Veverka Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Tak tak, mám to stejně jako StibTo, pootevřít okna, vzduch z venku, zvuk motoru taky... Balada Citovat
John Odesláno 12. duben 2015 Autor Odesláno 12. duben 2015 Veverka : zvuk motoru u HDi? no nevím osobně baladu poslouchám u svojí V6 ale u nafty to moc balada není Citovat
Veverka Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Furt lepší než nějaký 1.1 co maj zvuk jako elektrická sekačka z Mountfieldu Ale jasný je, že jsou výrazně lepší zvuky než HDi, to zas jo Citovat
John Odesláno 19. duben 2015 Autor Odesláno 19. duben 2015 Tak dneska proběhla opět lehká očista a hlavně sundání nápisů ze zadku auta..abych mohl konečně i dozadu dát nápis malou provokaci ... Citovat
chuck11 Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 Naleštěné to máš pěkně. Osobně bych dal trošku jinou koncovku než tohle prdítko a u toho nápisu HDi bych H nechal chromované(stříbrné) když je to komplet červené tak to splývá a není to až tak provokativní . Ber to jen jako můj názor. Citovat
John Odesláno 19. duben 2015 Autor Odesláno 19. duben 2015 chuck11 : jelikož i ve předu to mám komplet na masce červený nechal jsem to i tak a vpohodě beru to Mě se to zas líbí takhle... ad koncovka je tak origo a dokud drží řešit to nebudu.. StibTo : ještě není hotová nemůžu se rozhodnout jakou nechám vyrobit ale jedna bude... Citovat
Neo Odesláno 28. duben 2015 Odesláno 28. duben 2015 Tak to už áno toto HDI to už hej a pekný priebeh. Pochvala. To si zaslúži tie červené písmená. Citovat
John Odesláno 28. duben 2015 Autor Odesláno 28. duben 2015 Neo : díky... ještě pár drobností chybí k mojí úplný spokojenosti...ale vše je už nakoupený...jen ten čas na montáž...to je u mě průse.... Citovat
John Odesláno 4. červen 2015 Autor Odesláno 4. červen 2015 Tak malé zajímavé číslo jinak sedan pořád jezdí a jezdí.. v týdnu snad konečně půjdou 4pístky BREMBA na auto a pak se bude planovat velke odstavení na servis pro montáž pár věcí Citovat
misho.1709 Odesláno 4. červen 2015 Odesláno 4. červen 2015 Inak, podobné číslo čaká aj mňa o cca tisícku Som zvedavý na úpravy a na brzdy...potom sa hneď podeľ o pocity a samozrejme aj o fotky Citovat
John Odesláno 5. červen 2015 Autor Odesláno 5. červen 2015 misho.1709: neboj nějaký fotky sem pak hodím když to pár lidí zajíma tak se podělím... jinak na Brzdy jsem zvědavej hlavně na desky jestli budou lepši jak keramika co delší dobu mám už na coupé. Pokud jo tak na coupé až je dojedu půjdou stejný desky taky ( EBC RED ) . Citovat
misho.1709 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Veď uvidíš potom. Inak pod tým pojmom "pár vecí" si myslel čo? Iba chladič alebo ešte niečo? Citovat
John Odesláno 5. červen 2015 Autor Odesláno 5. červen 2015 Chladic olejak,6q prevodovka,nova spojka kdyz uz se to bude rozebirat a bezny servis na napravach. Citovat
John Odesláno 6. červen 2015 Autor Odesláno 6. červen 2015 Tak dneska nahozeny podložky který jsou potřeba na montáž 4pístku jelikož Ouragany mají ET20 a to bych pod ně brzdy nedostal výsledný ET teď je teď kolem 8. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Tak malé zajímavé číslo jinak sedan pořád jezdí a jezdí.. v týdnu snad konečně půjdou 4pístky BREMBA na auto a pak se bude planovat velke odstavení na servis pro montáž pár věcí 266666.jpg takže máš za rok a půl naježděno cca 30.000 je to tak ? Citovat
rootsky Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Ty podložky dost pěkně. To HDi mě pobavilo budu muset uvážit (u mě jen poslední dvě písmena). Spojku dáš s jednohmotou? Citovat
John Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 rootsky: To HDi je záměrně... jinak jednohmotu zatim ne setrvak by měl být ještě ok tak dám jen preventivně novou spojku.jen pokud až by se převodovka sundala a setrvak byl před smrtí tak bych dal asi komplet jednohmotu set. Citovat
krtek 2 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) ten vykon ti tu dvojhmotu rozmlati velmi rychlo,samozrejme zalezi od sofera ale co tu tak citam tak rad do toho pritlacis Upraveno 9. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.