Vvitty Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 abyste vedeli, na co se pripravit, tak takhle vypada " Setlerovo jemne palive " nejlepsi je na cerstvem chlebu je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz Citovat
Trundik Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 Tak mě stačí to už jenom zalejt, a uložit do ledničky a potom jenom čekat. P.S. - snad to bude k jídlu Citovat
oddie Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 Původně zaslal: Vvitty abyste vedeli, na co se pripravit, tak takhle vypada \" Setlerovo jemne palive \" ..... nejlepsi je na cerstvem chlebu je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz Jeden mi schovej at si spravim z chut po tech mistnich hamburgrech... Sraz nestiham, leda v nedeli vecerni navrat Citovat
Vvitty Odesláno 1. září 2005 Autor Odesláno 1. září 2005 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Vvitty abyste vedeli, na co se pripravit, tak takhle vypada \" Setlerovo jemne palive \" ..... nejlepsi je na cerstvem chlebu je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz Jeden mi schovej at si spravim z chut po tech mistnich hamburgrech... Sraz nestiham, leda v nedeli vecerni navrat registruju objednavku hamburgry... to je jen smazena sekacka v housce... me tam nejvic chybel evropskej chleba a pivko, nez jsme nasli portugalskou ctvrt Citovat
oddie Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 Původně zaslal: Vvitty registruju objednavku hamburgry... to je jen smazena sekacka v housce... me tam nejvic chybel evropskej chleba a pivko, nez jsme nasli portugalskou ctvrt Pivo tu nepiju, uplne mi stacilo ho ochutnat... a vino taky ne, pote co mi ho nalili do plastoveho kelimku Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků Citovat
Bohouš Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 No já mám naloženo už 14 dní.......:aut:roker Citovat
Pinďa Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 Sakra tam bude dobrot a já se tam nedostanu. [upravil dne 5/9/05 Pinďa] Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 Původně zaslal: minimaxa Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků Pustíme se do nich v pátek, až budeme čekat na ostatní Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: minimaxa Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků Pustíme se do nich v pátek, až budeme čekat na ostatní TO BERU :super Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 A nebude tio náhodou zvýhodňování favorita???? já to vidím skoro jako podplácení poroty, tohleto Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. září 2005 Odesláno 6. září 2005 Původně zaslal: Medvěd A nebude tio náhodou zvýhodňování favorita???? já to vidím skoro jako podplácení poroty, tohleto no no, jakej pak faforit:roker no tak teda budeme celej večír slintat nad zavřenou sklenicí no:mrk když jinak nedáte Citovat
Péťa Odesláno 6. září 2005 Odesláno 6. září 2005 Nééé, nenech se vyhecovat. Jdem do nich hned ve tři odpolko... Citovat
Bohouš Odesláno 7. září 2005 Odesláno 7. září 2005 Včera jsem zkusmo ochutnal náš výtvor a doufám, že je v místě konání dost piva........:myslim:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2005 Odesláno 7. září 2005 Piva je dost, ale s pitem jsme vždy měli problémy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.