MJSytic Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Pěkný. Na to, jak je ta skladba těžká a jaký měl \"pracovní\" podmínky, tak Citovat
Laďa Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 No tak lepší než v Milevsku. Tam si zajdou pěkně na obídek, tam si dají malý pivko a pak rovnou sednou do auta a jedou pomáhat Jak víš, že to není nealko? Citovat
Péťa Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Chlapec má štěstí: http://praha.idnes.cz/cervicek-se-setkal-s-policjnim-klaviristou-od-filozoficke-fakulty-1dd-/praha-zpravy.aspx?c=A131215_123149_praha-zpravy_cen Citovat
Laďa Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Zde taky něco http://aktualne.centrum.cz/zpravy/kuriozity/clanek.phtml?id=797822#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=A&utm_term=position-18 Citovat
odee Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Myslím, že pro obraz policie lepší záznam, než kolegové, kteří hrají tenis ikdyž mě bavili i Ti, navíc průběžně koukali, jestli nejede auto, které by mohli zkontrolovat, takže sem u nich neshledal žádné pochybení, spíš bych viděl chybu někde ve vedení, když je nechá hlídkovat na tak úžasně frekventovaným fleku, místo aby stáli někde, kde je to fakt potřeba:myslim Citovat
Krt€K Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 No jo, kontrolní body, kde je mrtvo, znám taky dobře... tam si člověk přijde trochu zbytečnej. Citovat
John Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Trošku víc než zbytečnej ale hlídali i silnici takže za mě vpohodě Citovat
odee Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Když sem se kdysi hlásil k PČR, tak v IQ testu sem byl nadprůměr, ale pohořel jsem na osobnostních testech, jedna z otázek byla, co udělám, když mě velitel nechá hlídkovat na absolutně zbytečným úseku okresky a kousek vedle je frekventovaná hlavní silnice, kde by mě bylo logicky víc potřeba. Řekl jsem, že bych se zeptal, zda je to opravdu nutné a jestli nebude lepší jít na potřebnější místo... to, že odpovídám špatně sem věděl už tenkrát, dneska už vím i to, proč se na to ptali:D To Krtek a ostatní pomáhači: sobně věřím, že problém u policie není v jednotlivcích v terénu, ale ve vedení a naprosto nenormální složitosti legislativy. Citovat
OK406 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Krt€K :všude je to stejné. [upravil dne 16/12/13 13:26 od OK406] Citovat
Péťa Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Když sem se kdysi hlásil k PČR, tak v IQ testu sem byl nadprůměr, ... Ani to není zrovna výhodou Citovat
Péťa Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Taky mi do psycho napsali inteligenci nad průměr, ale tenkrát to nevadilo. Ale mám kamaráda (dnes je v hodnosti plukovníka), který neprošel psychotesty pro nadprůměrnou inteligenci. Že by prý moc přemýšlel nad rozkazy. Teprve po mé intervenci ho ředitel i přes nedoporučení psychologa vzal. Naštěstí byl ředitel také velmi inteligentní a uměl si to srovnat (dnes už je ve starobní penzi). Říkal, že kdyby měl agresivní sklony apod., tak by ho nevzal, ale takhle mu udělil výjimku. Citovat
OK406 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Tak to měl štěstí. Dneska jsou tam opravdu zvláštní lidi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.