venomcz Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Všem dobré ráno. chci se trochu pobavit o tomto vlákně spolujízda nabízím. popravdě mi přijde špatně udělané, pomalý nikdo to nečte je schované a přitom tolik lidí všude jinde tuto možnost rádo využívá ( osobní zkušenost z jiných for ) většinou to probíhalo stejně. Začlo se to nabízet tu ( pokec ) a mělo to větší sledovanost a více zájemců. Nebo došlo k zviditelnění té kategorie apod. V tomto případě to ztrácí smysl. když chcete něco někam odvést stejně to píšete tu. Tak proč tu teda napsat i toto.. Citovat
Kurt Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Iniciátorem vzniku té samostatné sekce v Inzerci jsem byl já. Hlavní důvod byl ten, že těch nabídek tu v Pokecu bylo moc (a taky úvaha, že jde o nabídku/poptávku a ty patří do Inzerce). S odstupem času musím uznat, že to zřejmě nebyl dobrý nápad - je to opravdu schované až příliš na to, aby to mohlo fungovat. Citovat
venomcz Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Teď když to po sobe ctu tak hrůza, omluvte mě ale píšu to z mobilu. je to na vedeni jak to vymysli ale mě to přijde jako blbost jako to je teď. Osobne jezdím po republice hodne a do zahraničí a rad nabídku někomu svezeni. Citovat
venomcz Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Zbijem hooo , vždyť je saaam neosvědčilo se to bud to hodit jinde nebo zrušit já už to začnu psát sem ( pokec ) . Citovat
Béďa Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Jako podmět k zamyšlení dobrý ale nelíbí se mi tvé podání ve stylu \"pokud s tím nesouhlasím, budu si to dělat jak chci\". Takhle to nefunguje a nakonec se to otočí proti tobě. Takže dokud to nebude jinak, dávej to prosím tam, kam to patří. Díky Citovat
venomcz Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Je to pokec může se tu psát cokoliv takže i toto . Vlastně o tom polemizujem když se tu řeší servis a jiné věci tak proč ne toto Citovat
Kurt Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Nejde o tuhle polemiku, ale o nabídky jako takové - máme na ně sekci, tak patří tam. Pokud se ta sekce přesune nebo zruší, budou potom samozřejmě patřit jinam. Citovat
Almanil Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Podle mého by asi ideální byla nějaká tabulka, kdo kudy pojede. Já teda poslední dobou nikam moc nejezdím, ale semtam se to může hodit. Citovat
Rejty Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Mne napadlo jednoduše toto vlákno umístit do pokecu nahoru pod \"Avatarem\" a zamknout ho..bude na očích a nebude se to motat a složitě hledat... Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Mě to nevadí, tam kde to je. Když někdo nabízí nebo hledá odvoz, tak založí vlákno, to se potom objeví v sekci \"Příspěvky za 24h\" a každý to vidí. Citovat
venomcz Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Vis jak rychle je ten příspěvek z tama vystrčen na dalsi stránky a už ztrácí tím pádem okamžitě na pozornosti. To je pouze takové informativni . Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 pokud to nebude přilepeno v pokecu,tak mi to vyhovuje tam kde to je-vždy vím kde to najdu je to nabídka i poptávka tak by to mělo být v inzerci Citovat
odee Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Já třeba většinou jezdím jen na SK, snažím se to házet do spolujízdy co nejdřív, ale nic moc odezvy na to nejsou, asi jezdím blbej směr:-) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 odee: mám to stejně. . . moc velké věci brát nemůžu,jelikož jezdím s rodinou a osoby už taky ne (co se narodil Tomáš a jsme 4) třeba až jednou pojedu sám tak někoho vezmu . . . už můžu dělat jenom kurýra Citovat
punkac Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Potřeboval bych převést menší balíček bíleho krystalického prášku ze Sniny do Nymburka, předání v Božáku, odměna jistá! Možno i platba v naturáliích. Značka hooodně veselé vánoce Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 :super:super:super:super:papa Citovat
punkac Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 jsem rád, že souhlasíš, je to jen zucker, rozdává se dětem před školou Jinak je lepší na tohle využívat web, který se na toto přímo specializuje Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 u nás se nic nerozdává a nic není zadarmo je tam chudoba a bída tak nic neberu u nás když se má něco rozdat-tak si to rozeberou lidi který to mají rozdávat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.