Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

POZOR!!!!!CENA BENZINU STOUPNE!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Jsou to blazni,rano jsem vyjel a zacal svitit hladovec tak jedu k pumpe a tam fronta,20l v kanistru neni zadna uspora to by musela byt cela cisterna,takhle usetri cca 60kc.:myslim

Odesláno

Rikali to uz aj v radiu jak lidi stoji ve frontach pred c.stanicema. A aji na seznam.cz jsem videl clanek.

Jinak jsem byl dnes v Brne a cestou jsem to sledoval a vazne lidi nakupuji. Musim ale priznat ze i ja jsem dnes koupil plnou nadrz. Ale hlavne proto ze jsem potreboval. :cool:

Odesláno

no v pruhonicich u makra v 7:30 v sobotu fronta jak prase cena nafty 28.9 benzin myslim 29.9 (zakaznici makra maji slevu 1kc nebo .5 kc podle karty)

videl jsem tam xlapka s dodavkou, ktery v ni mel asi tak 30 kanystru a rval to tam do nich jak by to bylo zadarmo :) (vysledna cena pres 10k penez)

hold tak asi ta zprava nebyla jen poplasna nebo byla poplasna pro cely narod ;(

hol naklady na jezdeni pouze na naftu se zvednou z 1.75 na 2.1 ;(

asi to trosku budu muset omezit (mam nove auto, za 3 mesice 9tkm, akorat nevim kde porad stim jezdim:))

Odesláno

Nechapu co s tim zdražovánim všichni maj?Když se to zdraží o dvě kačky tak já na své 50ti litrové nadrži připlatim cca 100Kč.A stovka v dnešní době neni nic.http://www.peugeot-club.com/kniha/img/myslim.gif

Odesláno

Tankoval jsem v sobotu ve Vyškově u Shell za 30.50. Protože jsem ještě neměl výplatu na účtu, tak jenom za 500,-. Bylo to cca v 8.30 ráno. Ve dvě odpoledne už jsem měl peníze k dispozici, tak jsem chtěl dotankovat a u té samé benzinky stál už 32,50. Tak jsem jel k OMV a tam měli ještě za 30,30. Je zajimavý, že odpoledne nebylo na Shellce ani jedno auto a u OMV bylo natřískáno.

Odesláno

Jak tu nekdo psal, tak cena ropy pro nas se neurcuje podle americke, ale podle Brent a ta taky neni zrovna o tolik levnejsi - cca 66USD. Ceny urcite o trosku poskoci, spotreba stoupa, Mexiko je offline, Irak tomu taky nepridava a sejci nepusti barel navic.

Problem bych videl v danovym zatizeni, ktere je kolem 77% ! Socani holt vladnou, ale to je na jinou debatu. Tady je k cene pohonnych hmot zajimavej clanek

http://www.finexpert.cz/Magazin/AR.asp?ARI=3239.

Btw dneska sem tankoval u Globusu v Cakovicich za 29,60. Na Strakonicky na Smichove za McDonaldem (Agip?) 29,90, takze to neni jeste tak strasny :papa

Odesláno

Tak panove,ja vas vsechny trumfnu!!!Ja tankoval za 28.40 jeste!!!!(Je to nova pumpa 3mes v Havlickove Brode a stranou hlavniho tahu.Tankuju tam jiz 3mesice a benos ok.Zadny skubani a ani vykon dolu nejde.Vse ok.Mel jsem malej problem s pc motoru po bouracce a prestavbe,kterej sem o vikendu vyresil a jede to ok.No a v So rano ARAL ve meste 32.5KC a v Ne i JET.Tankoval jsem 61l+40l do kanistru.Takze rozdil 4.1kc/l*101=410kc uspora.Odectu 50-80kc ,ze taham vlastne vetsi zatez v nadrzi!!Furt je to uspora.320kc je dost a vlastne za nic!!!Jen za to,ze jsem jel tanknout plnou pred zdrazenim.Jo,ale panove!!!i v radiu rikali,ze benos ma stoupnout do konce roku az na 35-40kc/l.Bude tlak na vyrobu topneho oleje!!!Bude za chvili zima!!!!!!!!!! ale take pozor,jak stoupne cena na 40kc/l benzinu u nas.Tak se uz zacne vyplacet delat si vlastni benzin z uhli!Bylo psano kdysi v Tech.Tydenniku.Pred asi 3-ma rokama.Mam pocit,ze se ten cas blizi!!!!!!!a zacne se uvazovat o rafinaci benzinu z uhli.:papa

Odesláno

nemam k tomu vic co dodat...omlouvam se trollikovi...jde videt ze si se spotrebiteli kazdej vytre za*ek...pro nas se cena zvedla ale hlavne ze posilame do USA humanitarni pomoc i v podobe PHM:grr:grr:grr

Odesláno

V sobotu jsem jel k našim (sev. Čechy) a frajer na benzínce frontu a ceny BA95: 34,50 a NM: 29,50. Němce to vůbec netlačilo a rvali to tam pod tlakem. Bylo to kolem půl třetí odpoledne. Večer předtím měl BA za 29,50 a NM za 28,50. Prostě pohoda. Jdu vykoupit olej v Tescu...

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

to jo ale co my benzinaci?? na zbejva tak bioplyn :(

proc bioplyn, LPG je taky dobry, zatim drzi cenu 13.7Kc/l a pri me aktualni spotrebe u 406ky 8.5l/100km jsou naklady na PHM na 1km super

Odesláno
Původně zaslal: trollik

To dundee:To si asi koukal na jinej prizpevek.O tom oleji pro diesely,ze jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrk

To taky, ale podle těch cen se musim nějak zařídit ne? Chvilku počkám, ceny určitě padnou (aspoň trochu) a pak udělám zásoby na zimu (než Amerika zamrzne). ;)

Odesláno

vláda možná slevní PHM a to cca o 1,30kc/l .. jinak tudy cesta nevede, budoucnost vidím ve vodíku, ale do té doby to je třeba nějak vykutit..přemýšlím nad tím stolním olejem. Zkoušeli jste to někdo? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...