Tornado Odesláno 3. září 2005 Odesláno 3. září 2005 Lidi to asi opravdu vzali zvazne. Byl jsem rano na naftu a uz v 9hod rano tam byla pekna rada, takovou jsem tam snad jeste nevidel. Lidi brali benzin i do kanistru. Citovat
Pajda Odesláno 3. září 2005 Odesláno 3. září 2005 Ráno jsem jel po Praze a ceny všude okolo 32,50 Asi celou noc naváželi nový dražší benzín. Citovat
bobo7 Odesláno 3. září 2005 Odesláno 3. září 2005 Jsou to blazni,rano jsem vyjel a zacal svitit hladovec tak jedu k pumpe a tam fronta,20l v kanistru neni zadna uspora to by musela byt cela cisterna,takhle usetri cca 60kc. Citovat
Tornado Odesláno 3. září 2005 Odesláno 3. září 2005 Rikali to uz aj v radiu jak lidi stoji ve frontach pred c.stanicema. A aji na seznam.cz jsem videl clanek. Jinak jsem byl dnes v Brne a cestou jsem to sledoval a vazne lidi nakupuji. Musim ale priznat ze i ja jsem dnes koupil plnou nadrz. Ale hlavne proto ze jsem potreboval. Citovat
Vvitty Odesláno 3. září 2005 Odesláno 3. září 2005 OMV u Hiltonu ma za 30.90 a zadny fronty se netvori... pred tydnem byl kolem 30,- Kc... jsem se tam stavoval cestou z prace... Citovat
lampa Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 no v pruhonicich u makra v 7:30 v sobotu fronta jak prase cena nafty 28.9 benzin myslim 29.9 (zakaznici makra maji slevu 1kc nebo .5 kc podle karty) videl jsem tam xlapka s dodavkou, ktery v ni mel asi tak 30 kanystru a rval to tam do nich jak by to bylo zadarmo (vysledna cena pres 10k penez) hold tak asi ta zprava nebyla jen poplasna nebo byla poplasna pro cely narod ;( hol naklady na jezdeni pouze na naftu se zvednou z 1.75 na 2.1 ;( asi to trosku budu muset omezit (mam nove auto, za 3 mesice 9tkm, akorat nevim kde porad stim jezdim:)) Citovat
malypeto Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 No to na Slovensku,konkretne v Ba na pumpe Slovnaftu:95-40.90,98-41.90,99-44.90,Diesel-40,80. A ten skur... Slovnaft stale ceny dviha a dviha... Citovat
MrOIZO Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 Nechapu co s tim zdražovánim všichni maj?Když se to zdraží o dvě kačky tak já na své 50ti litrové nadrži připlatim cca 100Kč.A stovka v dnešní době neni nic.http://www.peugeot-club.com/kniha/img/myslim.gif Citovat
Trundik Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 Tankoval jsem v sobotu ve Vyškově u Shell za 30.50. Protože jsem ještě neměl výplatu na účtu, tak jenom za 500,-. Bylo to cca v 8.30 ráno. Ve dvě odpoledne už jsem měl peníze k dispozici, tak jsem chtěl dotankovat a u té samé benzinky stál už 32,50. Tak jsem jel k OMV a tam měli ještě za 30,30. Je zajimavý, že odpoledne nebylo na Shellce ani jedno auto a u OMV bylo natřískáno. Citovat
lipnicak Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 to jo ale co my benzinaci?? na zbejva tak bioplyn Citovat
z3rg Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 Jak tu nekdo psal, tak cena ropy pro nas se neurcuje podle americke, ale podle Brent a ta taky neni zrovna o tolik levnejsi - cca 66USD. Ceny urcite o trosku poskoci, spotreba stoupa, Mexiko je offline, Irak tomu taky nepridava a sejci nepusti barel navic. Problem bych videl v danovym zatizeni, ktere je kolem 77% ! Socani holt vladnou, ale to je na jinou debatu. Tady je k cene pohonnych hmot zajimavej clanek http://www.finexpert.cz/Magazin/AR.asp?ARI=3239. Btw dneska sem tankoval u Globusu v Cakovicich za 29,60. Na Strakonicky na Smichove za McDonaldem (Agip?) 29,90, takze to neni jeste tak strasny Citovat
