Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Tak nad zadníma jsem přemýšlel taky, ale mám tam jen jednu 21/5, a hodně jsem četl že to moc nevydrží.

Jinak ty couvačky máš s canbus? Já je sice mám taky s canbus ale musel jsem na ně napojit malou žárovku, jinak pořád slabě svítily :-(

Odesláno

Tam snad ani nejde o homologaci jako takovou ale aby to bylo videt predevsim za svetla - treba smerovky.Viz nektere verze "passatu" za slunicka.A naopak to neoslnovalo v noci - "obrysovky".

Taky jsem nad tim uvazoval ale cas neni ..... Led do couvacich jsou super.

Odesláno

Veverka: nemá... ale upřímně to nereším.

Předpokládal jsem. Jen mě zajímalo, jestli se náhodou někde nevylouplo něco, co by ji mělo (ovšem sotva přes net z Číny) :papa
Odesláno

Veverka: vph :) upřímně tohle je to poslední co řeším... hlavně že to funguje jak má a plní účel... každá druhá věc ma nějakou homologaci, jen tu je stejně k ničemu.

Odesláno (upraveno)

Dneska malý servis, už vím proč se mi motor ohřál max na 70-80stup. a z kopce když jsem jel tak teplota zas spadla uplně dolu... Fotka tak jsem ho vyndal z domečku termostatu.

origo termostat :

post-984-0-00001100-1454055072_thumb.jpg

nový original

post-984-0-61734600-1454055094_thumb.jpg

A když už dneska byla údržba tak jsem dal i novou lištu co už nějakou dobu mám koupenou origo do nárazníku.

post-984-0-52666400-1454068217_thumb.jpg

Upraveno uživatelem John
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak skoro komplet LED zadní světla ještě musím počkat na ledky do blinkrů.

post-984-0-02348600-1454751383_thumb.jpg

komplet zadek

post-984-0-80705300-1454751735_thumb.jpg

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Chci se Tě prosím zeptat, zdali je to dost výrazné v noci a nebo za mlhy.  Jinak u mě to zaujalo, dát LED dozadu.

Koukám, že Ti svítí pouze jedna zadní mlhovka.

Odesláno

OK406: v noci zatím vím jen jak svítí zpátečka, zbytek jsem nahodil dneska takže večer kouknu až bude tma. Jinak ano zatím svítí jen jedna někdy možná zapojím i druhou až bude čas na to žárovku(LEDku) už mám i na druhý straně... :)

Odesláno

Dovolím si to dát sem pro ostatní uživatele. Taktéž mám tyto žárovky čerstvě na 206 v couvačkách a oproti standartní žárovce svítivost výborná, konečně taky vidím dozadu.

Jediné, z čeho jsem překvapený/rozlazený, že při nastartovaném motoru ty couvačky lehoulince svítí(zpátečka není zařazená). Při vypnutém motoru to nedělají. Nemá někdo tušení, čím to a co s tím? Napadá mě, zda to není "přepětím" při zaplém motoru a pak případně teda nabastlit odporový drát? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...