Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

abyste vedeli, na co se pripravit, tak takhle vypada

" Setlerovo jemne palive "

Setlerovo_jemne_palive.JPG

nejlepsi je na cerstvem chlebu :)

je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... :myslim

pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

\" Setlerovo jemne palive \"

.....

je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... :myslim

pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz :D

Jeden mi schovej ;) at si spravim z chut po tech mistnich hamburgrech... :aut

Sraz nestiham, leda v nedeli vecerni navrat :papa

Odesláno
Původně zaslal: oddie

\" Setlerovo jemne palive \"

.....

Jeden mi schovej ;) at si spravim z chut po tech mistnich hamburgrech... :aut

Sraz nestiham, leda v nedeli vecerni navrat :papa

registruju objednavku ;)

hamburgry... to je jen smazena sekacka v housce... me tam nejvic chybel evropskej chleba a pivko, nez jsme nasli portugalskou ctvrt :D

Odesláno

registruju objednavku ;)

hamburgry... to je jen smazena sekacka v housce... me tam nejvic chybel evropskej chleba a pivko, nez jsme nasli portugalskou ctvrt :D

Pivo tu nepiju, uplne mi stacilo ho ochutnat... a vino taky ne, pote co mi ho nalili do plastoveho kelimku :(

Guest minimaxa
Odesláno

Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků :D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků :D

Pustíme se do nich v pátek, až budeme čekat na ostatní :D

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: minimaxa

Pustíme se do nich v pátek, až budeme čekat na ostatní :D

TO BERU :super:super

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A nebude tio náhodou zvýhodňování favorita???? já to vidím skoro jako podplácení poroty, tohleto

no no, jakej pak faforit:roker no tak teda budeme celej večír slintat nad zavřenou sklenicí no:mrk když jinak nedáte :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...