Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak si knam do servisu přijel jeden pan ted v pondělí, že chce vyměnit zadni destičky že mu to hrozně už chrastí ... po sundání kola sem hned tahal telefon a fotil sem to :D ... kotouče měnit nechtěl udělal semjen destičky, s upozorněním že má vzadu na levý straně v haj*lu kotouč a zničenej brzdič... on naskočil do auta frrrr jako bych mu nic neříkal .. ale jeho problem .. šef mu to taky oznamoval a asi ho to moc nezajímalo ... jinak jak se řiká ,,koupí si opici a nemám na banány\'\' jinak přijel s VW Passat B5 ;)

1527007_732495633430277_139274840_n.jpg

Odesláno

on je to , myslimže nákej známej šefa, takovej , známej neznámej .. ale co já ho vyhodit nemužu a šef at si dělá co chce ;) ja sem mu každopádně doporučil dokoupit alespon jeden kotouč , nestojí to ranec, a on furt né né já chci jen destičky vyměnit ... :D .. řikám fájn ..

nafotl jsem si to a hotovo :D ..

Odesláno

Takové auto jsem kdysi vykupoval na díly, na volantu mělo obrovský nápis No Brakes, aby si to ve výkupu náhodou někdo nezopakoval, vypadl váleček a přestalo to brzdit úplně.

Odesláno

Hm, tady naprostá normálka. Auta 1-2 mm na zimních pneu, kotouče v prdeli, destičky obroušené na plech, ale hlavně že mám \"nové auto\" (ať už je to Prassát, Oktávka nebo 407, Mondeo…).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...