Háček Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 tak si knam do servisu přijel jeden pan ted v pondělí, že chce vyměnit zadni destičky že mu to hrozně už chrastí ... po sundání kola sem hned tahal telefon a fotil sem to ... kotouče měnit nechtěl udělal semjen destičky, s upozorněním že má vzadu na levý straně v haj*lu kotouč a zničenej brzdič... on naskočil do auta frrrr jako bych mu nic neříkal .. ale jeho problem .. šef mu to taky oznamoval a asi ho to moc nezajímalo ... jinak jak se řiká ,,koupí si opici a nemám na banány\'\' jinak přijel s VW Passat B5 Citovat
celda1970 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Já to říkám pořád....\"\"brzdy jsou pro zbabělce\"\"...:D:D:D:D:D Jinak velmi slušný mazec...:myslim Citovat
Háček Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 jo a ještě chtěl opravit píchlé kolo, ale kufr kde ho měl hozený sem nefotil .. Citovat
odee Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 tak to je dobrej ulet, to bych si nekam nechal podepsat, ze zak. byl upozornen, lidi sou svine a uz ho vidim, co rekne, kdyz to nekam navali... Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Mám 2 servisy do kterých jezdím, ani v jednom by na takový auto destičky nedali. Prostě by mě poslali do háje Citovat
Háček Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 on je to , myslimže nákej známej šefa, takovej , známej neznámej .. ale co já ho vyhodit nemužu a šef at si dělá co chce ja sem mu každopádně doporučil dokoupit alespon jeden kotouč , nestojí to ranec, a on furt né né já chci jen destičky vyměnit ... .. řikám fájn .. nafotl jsem si to a hotovo .. Citovat
velkybanan Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Toto už mám dlouho,nevím jestli to tady je nebo není , ale je to moc pěkný Stáhnout Opraven soubor [Edited on 17/12/13 20:27 by velkybanan] Citovat
odee Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 NEEEEE... tu prezentaci jsem fakt nepobral:-O To je mazec... nenormální!!! Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Takové auto jsem kdysi vykupoval na díly, na volantu mělo obrovský nápis No Brakes, aby si to ve výkupu náhodou někdo nezopakoval, vypadl váleček a přestalo to brzdit úplně. Citovat
Guest Džůny Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Hm, tady naprostá normálka. Auta 1-2 mm na zimních pneu, kotouče v prdeli, destičky obroušené na plech, ale hlavně že mám \"nové auto\" (ať už je to Prassát, Oktávka nebo 407, Mondeo…). Citovat
radim.1008 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Ta prezentace nemá chybu Hlavně ten dopis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.