Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

je to na čumáku pujde velmi blbě .Pár kapot jsem tak viděl plno kitu a pak váha kapoty byla těžší. Můžeš to zkusit ,třeba ti to někdo opraví , ale ta cena .

Odesláno

není lepší koupit druhou a polepit fólii nebo stříknout pokud máš ještě barvu ? Měl jsem spravenou kapotu na starém autě a jeden roh byl těžší no a to se různě tvarovala lisovala apod ale stejně se kitu nevyhla.

Odesláno
není lepší koupit druhou a polepit fólii nebo stříknout pokud máš ještě barvu ? Měl jsem spravenou kapotu na starém autě a jeden roh byl těžší no a to se různě tvarovala lisovala apod ale stejně se kitu nevyhla.

Stačí sa pozreť na foto auta a kapoty, a snáď je jasné, že to nie je bežná kapota :)

Takže asi to také lahké nie je ...

Odesláno

Vyrovnat to jde, ale trochu blbě. Dal bych to někomu, kdo dělá PDR metodou - zastudena, má na to různé háčky, dostane se leckde, tak aby toho srovnal co nejvíc půjde, a zbytek holt dokytovat a přelakovat.

Odesláno

Když na to koukám tak by to mělo jít velmi slušně, nevím jak vypadá druhá strana, ale na tohle se nabodují dráty, za ty se to pak zpětným kladivem vytáhne. Přibližně nějak takhle:

Něco podobného jsem nechával dělat, cena byla 3 nebo 3,5 tis. i s lakem, přesně už nevím.

[upravil dne 21/11/13 17:29 od koblih69]

Odesláno

Určitě spravit jde není to zas taková hruza ale hodně času a práce.A kitu a laku se nevyhneš.

Jenže když s tím přijedeš do servisu nebo ke karosářovi tak každý řekne výmněnit.

Je to práce na celý den ,myslím i s kitováním..

[upravil dne 21.11.2013 19:31 od ladosak]

Guest servisman
Odesláno

Aby tam nebylo 5 kg kitu , s takovou kapotou jsem měl možnost se setkat.

Odesláno
Aby tam nebylo 5 kg kitu , s takovou kapotou jsem měl možnost se setkat.

Musí to dělat karosář,nebo někdo kdo umí dělat s plechem.

Já jsem osobně dělal tři kapoty a dvě s toho byly zlomené po celé délce a kitu jsem použil minimum.

Guest servisman
Odesláno

zvedal jsem jednu kapotu u 406 a stačilo mi , dotyčnýmu jsem řekl ,že bych raději sehnal jinou než tuhle zvedat.

Odesláno

ani by som neriesil novu..

asi mam len ja dobreho klampiara ten ma uz odhovoril od vymeny veci... vzdy povedal ze radsej napravi ako ma dopasovavat nove diely... osobne by som to dal sikovnemu cloveku a vytiahne ti to spatnym kladivom ako dal odkaz koblih... potom jemne gitovanie a lak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...