rhinos Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 je tu nekdo kdo se vyzna v pravu?Jde mi o vztah veritel/dluznik/vymahaci agentura Citovat
Veverka Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Tenhle trojúhelník může být hodně tenký led První chce prachy, druhý kličkuje zejm. před tím třetím, který chce hlavně vydělat Takže s kým z těch tří je \"u vás\" skutečný problém? [Edited on 2/12/13 01:15 by Veverka] Citovat
rhinos Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 tak ja se priznam.Dluznikem jsem ja.Jedna se pojistku kde jsem jednou nezaplatil.Po nejake dobe pomerne dlouhe mi prisla upominka ale uz od inkasni agentury ktera krome dluhu pozaduje i svoji \"odmenu\". Dluh jsem zaplatil hned jak jsem se to dozvedel ale odmenu jeste ne. Dluh byl 950 a odmena 800. Takze me jde spise o to zda mam nejakou povinnost platit odmenu agenture. Citovat
ferinko2 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Radil by som zaplatiť.Dcéra je exekútorka a tak viem,kam sa také nezaplatenie môže vyšpalhať.... Citovat
Medvěd Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 800,- asi není částka, která stojí za problémy spojené s obstavením účtu a podobnými hitovkami Citovat
rhinos Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 ale jo ja taky tak nejak akorat mi to stve.Prijde mi to jako dobry byznys.Proste dluznika nebudu upominat a o odmenu se sabnem s agenturou Citovat
ozzy1 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 tak to prostě v našem státě je nastavené. Citovat
Guest bluesman Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Keď máš dlh voči poisťovni uhradený, odmenu vymáhačovi dlhov neplať, a ak ťa bude exekuovať, podaj námietky a snaž sa dosiahnuť, aby bola exekúcia prehlásená za neprípustnú, pretože dlh už neexistuje (§268 odst.1 písm. h) obč. soud. řádu). Ak sa mýlim, nech ma prosím pán Veverka opraví... [upravil dne 2/12/13 15:35 od bluesman] Citovat
Medvěd Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Bluesmanne - Tady nejde o 800€ bavíme o sumě v Kč a kvůli tomu bych fakt žádný ofuky nepodnikal. Citovat
Guest bluesman Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Chápem, no už len z princípu by som vymáhačom neplatil nič, nech sa zadrhnú. Pre pokoj v rodine je samozrejme možné túto sumu aj uhradiť, ak dotyčnému pánovi táto suma nenaruší rozpočet. Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Za 800 kč by mi asi tie problémy nestáli. Okrem toho po čase si môže vymáhačská agentúra pripočítať nejaké útoky a mohlo by to byť aj viac ako tých 800kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.