Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tenhle trojúhelník může být hodně tenký led :aut

První chce prachy, druhý kličkuje zejm. před tím třetím, který chce hlavně vydělat :D

Takže s kým z těch tří je \"u vás\" skutečný problém?

[Edited on 2/12/13 01:15 by Veverka]

Odesláno

tak ja se priznam.Dluznikem jsem ja.Jedna se pojistku kde jsem jednou nezaplatil.Po nejake dobe pomerne dlouhe mi prisla upominka ale uz od inkasni agentury ktera krome dluhu pozaduje i svoji \"odmenu\".

Dluh jsem zaplatil hned jak jsem se to dozvedel ale odmenu jeste ne.

Dluh byl 950 a odmena 800.

Takze me jde spise o to zda mam nejakou povinnost platit odmenu agenture.

Odesláno

Radil by som zaplatiť.Dcéra je exekútorka a tak viem,kam sa také nezaplatenie môže vyšpalhať....

Odesláno

Keď máš dlh voči poisťovni uhradený, odmenu vymáhačovi dlhov neplať, a ak ťa bude exekuovať, podaj námietky a snaž sa dosiahnuť, aby bola exekúcia prehlásená za neprípustnú, pretože dlh už neexistuje (§268 odst.1 písm. h) obč. soud. řádu). ;)

Ak sa mýlim, nech ma prosím pán Veverka opraví... ;)

[upravil dne 2/12/13 15:35 od bluesman]

Odesláno

Chápem, no už len z princípu by som vymáhačom neplatil nič, nech sa zadrhnú. ;) Pre pokoj v rodine je samozrejme možné túto sumu aj uhradiť, ak dotyčnému pánovi táto suma nenaruší rozpočet. :)

Odesláno

Za 800 kč by mi asi tie problémy nestáli. Okrem toho po čase si môže vymáhačská agentúra pripočítať nejaké útoky a mohlo by to byť aj viac ako tých 800kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...