Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Stavba repraku, stavíte někdo?

Recommended Posts

Odesláno

Já nemám žádný kvalitní repro, mám jen dobré repro, to mě stačí, kvalitní už stojí víc než moje auto:D

Rozhodně bych se nebál té Yamahy včetně receivru Yamaha;)

To Jamo dělá takový tuctovky, kolik chceš dát za reprobedny plus receiver??

Odesláno

No ty taky nevypadaj špatně...:)

Jinak teda rozumím tomu dobře, že když u repra v autě mame dva udaje třeba 40w a 80w tak platí ten první a menší? a tak je to u všeho že ? :) Nebo- li RMS...

Vypadaj dobře, cena je v pohodě ale nevim kolik receivry... :)

Odesláno

To teda vypadá taky velice lákavě, ale zase 16 tisíc :D To už bych musel šetřit... Asi šahnu po těch Šaldovejch Yamahach protože ty mě fakt zaujali vzal bych je v tom dřevě..

Odesláno

U toho repra v autě v drtivé většině nebude platit ani jeden, protože zesilovač v můstkovém zapojení z těch 12V je schopen do 4 ohmů dát cca 20W, cokoliv většího uváděného, pokud to není nějaká specialita, je hámotina.

Odesláno

To Jamo dělá takový tuctovky....

No já bych napsal opak - tedy Yamaha dělá v repro větší tuctovky než Jamo, ale to je věc názoru. Reciever Yamaha bych si klidně koupil. motorku a repro asi ne. Budou slušné, ale jistě se za dané peníze seženou lepší. Ty AQ co jsem dával v odkazu budou hrát lépe skoro jistě ;)

Odesláno

Jejda :D No, pěkny a z toho receivru si to pak pichnu třeba do počitače... Kabeláž je za potřebí jaká?? :))

Děkuju sem hroznej prudič ja to vim :D

Odesláno

Pokud se nemýlím tak parta kolem A.Q. pochází z Tesly Litovel a TVM zase z Tesly Valašské Meziříčí... Rozdíl byl hlavně v tom, že A.Q. neměla vlastní repro a jen stavěla korpusy, ktežto TVM měla vlastní ředu repro - tedy původní řada Tesla.

PS: Šaldo, představa, že 3 pásmové repro hrají lépe než 2 pásmové je sice logická, ale automaticky to zdaleka neplatí. V opravdovém High-Endu najdeš velmi často jednopásmové repro.

[upravil dne 13/12/13 19:21 od koblih69]

Odesláno

Tak to určitě, já to bral tak nějak všeobecně, za těma Yamahama si každopádně stojím. Jinak High-end už je trochu jiná liga, taky by se mě líbilo mít doma reprosoustavu za 2 kila, proč ne:D

Nicméně si myslím že pro Fellyho jsou ty AQ dostačující a bude z nich mít radost, pokud by chtěl dát za repro 10 a vejš, plus zesík tak žu se dostane na 20 tisíc a to si myslím že bude mimo jeho finanční možnosti, momentálně i moje:D

Odesláno

Ono to je těžký, co člověk to názor. Na tohle se chce prostě posadit do studia, pustit oblíbenou hudbu a poslechnout si to... pak každý najde charakteristiku, která mu vyhovuje. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...