Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím 206káři :)

jelikož už nějakou dobu jezdím s 206kou a čeká mě po 2,5letech a cca 20tis. opět výměna předních ramen. Rád bych se zeptal co používáte za značku? Když jsem auto koupil, ramena jsem měnil a zvolil značku TRW ale výdrž mě moc nepřesvědčila. Díky za tipy! ;)

Odesláno

Dírám se snažím pokud možno vyhýbat, ikdyž na našich silnicích to úplně eliminovat prostě nelze. Samotné ramena vypadajá ok ale čepy už jsou pomalu K.O. a bohužel konstruktéři ve francii to vymysleli tak skvěle, že to musíš brát jen jako komplet. :roll

Ty meyle HD mi zatím vychází nejlíp ale nikdo tady nepotvrdil jejich výdrž, cena u badisáka je každopádně fajnová. ;)

Odesláno

Najeto mám na nich asi 1500km a opravdu výborné nic nikde nebouchá. Meyle HD mám taky od \"badisak\" a můžu doporučit dokonce i extra rychlé vyřízení reklamací \"ku spokojenosti zákazníka\" což nebývá zvykem. :super

Jinak nad těmi čepy jsme taky dumali a ono by zase nebyl takový extra problém to upravit aby se měnil jen samotný čep třeba za dvě kila z feldy ale jestli ty ramena vydrží aspoň těch 100 tisíc tak to nemá smysl řešit.

Jinak značku TRW neznám nic mi to neříká, doporučovali mi třeba Optimal nebo pak tyhle Meyle HD že je to prý kvalita

[upravil dne 20/12/13 21:16 od Altman]

Odesláno

Meyle HD od Lukase309 a super...kvalitní spojovací klouby...tyčky stabiku jsou o 1/3 větší....cena v pohode a 4 roky záruka drží...na mojem GTI už zažilz dost a porád drži

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...