Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hojte klubáci, chci se s vámi podělit o moje uterý 10.12. 2013 ...

abych teda začal :

Dnes ráno jsem zaspal, nic závratného, ale v tom spěchu jsem si zapoměl telefon doma takže přítelkyně které píši pravidelně každé ráno byla trochu vytočená, ale to bych pobral, během dne jsem byl minimálně 8x vytočen od šefova syna, který totálně nechápal co po něm chci, minimálně 3x vytočen šéfem kvůli nechdě při přestavbě garážových vrat. To by se ještě dalo, ale moje pracovní doba končí v cca 17:00 ale jelikož stavíme vrata tak tam ted bývám dobrovolně za příplatek déle, tak jsem byl i dnes, už bylo kolem 18:00 základní rám byl postaven tak jsem řekl že už končím, v tom přišel šéf že je dneska u nas v klubovně schuze offroad klubu tak že máme ještě skočit za stodolu pro dřevo at je tam teplo .. dám vám něco navíc ještě klucí .. říkám fajn, dojdu si pro auto a necham ho běhat at se ohřeje, potom co jsem nastartoval jsem se šel přezout z pracovních bot a vzít si věci. napadlo mě že za stodolu dojedu s mazlikem (moej 405ka) a naložim tam naký dřevo . tak sem ho naložil odvezl a začal štípat.. dřevo naštípáno tak jsem šel ještě roztopit .. bylo cca 18:10 ... roztápim, a slyšim takovej plechovej zvuk a zacinkání jako když hodíte stranovej klíč na zem. moc sem to neřešil, po dalších cca 5 minutách (už bylo roztopeno) přiběhl šefuv syn a řiká mi s usměvem, hel eHáček sem ti namr*al auto, a smal sem jako vždy, řikám jo dobrý to si řikej fotrovi a ne mě, a on fakt pod se podívat, tak jsem tedy šel ... a zustal jsem stát jako sloup. Totálně mi zrušil řidičovi dveře, sklo vysypaný, zrcátko urvaný a panty doufam že ve dveřích a ne na sloupku, vyvrklaný .. tak jsem si sedl do klubovny, dal sem si cigáro po dlouhé době co jsem nekouřil, a přemejšlel jsem co mu mam udělat aby se začal chovat normalně a ne jak dement ... dál už mě jen hodil domu druhej kolega a vyřizoval jsem si nové dveře ...

Takže takýto skvostný uterý jsem prožil.

A mám dotaz, nemá někdo cestu kolem Hradce Králové do Liberce ? potřeboval bych nejspíš dovézt dveře, pošta prý ted před vánoci nestíhá takže by bylo lepší osobně dovézt .

Odesláno

Pošta nestíhá, co takhle balík do ruky, ten by měli doručit druhý den. Já posílal pneumatiky v čtvrtek a v pátek byly u adresáta, na druhém konci republiky.

Ale prožil jsi pěkné úterý ... nevím, co bych ti k tomu napsal. Snad jen, aby se to neopakovalo.

Odesláno

Pošta nestíhá, co takhle balík do ruky, ten by měli doručit druhý den. Já posílal pneumatiky v čtvrtek a v pátek byly u adresáta, na druhém konci republiky.

MilanF1 --je vydět,že si nikdy nepracoval u přepravní společnosti jinak by jsi to tu teď v prosinci nenapsal

Odesláno

kucí nehádejte se kvuli poště :D jako jsem optimista takže mě to sice sere, ale dveře nějak do liberce dostanu no a budou zase červený, takže se budou stříkat, aspon budu mít auto jak nový :D

Odesláno

jo jo , eště mě napadlo když mi to ten vul naboural tak tam pro ně semnou zajede :D .. a hotovo vymalováno ukončeno :D

Odesláno

Ten balík do ruky má Milan pravdu. Co jsem posílal, tak 95% balíků dorazilo druhý den (když se to podá myslím do 16:00). A když ne, tak ze zkušenosti vždy volali (samo, když se tam dá číslo). Takže poštu bych zase tak nezatracoval. Klasický balíky, to je jiná - balíky do ruky prostě řeší prioritně, tak na ty normoš lehce prděj ...

Háček: jo, naštve, ale počkej, během života se ti určitě stanou ještě peprnější věci ... tohle je takovej ještě odvárek, ikdyž dokáže určitě naštvat

Odesláno

tak tady dodávám fotky co jsem dnes fotil, oprava je jen dočasně než dorazej dveře, nejspíš dorazej zítra :)

1451475_729281523751688_433766442_n.jpg

1479239_729281520418355_1141748206_n.jpg

1479540_729281543751686_1111924421_n.jpg

1486775_729281617085012_1817780027_n.jpg

Znovu zdůrazňuji že oprava je dočasná :D zrcátka z navary si nevšímejte, a okno sem vyřízl z plexi.

Odesláno

Jo to zrcátko je super:D:super. Vůbec Ti takový den nezávidím. No zkrátka,když se daří,tak se daří.

Si budeš muset připočítat ještě klubovou nálepku:D

Odesláno

Bože, čo by som dal za tak dobrý utorok ako si mal ty :D Ja som to mal teda horšie :/

Odesláno

Ty seš asi ukrutnej kliďas, já bych si ve Tvojí situaci asi hledal nový zaměstnání, jelikož by mě asi šéf vykopl po tom, co bych dal lekci synátorovi:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...