Vvitty Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 abyste vedeli, na co se pripravit, tak takhle vypada " Setlerovo jemne palive " nejlepsi je na cerstvem chlebu je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Tak mě stačí to už jenom zalejt, a uložit do ledničky a potom jenom čekat. P.S. - snad to bude k jídlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Původně zaslal: Vvitty abyste vedeli, na co se pripravit, tak takhle vypada \" Setlerovo jemne palive \" ..... nejlepsi je na cerstvem chlebu je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz Jeden mi schovej at si spravim z chut po tech mistnich hamburgrech... Sraz nestiham, leda v nedeli vecerni navrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Vvitty abyste vedeli, na co se pripravit, tak takhle vypada \" Setlerovo jemne palive \" ..... nejlepsi je na cerstvem chlebu je tam momentalne 8 statecnych, ale protoze tech bylo jen 7, tak asi jeden nedojede... no jo... en ten tyky.... pozn. pro Medveda: uz se tesi na Tvoji lednicku, ale upozornuji, ze nejpozdeji hodinu po konzumaci je nutne podavat protijed, ktery radeji privezu az na sraz Jeden mi schovej at si spravim z chut po tech mistnich hamburgrech... Sraz nestiham, leda v nedeli vecerni navrat registruju objednavku hamburgry... to je jen smazena sekacka v housce... me tam nejvic chybel evropskej chleba a pivko, nez jsme nasli portugalskou ctvrt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Původně zaslal: Vvitty registruju objednavku hamburgry... to je jen smazena sekacka v housce... me tam nejvic chybel evropskej chleba a pivko, nez jsme nasli portugalskou ctvrt Pivo tu nepiju, uplne mi stacilo ho ochutnat... a vino taky ne, pote co mi ho nalili do plastoveho kelimku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murdoc Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Skoda ze nejedu.... Taky bych si dal.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 No já mám naloženo už 14 dní.......:aut:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Sakra tam bude dobrot a já se tam nedostanu. [upravil dne 5/9/05 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Původně zaslal: minimaxa Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků Pustíme se do nich v pátek, až budeme čekat na ostatní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: minimaxa Jasně, mám naloženo, ale nevím, jestli jsem to nepřehnal. Mám jich 2kg. tj asi 24 buřtíků Pustíme se do nich v pátek, až budeme čekat na ostatní TO BERU :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 A nebude tio náhodou zvýhodňování favorita???? já to vidím skoro jako podplácení poroty, tohleto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: Medvěd A nebude tio náhodou zvýhodňování favorita???? já to vidím skoro jako podplácení poroty, tohleto no no, jakej pak faforit:roker no tak teda budeme celej večír slintat nad zavřenou sklenicí no:mrk když jinak nedáte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Nééé, nenech se vyhecovat. Jdem do nich hned ve tři odpolko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Včera jsem zkusmo ochutnal náš výtvor a doufám, že je v místě konání dost piva........:myslim:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Piva je dost, ale s pitem jsme vždy měli problémy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts