Šalda Odesláno 23. leden 2016 Odesláno 23. leden 2016 Tak nad zadníma jsem přemýšlel taky, ale mám tam jen jednu 21/5, a hodně jsem četl že to moc nevydrží. Jinak ty couvačky máš s canbus? Já je sice mám taky s canbus ale musel jsem na ně napojit malou žárovku, jinak pořád slabě svítily :-( Citovat
John Odesláno 23. leden 2016 Autor Odesláno 23. leden 2016 Ja to prave chci zkusit.. jj mam s canbus. A nemam tam zadnou zarovicku jen proste tu LEDku. Citovat
Šalda Odesláno 23. leden 2016 Odesláno 23. leden 2016 Pošli mě odkaz na ty ledky, podívám se na ně, díky Citovat
John Odesláno 24. leden 2016 Autor Odesláno 24. leden 2016 Veverka: nemá... ale upřímně to nereším. Citovat
Lihous Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Tam snad ani nejde o homologaci jako takovou ale aby to bylo videt predevsim za svetla - treba smerovky.Viz nektere verze "passatu" za slunicka.A naopak to neoslnovalo v noci - "obrysovky". Taky jsem nad tim uvazoval ale cas neni ..... Led do couvacich jsou super. Citovat
John Odesláno 24. leden 2016 Autor Odesláno 24. leden 2016 Lihous: tak uvidím chci to zkusit kdyz to bude blbý tak akorát dám ještě do mlhovky LEDku. Citovat
Lihous Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 JJ do mlhovek se led dava u Superba dle verze sviti to nadherne a jsou tam 4-5? Nekde najdu fotku a pridam ji sem. Citovat
Veverka Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Veverka: nemá... ale upřímně to nereším.Předpokládal jsem. Jen mě zajímalo, jestli se náhodou někde nevylouplo něco, co by ji mělo (ovšem sotva přes net z Číny) Citovat
John Odesláno 25. leden 2016 Autor Odesláno 25. leden 2016 Veverka: vph upřímně tohle je to poslední co řeším... hlavně že to funguje jak má a plní účel... každá druhá věc ma nějakou homologaci, jen tu je stejně k ničemu. Citovat
John Odesláno 29. leden 2016 Autor Odesláno 29. leden 2016 (upraveno) Dneska malý servis, už vím proč se mi motor ohřál max na 70-80stup. a z kopce když jsem jel tak teplota zas spadla uplně dolu... Fotka tak jsem ho vyndal z domečku termostatu. origo termostat : nový original A když už dneska byla údržba tak jsem dal i novou lištu co už nějakou dobu mám koupenou origo do nárazníku. Upraveno 29. leden 2016 uživatelem John Citovat
John Odesláno 6. únor 2016 Autor Odesláno 6. únor 2016 (upraveno) Tak skoro komplet LED zadní světla ještě musím počkat na ledky do blinkrů. komplet zadek Upraveno 6. únor 2016 uživatelem John Citovat
OK406 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Chci se Tě prosím zeptat, zdali je to dost výrazné v noci a nebo za mlhy. Jinak u mě to zaujalo, dát LED dozadu. Koukám, že Ti svítí pouze jedna zadní mlhovka. Citovat
John Odesláno 6. únor 2016 Autor Odesláno 6. únor 2016 OK406: v noci zatím vím jen jak svítí zpátečka, zbytek jsem nahodil dneska takže večer kouknu až bude tma. Jinak ano zatím svítí jen jedna někdy možná zapojím i druhou až bude čas na to žárovku(LEDku) už mám i na druhý straně... Citovat
John Odesláno 7. únor 2016 Autor Odesláno 7. únor 2016 Když je tak krásně teplo na únor tak umyto a pořádně zbaveno zbytku soli. Citovat
PAJA106 Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Dovolím si to dát sem pro ostatní uživatele. Taktéž mám tyto žárovky čerstvě na 206 v couvačkách a oproti standartní žárovce svítivost výborná, konečně taky vidím dozadu. Jediné, z čeho jsem překvapený/rozlazený, že při nastartovaném motoru ty couvačky lehoulince svítí(zpátečka není zařazená). Při vypnutém motoru to nedělají. Nemá někdo tušení, čím to a co s tím? Napadá mě, zda to není "přepětím" při zaplém motoru a pak případně teda nabastlit odporový drát? Citovat
John Odesláno 7. únor 2016 Autor Odesláno 7. únor 2016 PAJA106: mě to teda nedělá aní trošku to bylo první co jsem zkoumal fakt pořádně na začátku... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 můžu taky poprosit link na ty LED žárovky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.