aj doťahovanie všetkych 4 okien treba aj iné motorčeky na stahovačky tie viacpinové Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.