Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 (upraveno) to je jasný ebay nebo aliexpress hledám,asi blbě je potřeba k tomu nějaký odpor? edit: už jsem něco našel-ale stejně bych poprosil link - pro jistotu Upraveno 7. únor 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Šalda Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Dovolím si to dát sem pro ostatní uživatele. Taktéž mám tyto žárovky čerstvě na 206 v couvačkách a oproti standartní žárovce svítivost výborná, konečně taky vidím dozadu. Jediné, z čeho jsem překvapený/rozlazený, že při nastartovaném motoru ty couvačky lehoulince svítí(zpátečka není zařazená). Při vypnutém motoru to nedělají. Nemá někdo tušení, čím to a co s tím? Napadá mě, zda to není "přepětím" při zaplém motoru a pak případně teda nabastlit odporový drát? Tohle mě dělali taky LED couvačky ( mám malinko jiný než John) a řešení je buď odpor a nebo jako já napojit jednu obyč žárovku a někam to schovat, takhle to mám já na Parťákovi a i kamarád se 407 a žádnej problém. Citovat
John Odesláno 13. únor 2016 Autor Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) Dnes nějaký ten drobný ,,servis" začalo mi zadníma dveřma lehce zatýkat na koberec a závada byla odlepený kousek ,,molitanu" co je uvnitř pod tapecem. Tak jsem celý spodek zbytku lepidla oloupal a dal tam nový lepidlo plus ještě textilní pasku aby to fakt drželo. Zbytek lepenky jsem pak odtrhl aby to nebylo moc vidět Test s kýblíkama vody vpohodě ani troška už neteče dovnitř. Upraveno 13. únor 2016 uživatelem John Citovat
Lihous Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Pokud nahodou bude zatekat tak bud oboustrannou lep.pasku nejakou kvalitnejsi = overenou ze bude drzet.A nebo bych zkusil pokud je ta pena v celku "chemopren" .... - tim je to ale "definitivni" a na priste muzes schanet jinou .... Citovat
John Odesláno 13. únor 2016 Autor Odesláno 13. únor 2016 Lihous: Lepidlo mám právě "chemopren" udělanou cesticku v kuse . Molitan nikdy nikdo ještě nesundaval(neorztrhal) tak to šlo krásně.A co uz mam zkusenost tak i ten jde oddelat kdyz ho trosku nahrejes horkovzduskou z dálky. Uz jednou kdysi dávno jsem to tak dělal. Citovat
Lihous Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Ano ano po nahrati to jde ale ta pena se docela snadno roztrhne. Jinak ja to pochopil ze tam mas jen tu stribrnou pasku Citovat
John Odesláno 13. únor 2016 Autor Odesláno 13. únor 2016 Lihous: to fakt ne ta textilni je fakt všemocná a zvládne hodně ale zas takovou důvěru k ní nemám Citovat
John Odesláno 21. únor 2016 Autor Odesláno 21. únor 2016 Dneska je krásně teplo na únor a tak jsem udělal TEC2000 čistění, už to bylo potřeba a moooc. Zbytek čističe a nafty z palivaku obalu co jsem vycucl přes stříkačku.. opravdový hnus To sem dávam pro ty, který si myslí, že čistění vstřiků a pravidelně měnit palivák je zbytečnost. Osobně palivák dávám každých 10tis km nový s každou výměnou oleje. Jinak za udělátko na čištění děkuji mooc kamarádovy a členovy milanrejpid on ví moc dobře. Citovat
John Odesláno 22. únor 2016 Autor Odesláno 22. únor 2016 Konečně i vyměněný zadní tlumič výfuku... původní už to měl delší dobu zasebou Koupený MTS jelikož mám už delší dobu ověřený, že fakt vydrží dost. Ještě jsem ho lehce stříknul hliníkovým sprayem na výfuky. původni se trošku rozpadl při demontáži Nový připravený už na novou koncovku která je na ,,cestě" původní je moc malá. zatím než bude koncovka to bude takhle na autě Citovat
Šalda Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 Ten Tec2000 jsem zkusil zatím jen jednou) na podzim) a už to budu dělat každej rok, vyjde mě to po cca 15tkm, opravdu je to znát, i když tak špinavej sem ten zbytek neměl. Citovat
John Odesláno 22. únor 2016 Autor Odesláno 22. únor 2016 Šalda: já to dělal už po 3ti co to auto mám teď to bylo po cca 25tis km.. jako černý to bylo dost asi to je tím, že jsem dal 2 plechovky tak to běželo delší dobu jak s jednou předtím. Každopádně teď to je zas mnohem tižsí atd. Přístě to mám v plánu v léťe udělat zas jak budu dělat palivák. Citovat
MilanF1 Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 2.2 má čerpadlo v nádrži, nebo ne? Jelikož já mám čerpadlo, napojení není tak jednoduché. Citovat
John Odesláno 22. únor 2016 Autor Odesláno 22. únor 2016 Milan: ano 2.2 má čerpadlo v nádrží. Tudíš buď odpojíš čerpadlo v nádrži a nebo uděláš klemu s hadicky aby nafta z nádrže nešla ven. Pokud vím, ty máš BOSCH vstrikování tudíš máš to samý co já. Citovat
Agrafik Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 Dneska je krásně teplo na únor a tak jsem udělal TEC2000 čistění, už to bylo potřeba a moooc..... A ten maras... se vzal kde? Citovat
MilanF1 Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 Johne, odpojit čerpadlo nebude problém, ale nějak to musím tlačit do filtru, ne? Tomuhle nerozumím "nebo uděláš klemu" ... Ano, mám Bosch a po 375 tkm by se hodilo pročistit vstřiky. Citovat
Agrafik Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 Druhá fotka a "Zbytek čističe a nafty z palivaku obalu co jsem vycucl přes stříkačku.. opravdový hnus" Citovat
John Odesláno 22. únor 2016 Autor Odesláno 22. únor 2016 Milan: tlačí to do filtru a okruhu čerpadlem který je ponořený v nadobě a napojený na baterku.. to tlačí čistič do okruhu.. Jinak klema je udělaná tak že prostě spojíš přívod a odvod z nádrže hadičkou a tím padem nemusíš odpojovat čerpadlo u nádrže a čerpadlo klasicky běží jako když máš nastartováno, jen s tím rozdílem že to prostě nejde do filtru ale cirkuluje v nádrži. Citovat
John Odesláno 22. únor 2016 Autor Odesláno 22. únor 2016 Druhá fotka a "Zbytek čističe a nafty z palivaku obalu co jsem vycucl přes stříkačku.. opravdový hnus" Agrafik : to má asi za následek uvolnění nečistot atd. co udělal TEC2000. když jsem to dělal předtím jen jednou plechovkou tak tak černý to nebylo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.