Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Při přezouvání na zimáky jsem sundal ráfky se snímači tlaku.Čekal jsem nějakou odezvu, ale na displeji byla hláška \"tlak Ok\". Najel jsem asi 60 km a autu to došlo: \"STOP, prázdná věechna kola!\" Za dalšívh cca 30 km si to můj Pežolet rozmyslel a oznámil mi, že nemá od snímačů žádné signály. Stejně při každém startu hlásí \"tlak OK\". Tak jsem zajel do servisu a nechal si snímače odhlásit. Když přivezli auto z dílny, něco si servismani šuškali. Pak mi sdělili, že ta hláška o tlaku OK tam je pořád. Mám ještě těm snímačům věřit?

Odesláno

Tak jestli máš snímače jenom v letní sadě (jako já), tak při otočení klíčku to auto nepozná a cca po těch 30km ti to jednou pípne a zahlásí chybu.

Pokud máš na zimu plechy a tam snímače nejsou, tak ti to bude hlásit asi jednou za jízdu přes 30km. Jinak vypnout to jde na diagnostice, je to celkem práce, ale jít by to mělo...

Odesláno
Ahoj. Při přezouvání na zimáky jsem sundal ráfky se snímači tlaku.Čekal jsem nějakou odezvu, ale na displeji byla hláška \"tlak Ok\". Najel jsem asi 60 km a autu to došlo: \"STOP, prázdná věechna kola!\" Za dalšívh cca 30 km si to můj Pežolet rozmyslel a oznámil mi, že nemá od snímačů žádné signály. Stejně při každém startu hlásí \"tlak OK\". Tak jsem zajel do servisu a nechal si snímače odhlásit. Když přivezli auto z dílny, něco si servismani šuškali. Pak mi sdělili, že ta hláška o tlaku OK tam je pořád. Mám ještě těm snímačům věřit?

Ja mam snimace vypnuty a hlaska tlak OK tam neni. Neudelali to dobre, jak pise Prema

Odesláno

Ja by som to nevypínal, máš asi iný problém ... mám to tak ako chalani vyššie, že na letných snímače mám a na zimných nie a tiež mi to hlási každých 30 km, len to, že tlak nie je monitorovaný, ale nič také, že tlak OK, to mi dokonca nehlási ani keď snímače mám, tie sa ohlásia len vtedy, keď mám podhustenú pneu

Odesláno

Věřím tom,u že to v servisu neodpojili pořádně. Ale s varovným pískáním a nápisem STOP se mi jezdit nechce, Mohl bych pak ignorovat jiné vážné a důrazné varování. Mě spíš zaráží, že to trvalo tak dlouho, než přišla hláška o chybějícím snímání tlaku a bylo tam PRESION OK.

To ve mě budí dojem, že systém snímání tlaku nebyl v pořádku. Na jaře to budu muset otestovat.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim.

Oprasim toto vlakno aby som nezakladal nove.

Chcem sa spytat ako presne rozoznava RJ snimanie tlaku kolies zo snimacov.

Pred zimou som zhodil kolesa so snimacmi a zabudli ich oznacit (ktore je ktore).

Teraz ked ich budem davat naspat tak by som chcel vediet ci musim dat kazde koleso na povodne miesto.

Prijimac signalu rozoznava kazdy snimac podla serioveho cisla ako mu bol priradeny (treba dat kolesa tam kde boli)?

Alebo je to vyhodnocovane nejak na zaklade vzdialenosti jednotlivych snimacov od prijimaca (mozem kolesa poprehadzovat a prijmac bude aj tak vediet ktore je PP, PL, ZP, ZL)?

Vopred dik.

Odesláno

Dikes Koblih.

To ako aby sa nejak samo nakonfigurovalo ktory je ktory?

A ak by som nejazdil 30min tak sa nieco poserie alebo sa to jednoducho nakonfiguruje pri dalsej jazde dlhsej nez 30min?

Ide mi o to ze po zmene kolies nabeton nepojdem 30min lebo zo servisu to mam max 5min.

Odesláno
Dikes Koblih.

To ako aby sa nejak samo nakonfigurovalo ktory je ktory?

A ak by som nejazdil 30min tak sa nieco poserie alebo sa to jednoducho nakonfiguruje pri dalsej jazde dlhsej nez 30min?

Ide mi o to ze po zmene kolies nabeton nepojdem 30min lebo zo servisu to mam max 5min.

Nic se nestane, ale kola se správně přihlásí až po té delší jízdě.

Odesláno

Zdravím Vás páni,vedel by mi niekto povedať objednávacie číslo ventilu bez snímača a cenu koľko to stojí?Dnes po ceste domov mi PP ukázal pokles tlaku v pravom prednom kolesi tak som išiel na pumpu napustiť a keď som sa chytil čiapočky tak mi rovno celý ventil vystrelil a rovno som nahodil hneď rezervu:bojim

Odesláno

To ti bohužel nikdo nepoví, protože ventilky se prodávají pouze jako součást snímače tlaku. :( Pokud bys chtěl pouze ventilek, tak buď starší od někoho, komu dosloužil snímač a dával nový a nevo se zkus obrátit na Přemu, který nabízel samostatné ventilky vlastní výroby.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ano ano ...... viz. podpis....

Pozdravujem,

podobne ako uz spomenute vyssie,  som po prehodeni pneu zistil, ze original letne pneu s diskami maju snimace tlaku. 

Hadze mi to teraz chybnu hlasku.

Nechce sa mi to stale na diagnostike v zime vypinat a v lete zas zapinat. idealne mat teda snimac tlaku aj zimnych, avsak tie snimace original v peugote dost drahe.

Mate niekto tip kde by sa dali zohnat za dobru cenu?

Prema na Tvojej web stranke som nasiel len foto snimaca tlaku - predavas aj samotne snimace, alebo len ventily do snimacov?

Dakujem za pomoc a tip

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...