Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Furt lepší než nějaký 1.1 co maj zvuk jako elektrická sekačka z Mountfieldu :D Ale jasný je, že jsou výrazně lepší zvuky než HDi, to zas jo ;)

Odesláno

Tak dneska proběhla opět lehká očista a hlavně sundání nápisů ze zadku auta..abych mohl konečně i dozadu dát nápis malou provokaci ... :)

post-984-0-64591700-1429448279_thumb.jpg

post-984-0-97850100-1429448298_thumb.jpg

post-984-0-88761000-1429448314_thumb.jpg

Odesláno

Naleštěné to máš pěkně.

Osobně bych dal trošku jinou koncovku než tohle prdítko a u toho nápisu HDi bych H nechal chromované(stříbrné) když je to komplet červené tak to splývá a není to až tak provokativní :D . Ber to jen jako můj názor. ;)

Odesláno

chuck11 : jelikož i ve předu to mám komplet na masce červený nechal jsem to i tak a vpohodě beru to :) Mě se to zas líbí takhle...

ad koncovka je tak origo a dokud drží řešit to nebudu..

StibTo : ještě není hotová nemůžu se rozhodnout jakou nechám vyrobit :D ale jedna bude... :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Neo : díky... ještě pár drobností chybí k mojí úplný spokojenosti...ale vše je už nakoupený...jen ten čas na montáž...to je u mě průse.... :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak malé zajímavé číslo jinak sedan pořád jezdí a jezdí.. v týdnu snad konečně půjdou 4pístky BREMBA na auto a pak se bude planovat velke odstavení na servis pro montáž pár věcí :D

post-984-0-27722400-1433444020_thumb.jpg

Odesláno

misho.1709: neboj nějaký fotky sem pak hodím když to pár lidí zajíma tak se podělím... jinak na Brzdy jsem zvědavej hlavně na desky jestli budou lepši jak keramika co delší dobu mám už na coupé. Pokud jo tak na coupé až je dojedu půjdou stejný desky taky ( EBC RED ) .

Odesláno

Tak dneska nahozeny podložky který jsou potřeba na montáž 4pístku jelikož Ouragany mají ET20 a to bych pod ně brzdy nedostal výsledný ET teď je teď kolem 8.

post-984-0-51729900-1433582096_thumb.jpg

post-984-0-00776600-1433582112_thumb.jpg

post-984-0-69767100-1433582125_thumb.jpg

Odesláno

Tak malé zajímavé číslo jinak sedan pořád jezdí a jezdí.. v týdnu snad konečně půjdou 4pístky BREMBA na auto a pak se bude planovat velke odstavení na servis pro montáž pár věcí :D

attachicon.gif266666.jpg

takže máš za rok a půl naježděno cca 30.000 je to tak ? :)

Odesláno

rootsky: To HDi je záměrně... :) jinak jednohmotu zatim ne setrvak by měl být ještě ok tak dám jen preventivně novou spojku.jen pokud až by se převodovka sundala a setrvak byl před smrtí tak bych dal asi komplet jednohmotu set.

Odesláno (upraveno)

ten vykon ti tu dvojhmotu rozmlati velmi rychlo,samozrejme zalezi od sofera ale co tu tak citam tak rad do toho pritlacis  :)

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...