trollik Odesláno 5. září 2005 Autor Odesláno 5. září 2005 Tak panove,ja vas vsechny trumfnu!!!Ja tankoval za 28.40 jeste!!!!(Je to nova pumpa 3mes v Havlickove Brode a stranou hlavniho tahu.Tankuju tam jiz 3mesice a benos ok.Zadny skubani a ani vykon dolu nejde.Vse ok.Mel jsem malej problem s pc motoru po bouracce a prestavbe,kterej sem o vikendu vyresil a jede to ok.No a v So rano ARAL ve meste 32.5KC a v Ne i JET.Tankoval jsem 61l+40l do kanistru.Takze rozdil 4.1kc/l*101=410kc uspora.Odectu 50-80kc ,ze taham vlastne vetsi zatez v nadrzi!!Furt je to uspora.320kc je dost a vlastne za nic!!!Jen za to,ze jsem jel tanknout plnou pred zdrazenim.Jo,ale panove!!!i v radiu rikali,ze benos ma stoupnout do konce roku az na 35-40kc/l.Bude tlak na vyrobu topneho oleje!!!Bude za chvili zima!!!!!!!!!! ale take pozor,jak stoupne cena na 40kc/l benzinu u nas.Tak se uz zacne vyplacet delat si vlastni benzin z uhli!Bylo psano kdysi v Tech.Tydenniku.Pred asi 3-ma rokama.Mam pocit,ze se ten cas blizi!!!!!!!a zacne se uvazovat o rafinaci benzinu z uhli. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 nemam k tomu vic co dodat...omlouvam se trollikovi...jde videt ze si se spotrebiteli kazdej vytre za*ek...pro nas se cena zvedla ale hlavne ze posilame do USA humanitarni pomoc i v podobe PHM:grr:grr:grr Citovat
Dundee Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 V sobotu jsem jel k našim (sev. Čechy) a frajer na benzínce frontu a ceny BA95: 34,50 a NM: 29,50. Němce to vůbec netlačilo a rvali to tam pod tlakem. Bylo to kolem půl třetí odpoledne. Večer předtím měl BA za 29,50 a NM za 28,50. Prostě pohoda. Jdu vykoupit olej v Tescu... Citovat
trollik Odesláno 5. září 2005 Autor Odesláno 5. září 2005 To dundee:To si asi koukal na jinej prizpevek.O tom oleji pro diesely,ze jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
lampa Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 muzemi nekdo rozumne vysvetlit proc ta nafta je draha ? my snad bereme naftu od americanu ? bereme ji od rusu a z evropy ne ? Citovat
JunEAu Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 5.9., Praha Zizkov ( Vysocany ), 7:30.... ulice Novovysocanska ( u Krejcarku ) - BA95 za 29.70, zadny auto... Citovat
Ferry Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 Původně zaslal: lipnicak to jo ale co my benzinaci?? na zbejva tak bioplyn proc bioplyn, LPG je taky dobry, zatim drzi cenu 13.7Kc/l a pri me aktualni spotrebe u 406ky 8.5l/100km jsou naklady na PHM na 1km super Citovat
Dundee Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 Původně zaslal: trollik To dundee:To si asi koukal na jinej prizpevek.O tom oleji pro diesely,ze jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To taky, ale podle těch cen se musim nějak zařídit ne? Chvilku počkám, ceny určitě padnou (aspoň trochu) a pak udělám zásoby na zimu (než Amerika zamrzne). Citovat
Dave405 Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 vláda možná slevní PHM a to cca o 1,30kc/l .. jinak tudy cesta nevede, budoucnost vidím ve vodíku, ale do té doby to je třeba nějak vykutit..přemýšlím nad tím stolním olejem. Zkoušeli jste to někdo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.