Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Obavam se ze mame podobne tezkou nohu v kombinaci tempomatu a proste magicka 7 zustane v dlouhodobem prumeru.

Mozna az bude D1 v cele delce bez uzavirek a kolon ale i tak proste 2,2 basti o cca 1litr vice.

Na spotrebu do 110-120km max. :(

Odesláno

1) pěkný auto, ale na zimu bych spíš viděl tu 3.0 V6, než ropu :aut

2) na D1 je spíš o držku jet rychleji jak 110-120, ještě, že tím směrem jezdím minimálně:)

3) pracant by měl bejt spíš kombík :aut

Odesláno

Neon : ee coupé V6 bude už jen na léto a občasný projíždky i přes zimu když bude rozumně...

a kombík pro mě je zatím zbytečnost.

Odesláno

Aby ti to, Johne, na dálnici žralo málo, musíš opravdu do 110 km/h, to je chvíle, kdy se motor jenom převaluje :D. Přesto si ale myslím, že bys tam měl tak 6.

Nicméně je ale vidět, že u nafty šlápnutí na krk nehraje takovou roli ve spotřebě.

[upravil dne 11/12/13 11:43 od MilanF1]

Odesláno

MilanF1 : tak na dálnici ty ,,chytráky\" co jezdí 110 i míň v prostředním pruhu miluju...a rozhodně se k nim nehodlám přidat... :D a tohle sešlápnutí na krk není 150 je pro mě upřímně cestovní rychlost jako u coupé kdy jedu za slušnou spotřebu viz moje dlouho počítaná už spotřeba..

[upravil dne 11/12/2013 11:57 od John]

Odesláno

Mně už 130 přijde docela dost :D Kdyby to mělo 3 pruhy, pak těch 150 beru, v levém bych byl opravdu ojediněle :D

Nepletu-li se, byli bychom jediný v Evropě - krom SRN - kde by se na dálnici dalo jet více než 130 km/h. :myslim

Odesláno

No, kdyby se na českejch dálnicích povolilo 150, tak by se tam jezdilo 170 to jen tak na okraj ... I ti zmiňovaní Němci mají sice \"neomezenou\" rychlost, ale každou chvíli ji mají omezenou na 100, 130, 80 ...

Myslím si, že jezdim svižně. Po Hradecký, Teplický, i na LB si lajznu jet rychle, ale na Brněnský (naposledy jsem tam jel naštětí v létě) fakt jenom na pár úsecích.

To, že jedu po D1 taky raději v levym - to je jiná a když se jede pomaleji, tak se nestíhá, to je taky pravda, ale prostě \"dálnice\" na Brno neni stavěná na vyšší rychlosti, to mi nikdo nevymluví ... :P

Odesláno

Nebál ... :)

Taky netvrdím, že tak na určitých místěch D1 nejezdím, jenom je to prostě na D1 o držku - to mi nevymluvíš.

Bohužel jsem asi rozmazlenej z jinejch DÁLNIC, když cca čtvrtinu (možná i víc) KM, co najezdím je po Německu...

Odesláno

To jo, taky to tak beru, nebo musíme naše cesty prostě směřovat západním směrem ... :D

A končím s OFFtopicy - budeme se držet tématu.

Johne, fakt pěkný auto, idkyž ta nafta jako wintercar, no nevim, nevim ... mám kdyžtak 5l belení VIFu za 1300,- :aut:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...